Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

^sen etkilendin belki, ben etkilenmedim. film'de kurgu yazarken saglam temeller uzerine bina etmen gerekir. ee biri cıka gelmis biyolojik olarak olumsuz.. boyle bir sacmalık olur mu ? mantık dısı kurgu. olumsuzse niye bebeklikten sonra buyumeye devam etmis ? yada niye 5 yasında kalmamıs ? o filmi sevenler detayları esgecmis. film oyle aklı basında bir provokasyon degil, filmi yazan ve yoneten kisiler tarafından gerzek muamelesi yapılmaya calısıyor hristiyanlara, farkında olmadıkları bunu yapmaya calısırken eline yuzune bulastırdıkları.. adam anlatıyor digerleri curutemiyor, cunku senaryo oyle, diyaloglar oyle yazılmıs. 50 tane soru sorabilirdim o adamı cıkmaza sokucak, filmi izlerkende aklıma geldi bunlar. o yuzden etkilenmedim, bir noktadan sonra sıkıldım, ama harcadıgım zaman bosa gitmesin diye sonuna kadar izledim. kotu kurgulu filmler benden onay almaz, imdb'de 2/10'dur filme verdigim oy bu sebeple :ka21:

Böyle detaylara inersen çok havada kalan, dediğin gibi hikayenin akışını ve sonunu o şekilde ayarlamak için kasılmış olduğu çok bariz. :)

Ama yine de izlemek kayıp olmaz bence, benim hoşuma gitmişti, ilginç bir film. Budizm'i övüp Hıristiyanlığı baya yeriyor ama orası doğru.

Contact-Movie-Poster-Jodie-Foster-6.jpeg

Contact (1997) - IMDb

Contact / Mesaj

jodii ablamızın güzel bi filmi. izleyin derim.

Contact din-bilim zıtlaşmasını ve uzaylıları göstermeden felsefik açıdan da ele alan bir başyapıttır. Bilmem kaçıncı kez ben de tavsiye ediyorum.

sizce bu imdbdeki veya sinemalardaki puanlara güvenmek gereklimi hangi filme girsem adamlar beğenmemiş bende izlemekten vazgeçiyorum hemen

sizce bu imdbdeki veya sinemalardaki puanlara güvenmek gereklimi hangi filme girsem adamlar beğenmemiş bende izlemekten vazgeçiyorum hemen

haayır

imdb'de 4.5 falan olan filmlere bizzat 8 9 verdigim olmuştur, 8-9 olan filmlere 1 verdigim olmuştur :ka21:

The Grey ABD'de çıkalı 1 ay olmuş, bizde daha 1 ay var çıkmasına. Yuh lan.

Gerçi birazda zevk meselesi mesela the prestige var müthiş falan deniliyo her yerde fakat çok sıkıcıydı bana göre böyle bişey heralde :)

Gerçi birazda zevk meselesi mesela the prestige var müthiş falan deniliyo her yerde fakat çok sıkıcıydı bana göre böyle bişey heralde :)

imdb'nin bi film hakkında sana fikir vermesini istiyosan review'leri oku o sekilde ise yarar

mesela tepenin gözleri diye bi film vardı ailecek yolculuk yaparken çölde bunları kıstırıyolardı ordakiler nükleere maruz kalmıştı bunlara saldırıyolardı

bu tarz filmler önersenizde oturup izlesek ??? :cool:

mesela tepenin gözleri diye bi film vardı ailecek yolculuk yaparken çölde bunları kıstırıyolardı ordakiler nükleere maruz kalmıştı bunlara saldırıyolardı

tepenin gözleri 2 ve 3 var. devam et seriye

prestige'i niye beğenmediği anlaşıldı :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt