- 6 Ağustos 2009
- 9.584
- 0
- 1.331
Cevap: Film Önerileriniz
Keskin Nişancı Ölümcül Hedef
Keskin Nişancı Ölümcül Hedef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağlamamak elde değil..![]()
![]()
![]()
![]()
Beyler bana bir film önerin, ama öyle olsun ki, izleyince güzel film, oo iyiymiş demekle kalmayayım. Hep o filmden bahsetmek isteyeyim, karaktere öyküneyim, repliklerini hatırlayıp etkileneyim.
Az çok bilindik filmlerin hepsini izlemişimdir biraz daha bilinmeyen, gözden kaçanlar üzerine yoğunlaşalım.
Beyler bana bir film önerin, ama öyle olsun ki, izleyince güzel film, oo iyiymiş demekle kalmayayım. Hep o filmden bahsetmek isteyeyim, karaktere öyküneyim, repliklerini hatırlayıp etkileneyim.
Az çok bilindik filmlerin hepsini izlemişimdir biraz daha bilinmeyen, gözden kaçanlar üzerine yoğunlaşalım.
Big Fish'i izle
![]()
İzledikten sonra vay be diyeceğiniz filmlerden.Şahsen ben çok etkilenmiştim.Müzikleride çok iyi.
mustafa sarp galatasaray kampında
mustafa sarp orta sahanın dramı
mustafa sarp azkaban tutsağı
mustafa sarp ölüm yadigarları
mustafa sarp vikinglere karşı
mustafa sarp filistin
mustafa sarp returns
mustafa sarp son direniş
mustafa sarp beta house
Yapma böyle şeyler kardeş ölüyordum.Pencere açıktı zor tuttum kendimi.
mustafa sarp galatasaray kampında
mustafa sarp orta sahanın dramı
mustafa sarp azkaban tutsağı
mustafa sarp ölüm yadigarları
mustafa sarp vikinglere karşı
mustafa sarp filistin
mustafa sarp returns
mustafa sarp son direniş
mustafa sarp beta house
Serinin ilk 2 filmini izledim.