Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

olumsuz22bullets2010yap.jpg
[/URL][/IMG]

Simpsonsların filmi, klasik haftalık dizilerinin yanında ezik kalmış bence. Yine de koparıyor tabii:D

Beyler az önce Salo 120'yi izledim...

Oha diyorum başka bir şey demiyorum...

Vahşetin böylesi...

Iyyy Midem kalktı laa...:D

Tüm Dünya ile aynı anda Türkiye'de de 15 Ekim'de Vizyona girecek RED filminin basın gösterimi gerçekleşti.

19A87BA01E1AEB79EFC5ECB2F1E856.jpg

Emekli CIA ajanı Frank Moses artık sakin bir emekli hayatı yaşıyordur. Fakat bir gün karşısına, kendisini tehdit eden ve yüksek teknoloji silahlarla donanmış bir suikastçı çıkar. Artık hayatı tehlikede olan Frank eski takım arkadaşlarını toplar... Frank (Willis), Joe (Freeman), Marvin (Malkovich) ve Victoria (Mirren) CIA'in eski favori gizli ajanlarında biriyken, bildikleri sırlar onları örgütün favori hedefleri haline getirir. Şimdi etrafları bir suikast ile çevriliyken, ortak yeteneklerini, deneyimlerini ve ekip ruhlarını biraraya getirerek peşlerine düşen tehlikeden kaçabiliyorlar. Takım, aralarına sivil biri olan Sarah (Parker)'ı da alarak ülke çapında imkansız bir misyona soyunup CIA merkezinin asıl sırlarını ortaya çıkarmaya koyuluyorlar, bu esnada da çok büyük bir suikastten ve devlet tarihinde gizli örtbaslardan haberdar oluyorlar...

A Beautiful Mind (2001)

Izleyeli birkac sene oldu, ama uzun süre etkisi altinda kalmistim zamaninda. Izledigim en iyi filmler arasinda rahat ilk 10'a girer. Bakmamis olan varsa kacirmasin, pisman olmazsiniz:)

GIZEMLI-YABANCI__11138737_0.jpg

bir başyapıt hemen izleyin izlemediyseniz ama altyazı izleyin mümkünse

35a4ec2yasak-bolge.jpg

uzun zamandır izlemiyodum uzaylı filmleri sevmediğim için fakat bu bambaşka hemen izleyin derim

pulp_fiction.jpg

Bu filmi izleyecekseniz 2 defa izleyin derim.Mükemmel oyunculuk.Jules winnfield karakterine hayran kalabilirsiniz :)

Bugün sinemalarda vizyona girdi.İlk serisi çok güzeldi.Müthiş gerilimdi.Bu da ondan aşağı kalmaz tahminim.

paranormal_activity_2.jpg

kurdungunu_bafis.jpg

Siyaset felsefesinde 'toplum sözleşmecisi' filozofların, toplumsal yaşam öncesi 'doğal hayat' diye adlandırdıkları bir evre vardır. İşbu bu film yoğunlukla bunu anlatır.Devlet veya herhangi bir otorite yok, besin kıtlığı başgöstermiştir, kaynaklar zehirlidir, bugün insan hayatı için olmazsa-olmaz olan petrol yok, elektrik yok, teknoloji kısıtlı... 'İnsan, insanın kurdu olmuş', 'güçlü olan hayatta kalır' tek kural... Tam bir kaos, tam bir kıyamet senaryosu... İşte Haneke böyle bir ortamda insanın ne hale geldiğini irdeliyor. Film oldukça kasvetli bir ortamda başlayıp, bitiyor. Ağır ilerliyor. Sıkılmam, uyumam derseniz. Mutlaka izleyin derim

poster-absolute-power.jpg

Luther Whitney işinde uzman ve mükkemmeliyetçi biridir. Sessizliğe çok önem verir çünkü yaptıklarıyla böbürlenmek onu hapse düşürecek kadar tehlikelidir: o bir hırsızdır...

Yıllarca hapis yatıp çıktıktan sonra, son bir işle jübilesini yapmaya karar verir. Amerika'nın en zenginlerinden Walter Sullivan'ın malikanesine girer. Ama Luther gibi usta bir hırsızı bile şaşırtacak bir şey bu dünyada her zaman bulunur! Ucu beyaz saraya kadar uzanan, çok ama çok önemli bir sır...

Zevkle izlediğim bir macera... Kadro gerçekten hakkını veriyor.

bir kac piskopat film önerir misiniz.

saw'un hic birini istemiyorum ama.

Bugün sinemalarda vizyona girdi.İlk serisi çok güzeldi.Müthiş gerilimdi.Bu da ondan aşağı kalmaz tahminim.

paranormal_activity_2.jpg

Harika mükemmel 1.yi izlemeyen buna gitmesin diyorum çünkü süper bir yerde filmi bağlıyorlar. Bu arada Fragmandaki o bir anda ortaya çıkan kadın sahnesi yok filmde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt