Alper Sahin
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.672
- 166
- 1.528
Cevap: Film Önerileriniz
ya dostum
seni çok iyi anlıyorum fakat sen ilk yazında benim aklıma direk bu tarz filmler oluştu ve önerdiğim bütün filmler bu konudaki filmlerdir senin istediğin tarz değil yani anlıcağın izleme istersen diğerlerinide hayal kırıklığına uğramanı istemem
sana ben başka filmler önereyim uygun bir vakitte daha düzgün öneriler olur heralde 
Alper, sen tam olarak ne istedigimi anlamamissin galiba )))
Film tabi hos bir film ama drama derken söyle birsey istedim:
sonu cok aci olacak (tragedy), hic beklemedigin birsekilde olacak, izlerken kendini bas roldeki insanin yerine koymaktan alamicaksin ve "benim basima gelse napardim acaba" diye sorucaksin kendi kendine. Film sana birseyler ögretecek, belki bir gün faydasini görebilecegin birsey. Pis bir drama filmi derken erkek adam film bittikten sonra etkilendigini göstermemek, caktirmamak icin ugrasicak.
Bu filme gelince, simdi ya babasi ölecek, yada kücük kiz ölecek, yada avukatin oglu ölecek diye bekledim, ama nerdee ))))
Dedim, köpeklerden biri hastaydi, belki o köpek yüzünden kiz hastalanir ve ölür dedim, olmadi, belki köpek isirir, yada kazaya sebep olur dedim, olmadi.
Yani anlayacagin simdi simdi birsey olacak, olmak zorunda diye bekledim, bir baktim bitti film, sen düsün halimi ))))))))
Ama baslangic fena degildi. Yanliz ben sunu anlamadim, kiz gercekten adamin kizi miydi, yoksa kari kizi buna mi vermisti?
ya dostum