Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

jfk1991.jpg

10/10

Pc de duruyor bu ama süresinden dolayı cesaret edip başlayamadım.Çok övülüyor gerçekten.

^^

Aynen reis, JFK'i bende uzun zamandır bekletiyorum. Titanic'den uzun süresi var yav:SS: Rahmetli baskan Kennedy'nin hatirina izlicem ama yakinda, büyük adammis gercekten.

Rise of the Planet of the Apes. muhteşemdi

İzleyecek film arıyorum filmin başından sonuna kadar sürükleyici bir film önerileriniz var mı?Türü aksiyon,macera,bilimkurgu,fantastik,dram,suç ve gerilim tarzında olanlar bir müthiş film varsa bu gece izlemeyi düşünüyorum.:tiphat:

İzleyecek film arıyorum filmin başından sonuna kadar sürükleyici bir film önerileriniz var mı?Türü aksiyon,macera,bilimkurgu,fantastik,dram,suç ve gerilim tarzında olanlar bir müthiş film varsa bu gece izlemeyi düşünüyorum.:tiphat:

kadın kokusu

ya abi basrolü oynayan adamin fazla konusmadigi ama cok is yaptigi güzel bir film yok mu önerebileceginiz.

a la "leon" yada "no country for old men"

"memento" gibi birseyde olur aslinda

kac haftadir erken yattigimda gece yarisinda uyanip kaliyorum böyle, güzel bir film olsa bari dedim

[video=youtube;0Ymr74jPK_Y]https://www.youtube.com/watch?v=0Ymr74jPK_Y[/video]

killer elite filminden. kesinlikle izleyin. statham,clive owen,robert de niro. deli kadro.

ya abi basrolü oynayan adamin fazla konusmadigi ama cok is yaptigi güzel bir film yok mu önerebileceginiz.

a la "leon" yada "no country for old men"

"memento" gibi birseyde olur aslinda

kac haftadir erken yattigimda gece yarisinda uyanip kaliyorum böyle, güzel bir film olsa bari dedim

Source Code

Source Code (2011) - IMDb

Daha cok memento gibi bir film gerci ama sanirim memnun eder seni.

Final Destination 5'i bulamiyorum, nereye girsem sinema cekimi :S

Zoraki Kral'ı izleyen var mı? O film nasıl en iyi film ödülünü almış ? Çok sıkıcıydı.

Final+Destination+5+New+Movie+Poster.jpg

#Ölüm aldatılmayı sevmez.

Gerilim dolu, harika bir filmdi. Serideki en güzel filmlerden biriydi. İzlemeyenlere tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt