Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

eyvallah Yigit, hangisinden baslayim sence?

the collector güzel birseye benziyor..?

aralarında en iyisi bence High Tension , gerçi hepsi güzel , istersen aynı sıradan başla izlemeye :D

iyi seyirler bol keyifler :)

Barış , bu arada bunlarıda tavsiye ederim. İyi seyirler, keyifli saatler :D

aralarında en iyisi bence High Tension , gerçi hepsi güzel , istersen aynı sıradan başla izlemeye :D

iyi seyirler bol keyifler :)

o kari en basta, yatakta sey yaparken dedim, bir yamukluk var bunda ama tüm olaylari yapan onun olacagi hic aklima gelmezdi.

yalniz o arabanin sahibi, hani kari ormanda öldürüyor ya onu takip edip, o kim oluyor simdi?

sucsuz biri mi, yoksa öyle biri hic olmamis mi simdi, anamadim.

edit: eyvalla, birde hangi film(leri) en cok tercih edersin onu da yazarsan sevinirim, yoksa bunlari izlemek icin 1 hafta lazim. Ilk en iyi olanlari seyretmek daha iyi olur ))

yiğit can söylediğin filmlerin hepsini izledim hepsi favorim izlemeyen arkadaşlar hepsini izlesin özellikle eden lake favorim :)

Harika mükemmel 1.yi izlemeyen buna gitmesin diyorum çünkü süper bir yerde filmi bağlıyorlar. Bu arada Fragmandaki o bir anda ortaya çıkan kadın sahnesi yok filmde :D

İkincisi nete düştü mü?

Gerçi korku filminden çok, aksiyon istiyorum. 1 saniyesi bile değerlendirilen bir aksiyon filmi önerebilirseniz sevinirim.

kanlihesaplasmafilmafis.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

yiğit can söylediğin filmlerin hepsini izledim hepsi favorim izlemeyen arkadaşlar hepsini izlesin özellikle eden lake favorim :)

Vay be ben ve kız arkadaşım dışında bu tarz filmleri seven yok diye düşünüyordum, sen ve Berış Arslan'da benimle aynı zevkte çıktınız :D Bu arada Eden Lake gerçekten müthiş bir film.

eyvalla, birde hangi film(leri) en cok tercih edersin onu da yazarsan sevinirim, yoksa bunlari izlemek icin 1 hafta lazim. Ilk en iyi olanlari seyretmek daha iyi olur ))

hepsini izle bence ama ilk etapta Eden Lake ve The Girl Next Door olabilir.

bol vaktin olduğu bir gün Cube serisini peşpeşe izle, serinin 3 filmindende daha çok keyif alırsın.

sevilmezmi yiğit ya :D korku gerilim olsun ne olursa olsun hatta the stepfather ve otopsi 2008 yapımı bunlarıda izlemenizi öneririm.

sevilmezmi yiğit ya :D korku gerilim olsun ne olursa olsun hatta the stepfather ve otopsi 2008 yapımı bunlarıda izlemenizi öneririm.

ikisinide izledim. Bu arada sana izlediklerimden bir kaç tavsiye daha :D vaktin oldukça aralarından seçer seçer izlersin.

the haunting ve train ikisini izlemedim listeye aldım :D dün bi film indirdim izlemedim daha ama iyi gibi duruyo

The-Tortured.jpg

izlediysen bilgi verde bu gece bunu izleyim

the haunting ve train ikisini izlemedim listeye aldım :D dün bi film indirdim izlemedim daha ama iyi gibi duruyo

The-Tortured.jpg

izlediysen bilgi verde bu gece bunu izleyim

sana tavsiye ettiklerim arasında var ama afişler farklı, mükemmel diyemem ama güzel bir film , ben beğendim.

celda 211 süper film

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt