Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

3,4 sene önce dayımla film almaya gitik korku filmi girdik içeri adama dedik korku arıyoruz şurdakilere bakın dedi gittik baktım vir cd üzerinde resim gerçekten korkunçtu eve geldik ablam dayım ve ben film actık bir heyecanla filmi izlemeye başladık ismini hatırlamıyorum ama bir canavar gibi birşey var gülmekten öldürmüştü bizi o canavarı filmdeki kahramalar:D yakalıyor muhabbet kuşu kafesinin içine koydular film biterken canavarda kafesteki salıncaga binmiş sallanıyordu.

Imdb deki hayal kırıklığına uğratan puanlar

Bravehearth 85.ci sırada.

matrix 26

olağan şüpheliler 23

gladiator 99.

Ama toy story 3 7nci sırada

shindlerin listesi 6.cı sırada

pulp fuction 5.sırada.

Ben çok fazla film izliyorum ve bence alttaki üçlü ile üstteki üçlü yer değiştirmesi lazım. Neyse sonuç itibariyle zevk meselesi

Tanrı’ya inanmam ama ondan korkarım” demişti. Ben Tanrı’ya inanıyorum ve beni korkutan tek şey Kayser Soze… ”

olağan şüphelilerde bu replik mükemmeldir. Kayser Türktü.

Leon'u da indiriyorum şuan :)

ı am legend ın 2 finali olduğunu söyleyen herkese teşekkür ederim :)

Herkese İyi Geceler

bunlardan izlemediğin varsa kesin bak hocam,bunların dışında the unknown(bilinmeyen),davetsiz(the uninvited),evdeki düşman,akıl defteri bunlardan herhangi birine bakabilirsin istersen dahada yazarım;)

Fight Club izlemeyi düşünüyorum Ailemle :D inşallah yatak sahnesi fazla yoktur.:D

Nasıl bir film konusu :D

Öncelikle mükemmel bir filmdir. Benim en sevdiğim filmdir zaten. Kiralık bir katilin hayatının bir bölümünü anlatıyor. Mükemmel ötesiydi gerçekten. İzlemediysen eğer bütün işi gücü bırak izle derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt