- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
bizdeki yabancilar da öyle. babel,falcao vs.Futbola veda eden soluğu fenerde alıyor bunu da vizyon diye yediriyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizdeki yabancilar da öyle. babel,falcao vs.Futbola veda eden soluğu fenerde alıyor bunu da vizyon diye yediriyorlar.
Kardeşin değilim, üslubuna dikkat et. Bir adamı beğenmek suç mu? Kendinizde mısınız? Insanca ligin en iyi sol beki kim dedim. Konuşmak hata, üsluba baktamam kardeşim novak süper acayip yetenekli en iyi roberto carlos varya öyle düşün akar sol kanattan bakma sen asist yapamasına gol atıyor.Zaten sol bek dediğin savunma mı yapar orta mı atarmış gol atsın yeter.Mutlu oldun mu
bak o zaman birader uslupta sıkıntı yok bu 1 ikincisi o soruyu gerçekten art niyetsiz sorduysan özür dilerim, cevap veriyorum bnce şuanda en iyi sol bek clichy art niyetli sorduysanda ilk yazığım geçerliKardeşin değilim, üslubuna dikkat et. Bir adamı beğenmek suç mu? Kendinizde mısınız? Insanca ligin en iyi sol beki kim dedim. Konuşmak hata, üsluba bak
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında bi suç duyurusuna bakarFenerasyon limit cezalarina gore transfer yasagi yemeleri gerekiyordu ama serefsizler iplemiyor.
Ustelik magdurum.diye agliyor utanmadan onun bunun evlatlari
Aslında bi suç duyurusuna bakar
Fener Şampi...Dizlerim titriyor
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
İt iti ısırmasada en azından ısırıyormuş gibi yapsalar yeter. Bakalım bizimkiler ne yapacakBoku kaka ya şikayet et diyosun?