Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Özgür Kızılaslan, bahsettiğin kriterler aslında kişinin kendi görüşleri doğrultusunda oluşabilecek bir durum. Kimsenin beğenmediği bir film, sende o etkiyi yaratabilir. Bu yüzden, bu etkiyi yaratabilecek filmler aramak yerine, imdb vasıtasıyla beğendiğin filmlere benzer filmler bulmaya çalışmanı öneririm. Gerek sitenin kendi önerdikleri, gerekse senin benzer anahtar kelimeler ile hoşlanacağın filmleri keşfetmen yoluyla bu tür filmlere ulaşabilirsin. Hem filmi izlemek dışında, filmi bulmakta ayrı bir zevk olabilir bu şekilde.

Yine de bahsettiğin tanımlara uyabilecek biri yerli, biri yabancı iki film önerebilirim. Sadece bu kıstasları arayanların değil, çoğu kişinin izlemesini tavsiye edebilirim.

Kader (2006) - IMDb

Network (1976) - IMDb

3 IDIOTS

3386a90b32d1416996518e827960ca3e.jpg

Film budur. Her türlü duyguyu yaşayacağınızı size garanti ederim. Hint filmi diye önyargılı olmayın. Kesinlikle olağanüstü bir film.

Herşeyden önce kurgusu ve konusu mükemmel ötesi. Detaylar,olaylar birbirine o kadar güzel bağlanıyor ki hayran kalmamak imkansız.

Kısaca izleyin ve izlettirin.

ORALEPOPEYE.jpg

Blood in, Blood out. Vatos Locos.

Mutlaka izleyin pisman olmayacaksiniz.

3 IDIOTS

Film budur. Her türlü duyguyu yaşayacağınızı size garanti ederim. Hint filmi diye önyargılı olmayın. Kesinlikle olağanüstü bir film.

Herşeyden önce kurgusu ve konusu mükemmel ötesi. Detaylar,olaylar birbirine o kadar güzel bağlanıyor ki hayran kalmamak imkansız.

Tam bu filmi önermek için girdim ki önerilmiş zaten. :) Katılıyorum. Mutlaka izleyin, mutlaka.

Groundhog Day, eglenceli bir film tavsiye ederim

Beyler acayip sıkıldım bana bol aksiyonlu sürükleyici bir film önerebilir misiniz?

3 IDIOTS

Kesinlikle katılıyorum.Hint yapımı diye erteledim erteledim, izleyecek film kalmayınca açtım izledim.Çok güzel bir film,hakikaten çok başarılı.Mutlaka izlemelsiniz.

burningbright2010.jpg

beklediğimden çok çok üstün bir film çıktı gerilim sevenler kaçırmasın.

Bu zamana kadar niye önermedim bilmiyorum aklımdan çıkmış;

MerryChristmasfilmPoster3.jpg

1. Dünya Savaşı'nda yaşanmış gerçek bir olay. Christmas dolayısı ile yapılan geçici ateşkes sırasında taraflardan biri eğlence için bir sanatçı getiriyor şarkı söylesin diye. İşin içine sanatçı girince işler biraz büyüyor ve taraflar sadece 1 günlük bir birleri ile yakınlaşmaya başlıyor.

Gizem tarzı dizi öneri olan var mı? :melek:

3 IDIOTS

Bu filmi kesinlikle izleyin.Hint filmi felan diye izlememezlik etmeyin.

Arkadaşlar böyle savaşlı kaliteli bir film öneriniz varmıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt