Filip Kostić, Fenerbahçe'de

Böyle bişey var mı cidden.
436078bc87cfef42a571d7ccdcc98507.jpg

22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen hala sitelerinde mevcut

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renkdaş iyi takip ediyorsunuz böyle şeyleri.
Ben çoğu zaman bazı futbolcuların isimlerini Türkiye’ye geldiklerinde duyuyorum.
Uzun süre sakat ve yaşlı oyuncu hiç Galatasaray’da görmek istemediğim oyuncu tipi.
Futbol genç işi.
Renkdaşım Juve ve frankfurt döneminde toplamda 3-4 maçına denk geldim daha önceki zamanlarda. Spikerler övüyordu ama oyunu Marek Heinzın bir tık iyisi gibiydi hiç beğenmemiştim. Şimdi yaşlı ve sakat üstelik. İyi ki almadık eğer alsak cidden bu sezon takımı gönülsüz izlerdim o derece öyle söyleyim.
Süper ligde oynatmazlar bunu göreceksiniz zaten.

aa ulen doğru böyle bir adam aldılar di mi :D :D

Sakatlıktan çıkmış ya da halen sakat ne olduğu belirsiz bir oyuncu aldılar biz geçen sene Zaha + Ziyech'de yaşadık kamp yapmadan sakatlık sorunlarıyla geldiler onunda tamamen hazır olması ligin 2. yarısını bulur.

Kaldı ki 3'lünün beki bunlarda 3'lü oynayacak stoperde yok her türlü ellerinde patlayacak.

Bu çöpü forumda çok beğenenler vardı.
Hemen teklif yapalım.İlkay hamlesinden sonra 35 yaşında bir takviye daha yaparak takımı gençleştirme operasyonuna tüm hızıyla devam edelim.

Fesih falan yok Juve kupada oynatsın diye erken dönüyor. 1 aylık süre otomatik iptal diye göstermelik bir fesih.

Bu çöpü forumda çok beğenenler vardı.
Hemen teklif yapalım.İlkay hamlesinden sonra 35 yaşında bir takviye daha yaparak takımı gençleştirme operasyonuna tüm hızıyla devam edelim.
Çöp filan değil yahu. Yaşına göre gayet tempolu, ayrıca ceza sahası içine resmen bomba bırakıyordu.

Geri
Üst Alt