Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Önceki sayfalarda da dedim ama yanlış anlaşılmassa tekrar diyeyim 2011 yılında çevrilen The Thing filmin yeni hali değil,yeniden çevrilmiş hali değil önceki çevrilen filmin devamı şeklinde yapılmış bir film önceki filmde olan olayların nasıl başladığını anlatan bir film.İki filmden birini izlediniz diye diğerini izlememezlik yapmayın harbi harbi iki filmde çok sağlam olmuş.

Herkese iyi geceler Sarı-Kırmızı Rüyalar.. :tiphat:

Önceki sayfalarda da dedim ama yanlış anlaşılmassa tekrar diyeyim 2011 yılında çevrilen The Thing filmin yeni hali değil,yeniden çevrilmiş hali değil önceki çevrilen filmin devamı şeklinde yapılmış bir film önceki filmde olan olayların nasıl başladığını anlatan bir film.İki filmden birini izlediniz diye diğerini izlememezlik yapmayın harbi harbi iki filmde çok sağlam olmuş.

Aynen. Tabirim hatalı oldu lakin yenisi oldukça başarılı.

Yalniz guzel hos da sinema 3 boyutlu izlenir (: 3 boyutlu film izledikten sonra diger filmleri øzellikle de cok tarzim olmasa da gørsel efektlerin bol kullanildigi filmler falan basit geliyor. En son gene 3 boyutlu ne aptallik da ismini unuttum Tanrilar titanlar savasi Zeus falan vardi o filmi izlemistim. Cok farkediyor kaptirmistim kendimi filmin akisina.

Yalniz guzel hos da sinema 3 boyutlu izlenir (: 3 boyutlu film izledikten sonra diger filmleri øzellikle de cok tarzim olmasa da gørsel efektlerin bol kullanildigi filmler falan basit geliyor. En son gene 3 boyutlu ne aptallik da ismini unuttum Tanrilar titanlar savasi Zeus falan vardi o filmi izlemistim. Cok farkediyor kaptirmistim kendimi filmin akisina.
clashofthetitans.jpg

Hala uyuyamadım saat 05.20.. Varmı tavsiyesi olan. :)

Hala uyuyamadım saat 05.20.. Varmı tavsiyesi olan. :)

ben Contagion (2011) - IMDb bitirdim, 2 dk önce bitti.

eh iste, fena degildi.

ama sana göre degil, sen baska birsey izle tabi )))

benimde pek uykum yok hale, bir tane daha mi izlesem ama simdi ben saat 6 da falan yatarsam, herzamanki gibi biri telefon calip erken kaldiracak beni, hep böyle oluyor ((

ama neyse " the thing"i izlicam ben, uyku gelirse yarida brakip gece devamini izlerim.

Friends with benefits'i tavsiye edebilirim güzel film. :)

Tavsiye eden renktasa tekrardan teşekkürler..

ben Contagion (2011) - IMDb bitirdim, 2 dk önce bitti.

eh iste, fena degildi.

ama sana göre degil, sen baska birsey izle tabi )))

benimde pek uykum yok hale, bir tane daha mi izlesem ama simdi ben saat 6 da falan yatarsam, herzamanki gibi biri telefon calip erken kaldiracak beni, hep böyle oluyor ((

Bakacam renktas bunada sağolasın. :)

51zOsnWTTCL._SL500_AA300_.jpg

4 kere izledim ama 14 kere daha izlenir mükemmel bir film.Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

ohannesvari bir film önerecek olan var mi

basroldeki hiyar az konusacak, ama cok calisacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt