Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haftanin-filmleri-korku-seansi0.jpg

İzledim be panpa . Wrong Turn serisini de izledim , bundan sonra muhtemelen o gelecek sen yorulma diye dedim :D Çok popüler olmamalı yoksa izlemişimdir .

Bu arada ben bir öneri yapayım kan görmek isteyenler ''Cabin in the Woods'' izlesin bir ara film çılgın atıyor yemin ederim monitörden kan damlayacak zannettim .

5403_a_8471.gif

Kış mevsiminde bir dağın yükseklerine çarparak parçalanan uçağın kazazede yolcularının en yakın kent merkezine ulaşmak için yola çıktıklarında kendilerini vahşi kurtların avlanma bölgesinin içinde bulurlar.

Düşmanla yüzleştiklerinde ise amaçları sadece hayatta kalabilmeye çalışmak olarak değişecektir..

Benim fikrim; her zaman heryerde rastlanabilecek türden bir film olmadığı yönündedir.

page.jpg

thegrey2012rcbdripxvida.jpg

Kevin COSTNER ÜÇLEMESİ

Adının hızla yükseklere çıkmasını sağlayarak bugün tanıdığımız Kevin Costner ın bu seviyeye ulaşmasındaki büyük projelere giden yoldaki, gençlikten olgunluğa erişmesinin temel taşları ve en büyük basamakları.

Başka bir deyişle; Silverado ile Bodyguard arasındaki mesafeyi çabucak katetmesini sağlayan, zıplama tahtaları...

DANCES-WITH-WOLVES-KURTLARLA-DANS__21999185_0.jpg

16865_2.jpg

HABERCI-THE-POSTMAN__18681817_0.jpg

Arkadaşlar bugün izledim. Senaryosu çok hoşuma gitti. Ayrıca Sylvester ve Arnold olunca başrolde harika bir iş çıkmış bence. Son olarak Person of Interest'ten tanıdığımız Jim Caviezel psikopat bir hapishane müdürünü canlandırmış. Mutlaka tavsiye ederim filmi pişman olmazsınız.

Évasion (2013) - IMDb

ESCAPE PLAN

cagri.jpg

TRT-1 de yayına başladı...

Bu filmdeki performansı ile bütün müslümanların sevgisini kazanan Anthony Quinn in KADİR GECESİ nde vefat etmiş olması, umarım olumlu anlamda Takdîr-i İlahi dir..

Arkadaşlar tarihi film önerilerinizi bekliyorum. Bir çoğunu izlemiş olabilirim bu yüzden bol bol önerin. Tercihim ortaçağ avrupası konulu filmler. 1900'lerden sonrasını şu an için istemiyorum. Kabaca tarih verirsem 8.yy ile 19.yy aralarında kalan tarihsel olaylara eğilen filmler olursa sevinirim.

cennetin krallığı mükemmel bir film belki izlemişte olabilirsin ama eğer izlemediysen en güzel tarihi filmlerden birisi haçlı seferleri sırasında selahattin eyyubi ile haçlıların mücadelesini anlatıyor

mr.nobody-bay hiçkimse beyler 1080p indiriyorum şimdi değermi

film nasıl

Steven Spielberg ün gözden kaçan şaheserleri...

close_encounters_of_the_third_kind.jpg

Değişik kurbanların hayatı üzerinden ilk temas konulu ve ileride Spielberg in ortağı olan

Richard Dreyfus ile
; ÜÇÜNCÜ TÜRDEN YAKINLAŞMALAR...

G%25C3%25BCne%25C5%259F-%25C4%25B0mparatorlu%25C4%259Fu-1987-T%25C3%25BCrk%25C3%25A7e-Dublaj-Online-Film-izle.jpg

Bir çocuğun hayatını takibederek 2. dünya savaşının uzakdoğu esir kamplarını anlatan,

Malkovich ile GÜNEŞ İMPARATORLUĞU

The_Color_Purple_poster.jpg

Siyahilerin esaret döneminin son yıllarındaki yaşantısını onların özel hayatlarındaki olaylar üzerinden anlatan;

Danny Glover ve Whoopy Goldberg ile MOR YILLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt