Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Alper, sen tam olarak ne istedigimi anlamamissin galiba )))

Film tabi hos bir film ama drama derken söyle birsey istedim:

sonu cok aci olacak (tragedy), hic beklemedigin birsekilde olacak, izlerken kendini bas roldeki insanin yerine koymaktan alamicaksin ve "benim basima gelse napardim acaba" diye sorucaksin kendi kendine. Film sana birseyler ögretecek, belki bir gün faydasini görebilecegin birsey. Pis bir drama filmi derken erkek adam film bittikten sonra etkilendigini göstermemek, caktirmamak icin ugrasicak.

Bu filme gelince, simdi ya babasi ölecek, yada kücük kiz ölecek, yada avukatin oglu ölecek diye bekledim, ama nerdee ))))

Dedim, köpeklerden biri hastaydi, belki o köpek yüzünden kiz hastalanir ve ölür dedim, olmadi, belki köpek isirir, yada kazaya sebep olur dedim, olmadi.

Yani anlayacagin simdi simdi birsey olacak, olmak zorunda diye bekledim, bir baktim bitti film, sen düsün halimi ))))))))

Ama baslangic fena degildi. Yanliz ben sunu anlamadim, kiz gercekten adamin kizi miydi, yoksa kari kizi buna mi vermisti?

ya dostum :D seni çok iyi anlıyorum fakat sen ilk yazında benim aklıma direk bu tarz filmler oluştu ve önerdiğim bütün filmler bu konudaki filmlerdir senin istediğin tarz değil yani anlıcağın izleme istersen diğerlerinide hayal kırıklığına uğramanı istemem :) sana ben başka filmler önereyim uygun bir vakitte daha düzgün öneriler olur heralde :)

Requiem for a Dream

Requiem For A Dream.(Clint Mansell)

Valla nasil desem, filmi cok iyi yapmislar, uyusturucu maddeler seni ne duruma sokabilir baya iyi anlatmislar ama konu olarak Ademin de dedigi gibi beni pek etkilemedi.

Ama kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden biri , bu yüzden izledigime kesinlikle degdi.

Yalniz o yasli kadin ve onun buzdolapla olan iliskisi deli etti beni )))))

Bu arada, o kadini gercekten davet etmisler miydi, yoksa kafasindan uydurup mu, basladi o hayallere?

Gercekten davet vardi galiba, cünkü o zamanlarda (hasta gibi görünsede) daha birsey almiyordu ama yinede kafasi güzel gibiydi... Yalnizliktan olsa gerek...

ya dostum :D seni çok iyi anlıyorum fakat sen ilk yazında benim aklıma direk bu tarz filmler oluştu ve önerdiğim bütün filmler bu konudaki filmlerdir senin istediğin tarz değil yani anlıcağın izleme istersen diğerlerinide hayal kırıklığına uğramanı istemem :) sana ben başka filmler önereyim uygun bir vakitte daha düzgün öneriler olur heralde :)

Hadi o zaman, simdi anladiysan ne istedigimi 3 öneri bekliyorum senden, vaktin oldugu zaman )))

SImdiye kadar:

Dancer in the dark

Stay

I am Sam

Requiem For A Dream

Bunlari izledim ama benim ne istedigimi en iyi Devrim Alin (dancer in the dar) anlamis, 1o üzerinden 9 verdiydim :)

Stay ve Requiem for a dream bu iki filmide begendim, simdiye kadar izlememis olmam ayipti zaten. Stay icin 10 üzerinden 8.5 Requiem icinse 8 veriyorum. )

I am Sam da dramatik birsey olmadi filmin sonunda, yani anlayacaginiz tam bir hayal kirikligi oldu benim icin ))))

Simdi sirada Hotel Rwanda var, aksam izlerim ))

"Life is beautiful" saglam bir filmmis gercekten.

Gerci konu 2. dünya savasi ise, saglam olmamasi mümkün degildi zaten.

Ilk yarim saat bu bir drama filmi mi, yoksa komedi mi diye sormaya baslamistim icimden :)

10 üzerinden 8.5 verdim.

disturbia-poster-2-15-07.jpg

Sıradan bir senaryosu olan sıradan bir film. Zaman gecirmek icin veya filmdeki kızın hatırına (Sarah Roemer) izlenebilir en fazla

6.5/10

DEVRİM ARABALARI filmini şiddetle tavsiye ederim belki film olarak süper bir film değil ama çok önemli mesajlar veriyor her Türk Vatandaşı izlemeli.Ben duygulandım izlerken bu arada nette problem oluştu modlar alttaki mesajı silerse sevinirim.

1zejghx.jpg

[video=youtube;RAkwRmIB5l0]https://www.youtube.com/watch?v=RAkwRmIB5l0[/video]

Filmin konusu felan cok güzel. Baris bak tam senlik bir film, kizda güzel. :happynew: Filmin almancasi "Einfach zu haben" ben ona baktim. :D

[video=youtube;NlkYOBOc8JI]https://www.youtube.com/watch?v=NlkYOBOc8JI[/video]

Buda almanca olan fragmani.

The-Disappearance-of-Alice-Creed-312x461.jpg

Korku, aşk ve para üçlüsünün etrafında gelişen ve,sadece üç kişiyle çekilmesine rağmen izlemesi oldukça keyifli sürükleyici filmlerden biriydi .Herkesin izlemesini Öneririm.

sadece tek oyuncu ile çekilmiş bir film.

çok çok güzel bir film , gerilim seviyesi çok yüksek ,tavsiye ederim

Nasıl yani? adam bir kaç farklı rolde mi?

V for Vendetta

Semih Kaplanoğlu | Yusuf üçlemesi

YUMURTA

yumurta1nk1.jpg

SÜT

film_afis.gif

BAL

bal.jpg

İyi bir aksiyon veya güzel sıkmayacak bir komedi filmi (grown ups gibi) yok mu tavsiye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt