Filip Novak Resmen Fenerbahçe'de

tamam kardeşim novak süper acayip yetenekli en iyi roberto carlos varya öyle düşün akar sol kanattan bakma sen asist yapamasına gol atıyor.Zaten sol bek dediğin savunma mı yapar orta mı atarmış gol atsın yeter.Mutlu oldun mu
Kardeşin değilim, üslubuna dikkat et. Bir adamı beğenmek suç mu? Kendinizde mısınız? Insanca ligin en iyi sol beki kim dedim. Konuşmak hata, üsluba bak

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşin değilim, üslubuna dikkat et. Bir adamı beğenmek suç mu? Kendinizde mısınız? Insanca ligin en iyi sol beki kim dedim. Konuşmak hata, üsluba bak

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bak o zaman birader uslupta sıkıntı yok bu 1 ikincisi o soruyu gerçekten art niyetsiz sorduysan özür dilerim, cevap veriyorum bnce şuanda en iyi sol bek clichy art niyetli sorduysanda ilk yazığım geçerli

Filip Novak sadece bu kadar gol atti diye aldilar, pozisyon almasi ve defansi rezalet.

Caner erkin, sadece tek iyi bir yonu var oda ortalari, defansi falan rezalet.

Gokhan gonulun ahi gitmis vahi kalmis

Mert Hakan, sadece Rizanin sistem takiminda bukadar is yapti, Arkasinda dinamo Hakan Arslan (underrated) ve Cofieyle defans yapamdan, onler takildi.

Hic bir isim ust duzey oyuncular degil.

Fenerbahce taraftari aptaldir, yuzde 90% futbolu bilmez, Kendilerce yillarca, hayali dusman yaratip. Yok Fener dunyaya karsi, yok Fener dusmanlarina yenecegiz falan da filan, birakin boyle takilsinlar.

Ligin en iyi sol beki olduğuna katılıyorum. Bizim vitaminsiz sarachhi’den kesinlikle iyi bir adam. Biz bizimkini iade edip, bunu alsaydık keşke. En azından 3 yıl solbek sorunumuz olmazdı. Öyle yada böyle caner ile beraber 2 tane tapulu iyi solbekleri oldu. Mert hakan, ozan, gustavo o.sahaları hazır. Bizde o.saha yok. Forvetler soru işareti, kanat lazım, sağbek yok. Luyindama nasıl dönecek muamma, kaleci yok. En azından kampa yetiştiriyorlar, bizim elde bir tek futbolu unutmuş arda var. Emre kılınç gelse bari.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şikeciler doğru hamleler yapıyor. 👍

Abartmamakla birlikte kabul edilebilir bir transfer. Yeni Kadlec.

Geri
Üst Alt