Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha kac kere acaba bu film önerilcek? :D

bu, redem sahmpsion.. Forest Gump.. bunlar bence artik bilienseyler...daha yeni veya cok bilinmiyen filmer önerilse, daha iyi olur.

MV5BMjA2NTY0MTIyNF5BMl5BanBnXkFtZTYwMTAwMjQ5._V1_SX640_SY720_.jpg

Al sana film önerisi fazla bilinmeyen. Bundan 10 sene önce falan vcd cimin duvar raflarındaki neredeyse tüm filmleri izlemiştim. Sonra kimsenin bakmadığı tozlu VCD lerin olduğu sepetin içinde bulmuştum bu filmi. Ve çok etkilenmiştim. Benden başka izleyen hiç duymadım tavsiye ettiklerim arasında ve kim izlediyse beğendi hep. Kesinlikle izlenilesi bir film

yıllar önce bi film izledim bi kız vardı çok beğendiydim. Ama ismini cismini bilmiyom

kız ile sevgilisi kampa mı pikniğemi ne gidiyodu felaket oluyodu orda doğal afett gibi bişeydi. İzleyen varmı o tür bi dizi-film vs

MV5BMjA2NTY0MTIyNF5BMl5BanBnXkFtZTYwMTAwMjQ5._V1_SX640_SY720_.jpg

Al sana film önerisi fazla bilinmeyen. Bundan 10 sene önce falan vcd cimin duvar raflarındaki neredeyse tüm filmleri izlemiştim. Sonra kimsenin bakmadığı tozlu VCD lerin olduğu sepetin içinde bulmuştum bu filmi. Ve çok etkilenmiştim. Benden başka izleyen hiç duymadım tavsiye ettiklerim arasında ve kim izlediyse beğendi hep. Kesinlikle izlenilesi bir film

ben izledim ama reyiz, ayip ettin:eek-96: bak hatta yorumu bile var

En Son İzlediğiniz Film ve Görüşleriniz | Sayfa 427 | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

39mgu8mc.jpg

tek basina denizde yasam mücadele film seven arkadaslara öneriyorum

Beyler onu bunu bırakında hobbit 2'yi 1080p olarak indirebileceğim bir site felan şeedin. He bi de tr altyazı sitesinide sıkıştırın araya bi zahmet.

Arkadaşlar tarihi film önerilerinizi bekliyorum. Bir çoğunu izlemiş olabilirim bu yüzden bol bol önerin. Tercihim ortaçağ avrupası konulu filmler. 1900'lerden sonrasını şu an için istemiyorum. Kabaca tarih verirsem 8.yy ile 19.yy aralarında kalan tarihsel olaylara eğilen filmler olursa sevinirim.

Ortanın biraz üzerinde gerilim ve korku isteyenler..

Kanaltürk te 39. dosya başlamış..

Arkadaşlar tarihi film önerilerinizi bekliyorum. Bir çoğunu izlemiş olabilirim bu yüzden bol bol önerin. Tercihim ortaçağ avrupası konulu filmler. 1900'lerden sonrasını şu an için istemiyorum. Kabaca tarih verirsem 8.yy ile 19.yy aralarında kalan tarihsel olaylara eğilen filmler olursa sevinirim.

Banderas lı 13. ncü savaşçı.

Film önerisinde bulunamam. Fakat sana dünyanın gelmiş geçmiş en efsane ve mükemmel filmini söyleyebilirim: "The Matrix"

2 gün önce Pulp Fiction'i baktim.

Çok klas bir film.

John Travolta müthis rol oynadi, gülmekten bayildim.

Film önerisinde bulunamam. Fakat sana dünyanın gelmiş geçmiş en efsane ve mükemmel filmini söyleyebilirim: "The Matrix"

Kişinin hangi tür filmleri sevdiğine bağlıdır biraz da lakin The Shawshank Redemption, The Green Mile, Pianist, Life is Beautiful, The Godfather, Scarface gibi filmler varken Matrix gölgede kalır bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt