Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

[video=youtube;MnF4SpS9gUw]https://www.youtube.com/watch?v=MnF4SpS9gUw&feature=fvhr[/video]

Gezinirken rastladım.

Film 2.Dünya Savasi sirasinda bir grup alman üst düzey subaylarinin Adolf Hitler'e suikast planini konu aliyor. Tarih meraklilarina tavsiye edilir. Tom Cruise da cok iyi is cikarmis basrolde, izlemeye deger kesinlikle:yenieek:

Arkadaşlar bazı filmlerin düşüncelerimizi yönlendirmeye yönelik amaçları var bunları iyi analiz edip film seçmek lazım, senaristin mesajını harfiyyen kabul etmemek gerekir özellikle Tarih ve Siyaset filmlerinde yönlenmeyin.

The Shawshank Redemption

bunu izleyen var mi, nasil birsey?

IMDb'ye göre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi filmi....(9,2/10)

Bana göre her zaman ilk 5'te yerini korur,yeni bir filmde diğeri kesinlikle o sıralamadan kayar....

Efsanedir efsane !

shawshank_redemption_ver1.jpg

Tür: Dram, Komedi

Konusu: Jack Campbell (Nicolas Cage) hayatta işten, başarıdan ve paradan daha önemli şeyler olamayacağını düşünen bir iş adamıdır. Hiç evlenmemiş ve aile kurmamıştır. Bir sabah uyandığında kendini 13 yıl öncesinde terkettiği kız arkadaşı ile evlenmiş ve 2 çocuğu olan bir aile babası olarak bulur. Yeniden eski iş hayatına dönmeye çalışırken aslında hayatın anlamının çok daha farklı olduğunu anlamaya başlar...

Mutlaka izleyin çok güzel bir film, keyifli seyirler:)

Tür: Dram, Komedi

Konusu: Jack Campbell (Nicolas Cage) hayatta işten, başarıdan ve paradan daha önemli şeyler olamayacağını düşünen bir iş adamıdır. Hiç evlenmemiş ve aile kurmamıştır. Bir sabah uyandığında kendini 13 yıl öncesinde terkettiği kız arkadaşı ile evlenmiş ve 2 çocuğu olan bir aile babası olarak bulur. Yeniden eski iş hayatına dönmeye çalışırken aslında hayatın anlamının çok daha farklı olduğunu anlamaya başlar...

Mutlaka izleyin çok güzel bir film, keyifli seyirler:)

bak bu filmi geçenlerde indirdimde izlememiştim izlicem :)

Film, küçük bir çocuğun , polis tarafından aranan babasıyla beraber Avustralya’yı bir uçta bir uca gezdiği sıkıntılı yolculuğunu konu alıyor.

Dram sevenler kaçırmasın , çok güzel bir film.

Acil biri savaş biri bilim-kurgu biri de "bu süper lan kesin izle" diyebileceğiniz 3 film önerisi bekliyorum :ays:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt