Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

4323223642_shawshank_redemption_poster-37266296778_xlarge.jpeg

İzlemeyenlerin kesinlikle izlemesi gereken bir film ama sanmıyorum izlemeyen birinin olduğunu.

"The Lincoln Lawyer" harika bir film, kesinlikle izleyin keza "Tomorrow, when the war is began" (Deniz Akdeniz adinda Australyan asilli bir Turk oynuyor) da cok guzel bir film.

İzlemeyen var mıdır bilemiyorum ama izleyin tüm partları. İzlediğim binden fazla film vardır yabancı olarak yarısına yakınını koleksiyonda filmin adı gibi en başta The Godfather var.

ama tabi filme ergen açısından yaklaşıyorsanız keyif almaz aksine çok çok sıkılırsınız. sonra küfretmeyin

godfather1.jpg

the-godfather-2.jpg

2qbds.jpg

bu filmi hep izlicem izlicem diyodum ve sonunda birincisini dün gece izledim nekadar mükemmel bir film olmuş dün gece izlerken hayranlıkla izledim serinin ikinci ve üçüncü filmini en yakın zamanda izlicem

The Lincoln Lawyer tarzinda bir film izlemek istiyorum. Yani mahkemeyle alakali, avukat falan. Juri uyelerinden olusan bir filmde olabilir, bi ara izlemistim juri uyelerinin zanliyi tartistigi bir filmi. Boyle filmer baya guzel oluyor.

Paranormal Activity 3 . Harika bir film. Serisi izlenmesi gerekir.

The Way Back -- Özgürlük Yolu.

Esaretin Beledi tadında bir film ama olaylar daha çok dışarda geçiyor.Güzel bir film, pişman olmayacaksınız.

Film biraz eskidir ama aradan bunca yıl geçmiş hala unutmamışım. merak etmeyin öyle kalsik kahraman bi rambonun olduğu filmlerden değil. daha çok dram yönü ağır basan bazı sahnelerde ise harbi harbi insana ağır gelen moral bozucu filmlerden biridir. ha bu arada unutmadan

film ne isaya ne de musaya yaranamıyor o yüzden gelip küfretmeyin bana böyle bi film önerdiğim için olurda izlerseniz.

Türkçe adıyla: Savaş Günahları

1312099478.jpg

0xct0di80dbu25kyb7fx.jpg

Güzel bir dram,psikoloji filmi izlemenizi tavsiye ederim.

Sonu çok şaşırtıcı bitiyor.:)

Muhtemelen daha önce önerilmiştir ama bir kezde ben önereyim.

Tamamen diyalog üzerine kurulu olmasına rağmen bu kadar başarılı olan film azdır.

Çok çok iyi kurgu , müthiş diyaloglar.

2tt1s.jpg

gerek tirmanma sahneleri olsun gerek aksiyon sahneleri, tum filmi nefesimi tutarak izledim.

2uwbd.jpg

dün izledim fakat hala etkisindeyim gerçekten kan donduran bir film öneririm.

Muhtemelen daha önce önerilmiştir ama bir kezde ben önereyim.

Tamamen diyalog üzerine kurulu olmasına rağmen bu kadar başarılı olan film azdır.

Çok çok iyi kurgu , müthiş diyaloglar.

film tamamen hristiyanların kalbini kırmak icin yapılmıs bir provokasyon, hic etkilenmem boyle cocukca mesajlardan. filmdeki eksiğe gelince, biyolojik olarak adamın durumunu bir temele dayandırmadıkları icin (detaylı acıklama getirmedikleri icin) tamamen sacmalık olmaktan oteye gidemiyor.

Guzel film.. begendim.. tavsiye ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt