Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

^^

Filmin basındaki cıkarma sahnesi sinema tarihinin en gercekci savas sahnesi olmali, daha iyisini cekmeleri imkansiz gibi. Herseyiyle 10/10'luk bir basyapit, kisaca iyi tercih yapmissin Gökhan:yenieek:

57779720.jpg

komedi arayanlar kaçırmasın :asd:

The Damned United. Leeds United hakkinda bir film, cok iyi bir film.

Beyler bayanlar, bir yarışma fikrim var ama önce fizibilite çalışması yapayım dedim :D Filmler ve dizilerde ilgili, enstanteneler, aktörler, yönetmenler vs gibi sorular soracağım ve yazılan cevaplara göre puan toplayacağınız bir yarışma fikrim var böyle bir şeye sıcak bakar mısınız?

Bir soru yönelteceğim, siz de mesaj atarak cevap vereceksiniz ama mesajlarınızı kimse görmeyecek, dolayısı ile kopya çekilme imkanı olmayacak. Örneğin ilk bilen 5 puan ikinci bilen 3 puan, üçüncü bilen 2 puan, sonrakiler 1'er puan alır. Cevaplar google'dan bulunamayacak ama bazen biraz araştırma bazen de direk bilgi gerektirecek şeyler olabilir.

Sürekli soru gelmeyecek, günde bir kaç tane belki 1 tane, onu tam bilmiyorum, ama toplanılan puanlarla bir GSC SineLig oluştururuz falan. Ne dersiniz böyle bir şey güzel olabilir mi? Fikirleriniz de beklerim.

The Ring (2002) - IMDb

Şuan Star Tv'de The Ring var. Çocukluğumun filmi. Epey tırsmıştım o zaman ama sağlam bir film. Şimdi de izlenir :)

Moonrise Kingdom'u izledim geçen. çok sempatik sıcak bi filmdi

Arkadaşlar insanlara yardım etmek, iyilik yapmak, üzerine film öneriniz var mı? 1 film de olsa 10 filmde olsa yazabilir misiniz? Özellikle yaşanmış olayların filmleri olursa çok sevinirim.Bu konsepte ilgim oluştuda son zamanlarda.Ayrıca fedakarlık ve "umut" etme üzerine işlenen filmler.

Pek bilinmeyen bilim kurgulardan önerebileceğiniz var mı?

Arkadaşlar insanlara yardım etmek, iyilik yapmak, üzerine film öneriniz var mı? 1 film de olsa 10 filmde olsa yazabilir misiniz? Özellikle yaşanmış olayların filmleri olursa çok sevinirim.Bu konsepte ilgim oluştuda son zamanlarda.Ayrıca fedakarlık ve "umut" etme üzerine işlenen filmler.

Seven Pounds (will smith)

Dram: Bucket List

Romantik-Komedi: Amelie

tam bire bir istediğini karşılamayabilir ama bakmanda fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt