Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

^ Mist'i mutlaka izle, [ama gece gec saatte falan izle :D]

hayatımda izledigim en iyi 5 filmden biri heralde

Vay be Emir'in Mist'i seveceğini düşünmezdim.Ben de çok seviyorum o filmi.Manyak atmosfer var.

Vay be Emir'in Mist'i seveceğini düşünmezdim.Ben de çok seviyorum o filmi.Manyak atmosfer var.

Emir biraz gereksiz derin düşünüyor çünkü, Man from the Earth filmine budizm propogandası demişti :)

Ama o tip derin düşünenlerin ekstra sevebileceği bir film Mist. İnsanların çaresizliği, kadının inançları kullanarak onları getirdiği nokta falan hepsi detaylı incelenecek şeyler.

Bu arada The Man from Earth de on numara bir film :tiphat:

misti 2. defa seyrettim sizin yüzünüzden ve tekrar feci sarsıldım sagolun ..

ollie reis:(

Arkadaşlar komedi filmi önerecek varmıdır ?

Hangover 1-2 izledim ..

Arkadaşlar komedi filmi önerecek varmıdır ?

Hangover 1-2 izledim ..

Kaliteli komedi filmi çok zor artık sürekli belden aşşağıya çalışarak insanları güldürme çabasındalar. Eğer ben komedi istiyorum diyorsan dizi izle How I Met Your Mother,Two And Half A Man,Chuck dizilerini bu katagoride tavsiye ederim.

Kaliteli komedi filmi çok zor artık sürekli belden aşşağıya çalışarak insanları güldürme çabasındalar. Eğer ben komedi istiyorum diyorsan dizi izle How I Met Your Mother,Two And Half A Man,Chuck dizilerini bu katagoride tavsiye ederim.

iyi başlamışsın ama sonunda kafana tetigi çekmişsin

söyle süper bir Mystery film önerin sanal kardesler sanal kardesinize, izliye izliye yatak.

Komedi filmi önerecek olan var mı R'daşlar.:) Gençlik tarzı lise-üniversite de geçen o tip bir film.:)

Yada kesin izle dediğiniz bir filmde olabilir.. önerilerinizi bekliyorum.:)

yangin-var-filmkampusu.jpg

mükemmel bir film.izlemeyen varsa izlemeli izlettirmeli

7d3sl.jpg

daha önce izlemediğime binlerce kez pişmanım.1957 filmi olduğuna bakmayın açın izleyin mükemmel bir başyapıt...

coverlzl.jpg

şuana kadar adını sanını hiç duymadığım ama benim gibi bir çok kişinin izlemediğini düşündüğüm bir film.mutlaka izleyin arkadaşlar pişman olmayacaksınız :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt