Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Daha önce önerdiğim bazı filmleri aklıma geldikçe tekrar hatırlatmak isterim.

Joyeux Noel: Gerçek bir hikayeden alınma 1. Dünya Savaşı temalı film. Savaşa tam olarak, birbirleri ile alıp veremediği olmayan, dost olabilecek insanlar neyi paylaşamıyor odağından bakıyor.

A Short Film About Killing: Birey ve devletin öldürme gücü üzerinde etkileyici bir film. Öldürme hissini yaşamak için kendini hazırlayan gencin işlediği cinayet sahnesi yanılmıyorsam sinema tarihinde en uzun süren bir kişiyi öldürme sahnesidir. Ardından bu kişinin devlet eliyle ölümünü izleriz (idam) Pek çok kavramı sorgulamayı iten bir yapım.

Barry Lyndon: Kubrick'in az bilinen bir eseri. Tek derdi sevdiği kızı, köye gelen komutana kaptırmamak olan gencin, komutanı bir düelloda yanlışlıkla öldürmesi sonucu başlayan kaçışının hikayesi. Tam bir sefillikten yükselme ve o yüksekliği kaldıramayıp dibe vurma öyküsü.

Arkadaşlar insanlara yardım etmek, iyilik yapmak, üzerine film öneriniz var mı? 1 film de olsa 10 filmde olsa yazabilir misiniz? Özellikle yaşanmış olayların filmleri olursa çok sevinirim.Bu konsepte ilgim oluştuda son zamanlarda.Ayrıca fedakarlık ve "umut" etme üzerine işlenen filmler.

sunlara da göz atabilirsin kardes

Hotel Rwanda (2004) - IMDb

The Elephant Man (1980) - IMDb

Hachi: A Dog's Tale (2009) - IMDb

Schindler's List (1993) - IMDb

Intouchables (2011) - IMDb

The Pursuit of Happyness (2006) - IMDb

Scent of a Woman (1992) - IMDb

The Last Samurai (2003) - IMDb

3 Idiots (2009) - IMDb

It's a Wonderful Life (1946) - IMDb

Good Will Hunting (1997) - IMDb

Ayrıca Dead Poet's Society filmini seven varsa veya o konsepti Les Choristes filmini tavsiye ederim.

Arkadaşlar insanlara yardım etmek, iyilik yapmak, üzerine film öneriniz var mı? 1 film de olsa 10 filmde olsa yazabilir misiniz? Özellikle yaşanmış olayların filmleri olursa çok sevinirim.Bu konsepte ilgim oluştuda son zamanlarda.Ayrıca fedakarlık ve "umut" etme üzerine işlenen filmler.

Hearts in Atlantis

As Good As It Gets

Pay It Forward

The Blind Side

Asil tam senin tarif ettigin tarzda yardim etme uzerine ve yasanmis olaylara dayanan film:Machine Gun Preacher.

Seven Pounds (will smith)

Dram: Bucket List

Romantik-Komedi: Amelie

tam bire bir istediğini karşılamayabilir ama bakmanda fayda var.

İzlemiştim bunları hocam sağolun tavsiyeleriniz güzel yani bu gibi filmler olabilir:) 3 filmi de çok sevmişimdir :)

Koyu olanları izlemiştim hocam hepside beğendiğim filmler teşekkür ederim.Diğerlerini izlemedim, elimde 2 tanesi var yukarıdakilerden, Hotel Rwanda yeni indirmiştim onu izliyim.

Mesela yukarıdaki örneklerden şu izlediğim film aklıma geldi ; War Horse bu filmi çok sevmişimdir mesela.Bu gibi o izlediğim dediğim filmler çok değer verdiğim filmler.

Hearts in Atlantis

İndiriyorum hemen Hocam teşekkür ederim:b5:

As Good As It Gets

Pay It Forward

The Blind Side

Abi sağolasın gerçekten, şu Pay it forward konusu hoşuma gitti diğerleride kuyrukta yer edinmek üzere :) Sonra benim kendi sevdiğim bu tarz filmleri önereceğim:)

Machine Gun Preacher.

Karşılıksız ve içten evet bu güzel:)

Herkese teşekkür ederim bir gömü buldum sanki

Filmler inmeye başladı :D linkleri bulabildik hele şükür

İzlemiştim bunları hocam sağolun tavsiyeleriniz güzel yani bu gibi filmler olabilir:) 3 filmi de çok sevmişimdir :)

Çok kaliteli olmasa da tarz olarak tam aradığın bir film, 10 Items or Less

Morgan Freeman bizzat kendini oynuyor ve ufak bir kasabada kasiyerlik yapan kızın hayatına dokunuyor. Öyle süper bir film değil ama bu tarz filmlere sarıyorsan zarar gelmez.

yüzüklerin efendisinde biraz korkunç bi soundtrack vardı

çok meşhurdu

hatta illuminati videolarında genelde arkaplana onu koyuyolar :D

var mı bana bulabilecek biri ?

Ha bir de Ultimate Gift var.

Orada da çocuk ve anne-kız'ın ilişkisi tam istediğin tarz ve duygusal baya. Ama o film de çok kaliteli değil.

Şurada bahsetmiştik https://www.gscimbom.com/forum/tv-s...niz-film-ve-gorusleriniz-680.html#post5394501

Çok kaliteli olmasa da tarz olarak tam aradığın bir film, 10 Items or Less

Morgan Freeman bizzat kendini oynuyor ve ufak bir kasabada kasiyerlik yapan kızın hayatına dokunuyor. Öyle süper bir film değil ama bu tarz filmlere sarıyorsan zarar gelmez.

Hocam önerilen tüm filmleri indirdim, elimde bana bir süre yetecek derecede önemli filmler oldu sağolun..Hepsini tek tek değerlendireceğim, ben genellikle bilinçsizce olmasını ( yani iyilik yapılan kişi, hayatına müdahele edilen kişinin) ve bilinmeden ona iyilikler yapılması temalı olanları ayrıca seviyorum.Mesela bunun bir numarası Seven Pounds.Çünkü benim gözümde iyilik demek , kimseyi ezmeden, kimse bilmeden, hissettirmeden yapılandır:) Hayatımın gidişatının resmini bu filmlerde bulmaya çalışıyorum;)

yüzüklerin efendisinde biraz korkunç bi soundtrack vardı

çok meşhurdu

hatta illuminati videolarında genelde arkaplana onu koyuyolar :D

var mı bana bulabilecek biri ?

Hocam bilmiyorum ama bundan bahsedebilme ihtimalinizi de düşündüm.Şu listedeki soundtracklerini mutlaka dinleyin.The Fountain filminin soundtracki ağırlıklı.

https://www.uyandirmaprojesi.com/wp-content/uploads/The-Arrivals-Gelenler-Sound-Track.jpg

Dediğiniz müzik şu olabilir ilk aklıma yorumunuzla bu geldi ;

https://www.youtube.com/watch?v=GrGEyk5Mp2g

italianjob.jpg

Bu gece saat 00.30'da Star Tv'de "The Italian Job (2003) - IMDb" var. Bilginize.. Sağlam filmdir tavsiye ederim :ka19:

Ya harbiden o barda nasıl bi filmdi kendime gelememiştim lan:o

Liste haricinde tavsiyelere de açığım Murat'ın yazdığı gibi ama A Serbian Movie veya Human Centipede yazmayın :D

Arkadaşlar şöyle bir liste buldum.

Rahatsız Edici 20 Film | Kediler ve Kitaplar

aralarında izlediklerim var ama çoğunu izlemedim, aha bu süper kaçırma dedikleriniz veya pek olayı yok salla dedikleriniz var mı?

6 ve 7 numara acayip sinir bozucu filmler, izlerken cok saglam sövebilirsin. 7 numara tek mekanda geciyor biraz sıkabilir.

6'nin kurgusu sondan basa oldugu icin biraz Memento havası var ilginc gelebilir, ama ondada bazı igrenc sahneler vardı. Sonuc olarak ikiside hedefine ulasiyor izleyicide ama kesinlikle bir daha bakabilecegim filmler degildi sahsen.

1 ve 2 numarayi izlemissindir zaten, onlari yorumlamaya gerek yok süper onlar

dur ben sana 2 tane daha iyi film tavsiye edeyim:yenieek:

The Skin I Live In (2011) - IMDb

Talk to Her (2002) - IMDb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt