Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Bakış açısına bağlı bir durum o. Mesela ben festival filmlerinden nefret ederim uzmanları beğeniyor böyle bir durum ki ben de konu olarak pek beğenmedim avatarı görsel olarak ise harika diyebilirim.

Aga senaryo sıfır zaten.İnsanlar gelip istila ediyor falan felan.Sadece görsellik tatmin etmiyor.Avatarlar felanda pek yaratıcı değil :D

Aga senaryo sıfır zaten.İnsanlar gelip istila ediyor falan felan.Sadece görsellik tatmin etmiyor.Avatarlar felanda pek yaratıcı değil :D

Zaten amaç büyük ihtimalle 3D ile ilgi çekmekti. Yoksa o kadar b.ktan bir senaryo olmazdı :D :)

se7en i izleyen varmı brad pitt le morgan freeman oynuyor

valla beni hiç korkutmadı:o,o tarz gerçekten korkutucu bi film istiyorsan rec i izleyebilirsin.

Şöyle diyeyim.İzlemediğim korku filmi kalmadı.Yani neredeyse o derece.Ama hepsi etkiledi yada etkilemedi.Fakat bu filmi nasıl bir ruh haliyle izlediysem biraz tırstım.:) Silent Hill filmini izlemiştim.çok etkilemedi fakat dvd'sini birisine verdim.ertesi gün dudağı uçuklamış şekilde işe geldi.Bu kişiden kişiye fark ediyor.

Şöyle diyeyim.İzlemediğim korku filmi kalmadı.Yani neredeyse o derece.Ama hepsi etkiledi yada etkilemedi.Fakat bu filmi nasıl bir ruh haliyle izlediysem biraz tırstım.:) Silent Hill filmini izlemiştim.çok etkilemedi fakat dvd'sini birisine verdim.ertesi gün dudağı uçuklamış şekilde işe geldi.Bu kişiden kişiye fark ediyor.

Silent Hill'e ben gülmüştüm :D Belki de hep o yolu seçiyorum ve korkmuyorum ancak Paranormal farklı biraz. Tarz olarak farklı geldiği için korkmuş olabilirsiniz.

Aşk filmi arıyorum :D konu bir kızı seven ama kıza söylemeye cesaret edemeyen birini anlatan film.

Ya agalar Titanic 2 lafta geçen yaz vizyona girecekti noldu o filme ?

O filmleri çekerken etrafta 200 kişi oluyo işıkçısı falan korkmaya erek yok yani bide böyle düşünün

Kucuk-Adam-Little-Man.jpg
xZixtzn6yg.jpg
atesli-pilic.jpg
161039923_74d59ce65d_o.jpg
korkunç bir film serisi
scarymovie22100046zf8st5.jpg
2s64zv6.jpg
50_first_dates.jpg
AMAN-TANRIM-BRUCE-ALMIGHTY__11578455_0.jpg

Komedi olarak aklıma gelen tavsiyeler:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt