Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

^^

Ben izlemistim aslında reis;) ama J.Lo'nun yerine baskası oynasa daha da iyi olabilirmis belki, kadındaki oyunculuk yetenegi sıfır.

Filmi begendiysen The Fall'a da bak bence izlemediysen. Aynı yönetmene ait o da.

The Fall (2006) - IMDb

^^

Ben izlemistim aslında reis;) ama J.Lo'nun yerine baskası oynasa daha da iyi olabilirmis belki, kadındaki oyunculuk yetenegi sıfır.

Filmi begendiysen The Fall'a da bak bence izlemediysen. Aynı yönetmene ait o da.

The Fall (2006) - IMDb

evet j.lo için izlemek istemiyordum aslında fakat bu kadar güzel bir senaryoda o bile sırıtmıyor...

the fall ı bugün izlerim :)

the-fall_plakat.jpg

The Fall (2006) - IMDb

çok farklı bir filmdi.izlemek isteyenlere öneriririm

6fd9f976.jpg

Karantina altına alınmış bir apartmanda bir adam, hamile karısını çılgın komşularından korumak zorundadır.

Fase 7 (2011) - IMDb

inmesini merakla beklediğim film.nedense iyi birşey çıkacakmış gibi hissediyorum...

[video=youtube;D5SKvst_Lyc]https://www.youtube.com/watch?v=D5SKvst_Lyc[/video]

Şu Doğaüstü/Chronicle filmi nasıl? euro-2012 maçları başlayana kadar bi film bakiyim diyorum da..

Şu Doğaüstü/Chronicle filmi nasıl? euro-2012 maçları başlayana kadar bi film bakiyim diyorum da..

izlemediysen eğer izleme renkdaş. hiçbir şey kaybetmezsin. konu itibariyle diğer süper kahraman filmlerinden farklı olsa da işleniş olarak vasat kalmış. normalde süper kahramanlar güçlerini elde edince hemen dünyayı kurtarırlar ama bu filmde gençler güçlerini eğlence amaçlı kullanıyor. bu yönden farklı bir film. ama filmde sahne geçişleri olsun, olayların iyi aydınlatılmaması olsun, efektlerin kötü olması olsun, sonunun beni pek tatmin etmemesi olsun beğenmedim filmi:) vizyona girdiğinde bayağı ısrar etmiştim arkadaşlara gidelim bu filmde diye. iyiki de gitmemişim :) bu konuyu hollywood'a versen iyi bir yönetmen, iyi bir senarist ve ortalama oyuncularla bundan 10 kat daha güzel bir film çekilirdi.

teşekkürler, daha izlemedim ama burda birkaç gün önce cevap gelmeyince ben de sinemalar.com'daki yorumlara baktım ve senin yorumlarına benzer yorumlar okudum. ben de vazgeçip çok beğendiğim hint filmlerine yöneldim

bu filmi de izlemem gerekenler listesinden çıkartıyorum, listemde doğru düzgün ABD yapımı film kalmadı zaten. Geneli Hindistan, Kore, İspanya, Fransa vb. :D

hint sinemasi iyidir. Shahrukh khan, aamir khan, kajol'un oynadigi filmler favorim. Firsat buldukca butun filmlerini izliyorum. Hatta suan 1-2 film torrentte indirme listesinde iniyor :)

Valla ben gerek burda gerekse başka forumlardaki önerilere göre hareket ediyorum. Daha yeni başladım hint filmlerine çünkü. kore sinemasında, fransız sinemasında sıkıldığım filmler olduysa da hint filmlerinde hiç olmadı.

3 idiots, black, my name is khan, taare zameen par. Sadece bu filmleri izledim şimdiye kadar gerçi. ama bu kadar az filmle hayran oldum.. Adamları küçümsüyoduk bi de 80'lerdeki filmlerine bakarak. Neyse yeni önerileri bekliyorum, özellikle komedi ve dram iç içe olanlar -ki hepsi öyle heralde :D

Valla ben gerek burda gerekse başka forumlardaki önerilere göre hareket ediyorum. Daha yeni başladım hint filmlerine çünkü. kore sinemasında, fransız sinemasında sıkıldığım filmler olduysa da hint filmlerinde hiç olmadı.

3 idiots, black, my name is khan, taare zameen par. Sadece bu filmleri izledim şimdiye kadar gerçi. ama bu kadar az filmle hayran oldum.. Adamları küçümsüyoduk bi de 80'lerdeki filmlerine bakarak. Neyse yeni önerileri bekliyorum, özellikle komedi ve dram iç içe olanlar -ki hepsi öyle heralde :D

RAB NE BANA DI JODI bu filme bak ozaman hoşuna gider ;)

teşekkürler ama bi üst mesajda ne demek istedin tam olarak? :D

o filmleri 15 - 20 kere mi izledin? :SS:

o kadar fazla hababam sınıfı, süt kardeşler gibi filmlere bakmışımdır tek :)

7qgy7.jpg

sıcağı sıcağına bitirdim.hala ben gibi süre takıntısı olupda izlemeyen arkadaş varsa fazla beklemeden izlesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt