Filipe Luis ile Anlaşma Sağlandı İddiası!

Asamoah olmazsa alternatif diyorlar. Ucuza halledilebilirmiş. Asamoah ta Luis de çok kaliteli adamlar. Bakalım hangisi formamızı giyecek, belkide İkiside giymeyecek. Böyle bir ihtimalde var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok daha neler :o

Arkadaş yemin ediyorum bazıları feci saçmalıyor ...

Filipe Luis dünyanın en iyi 5 sol bekinden birisi hemde uzun zamandır üst seviyede öyle yaşı 32 olmasına rağmen kesinlikle bir düşüş yok adamın oynadığı oyunda

Bazılarıda çıkmış burda Filipe Luis 'e burun kıvırıyor yemin ediyorum hayret bişey ...

Asamoah da Luis de müthis transfer olur

Bu tür adamlar için fırsat geliyor elimize yok efendim yaşlıymış yok bu kadar para verilir miymiş bilmem ne diyorsunuz ama Bjk alınca bir anda kral ilan ediyorsunuz. Gelme ihtimali düşük ama gelirse efsane olur. Bu adam ve bir sol kanat transferi bizi Tudor'a rağmen şampiyon yapar.

Arda'nın yakın arkadaşı Allah korusun.

arda-turan-sampiyonlugu-kankasi-filipe-luis-ile-ku-9735.jpg

Arda gibi karaktersiz bir itin karakterli bir arkadaşı olacağını sanmıyorum.

Rierra nın verdiği performansı düşününce efsane katkı vereceğini düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Müslümanlığı öğrenen , Arda’nın Kur’an okuduğu arkadaşıydı zamanında. Aynı odada kalıyorlardı.

Gelsin adamdır. Bonservisi bonus şeklinde yapalım.

-totemdir gelmez banko oyuncu zaten-

Tudorun hoca olduğu takıma isterse gidip messiyi alsınlar bişey değişmez

Abi yok artık ya bence sıfır ihtimal.. Hala üstdüzey bir oyuncu ve Atletico 'nun ihtiyacı var. Üstelik Atletico devre arası gidip de sol bek almaz.

Beklere büyük yıldızlar alalım ki Tudor 3'lü oynatamasın. Gerçi bu sefer de 5'li oynatabilir, Tudor bu hikmetinden sual olunmaz.

15 dk önce Instagram’da Taffarel’in paylaştığı resmi tekrar paylaşmış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Normalde 32 yaşında futbolcu alınmasına sıcak bakmam, kulübün transfer politikasını beğenmiyorum genel olarak lakin bu sene çok başka bir sezon. Bu sebeple YOLLA diyorum, en az 2 sene orgazm eder.

Son düzenleme:
Dursun denen hain isini cok iyi biliyor.

Ver parasini at ortaya bi tane yalan haber taraftarin gazini al. Cözmüs olayi.

Bunu cözdügü kadar keske biraz da baskanlik yapmayi ve kulübün haklarini savunmayi ögrenebilseydi keske 3 sene de.

Geri
Üst Alt