Filipe Luis ile Anlaşma Sağlandı İddiası!

Ne diyelim inşallah gelir
15/16 sezonu defans hattı
Carole-Semih-Chedju-Sarbi
16/17 sezonu defans hattı
Carole-Hakan-Semih-Sarbi

Ve bu yıl
F.Luis-Serdar-Maicon-Mariano

Müthiş bir evrim olur bizim için

Luis sol bek için Asamoah'dan çok daha iyi bir oyuncu. Ama yaşı ve alternatif bölgelerde oynaması ve ayrica da maliyeti nedeniyle Asamoah tercihim olur.

Benim aklımdaki asıl soru ibrenin birden F.Luis 'e dönmüş olması
Fatih Terim 'in inatla takımın başına getirilmemesi
Sol kanada bir transfer yapılacak olması
Burak Yılmaz 'ın bu paylaşımı
5232902.jpg

Bunların Arda Turan ile ne kadar alakası var ? sebebi Arda transferi olabilir mi

Fernandoyu gönderip asamoah ida alalım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim aklımdaki asıl soru ibrenin birden F.Luis 'e dönmüş olması
Fatih Terim 'in inatla takımın başına getirilmemesi
Sol kanada bir transfer yapılacak olması
Burak Yılmaz 'ın bu paylaşımı
5232902.jpg

Bunların Arda Turan ile ne kadar alakası var ? sebebi Arda transferi olabilir mi

nevzat ardayı istiyoz demiş buyuk ihtimal gelir artık

Küçükken Dursunun ağzına Ardanın Babası falan mı tükürdü acaba, nasıl bir Arda aşkı bu böyle hayret edilesi bir şey.

4.5 milyon euro bonservis bedeli 32 yasindaki bir sol bek icin yüksek. 3 milyondan fazla verilmez, ki yillik ücreti de yüksek bu adamin. Türkiye'nin vergi cenneti oldugunu düsünürsek bu adamin bizde net aldigi paranin iki katini brüt almak zorunda. Vergi yükünü kulüpler cektigi icin kimse buna atiyorum 6 milyon brüt veremez ama biz 3 milyon euro neti rahat veririz.

Arda ve Luis’i istiyoruz, bu bariz belli. Arada bağlantı olduğunu düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda adam gibi oynayacaksa gelsin. Pas yapabilen oyuncu eksikliğini çok çekiyoruz şu sıralar. Belhanda'yı geriye ya da sol kanada atıp Arda'yı 10 numara oynatabiliriz.

Fernandoyu gönderip asamoah ida alalım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktas iste bu yüzden "futboldan en fazla anlayan üye" Oscar dalinda oyumu sana verdim.

Yine yerinde bir tespitte bulunmussun muazzam gercekten tebrik ediyorum. Bu seneki öne cikisin son hiz ile devam ediyor.

Abi cidden maliyet yorumu falan yapanlar ciddi mi Luisten bahsediyoruz ha Tarık Çamdal falan değil,yaş maş hikaye çürük genç dolduracağına tecrübeli winner yabancın olsun.

Maliyetini bir tarafa koyarsak, Felipe bu senenin en flaş transferi olur.. Tabii olursa..

Dünyanın en iyi 5 sol bekinden birisi diyoruz adamlar yaş diyor maliyet fazla diyor

ciddi ciddi Filipe Luis'i tanımıyor musunuz renktaşlar ? Adam Avrupada'ki üst düzey sol beklerden birisi şaka gibi yorumlar var

Geri
Üst Alt