Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asamoah olmazsa alternatif diyorlar. Ucuza halledilebilirmiş. Asamoah ta Luis de çok kaliteli adamlar. Bakalım hangisi formamızı giyecek, belkide İkiside giymeyecek. Böyle bir ihtimalde var.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaş yemin ediyorum bazıları feci saçmalıyor ...
Filipe Luis dünyanın en iyi 5 sol bekinden birisi hemde uzun zamandır üst seviyede öyle yaşı 32 olmasına rağmen kesinlikle bir düşüş yok adamın oynadığı oyunda
Bazılarıda çıkmış burda Filipe Luis 'e burun kıvırıyor yemin ediyorum hayret bişey ...
Bu tür adamlar için fırsat geliyor elimize yok efendim yaşlıymış yok bu kadar para verilir miymiş bilmem ne diyorsunuz ama Bjk alınca bir anda kral ilan ediyorsunuz. Gelme ihtimali düşük ama gelirse efsane olur. Bu adam ve bir sol kanat transferi bizi Tudor'a rağmen şampiyon yapar.
Normalde 32 yaşında futbolcu alınmasına sıcak bakmam, kulübün transfer politikasını beğenmiyorum genel olarak lakin bu sene çok başka bir sezon. Bu sebeple YOLLA diyorum, en az 2 sene orgazm eder.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.