Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

5jqn2.jpg

Red Tails (2012) - IMDb

[video=youtube;BpA6TC0T_Lw]https://www.youtube.com/watch?v=BpA6TC0T_Lw[/video]

Hint filmi 3 idiots'u izlediniz mi?

İzledim teşekkürler.

Klass gibi gençliğe dair toplumsal sorunlara yönelik olmayan, ancak bahsettiğin kıstastlara uyumluluk sağlayacak birkaç film önerebilirim.

Nói albínói (2003) - IMDb

İskandinav filmlerinin kendilerine has bir havası var. O atmosfere sahip filmlerden biri. İzlanda'nın ufak bir kasabasında geçiyor ve hem komedi hem de dram isteğini karşılayabilecek oldukça sıcak ve bir o kadar da iyi bir film.

Dark Horse (2005) - IMDb

Bu filmde yukarıdaki filmin yönetmeninden. Yine aynı sıcaklığın bu film için de geçerli olabildiğini söylebilmek mümkün. Yoz olmayan, sade bir romantik film, bir o kadar da mevcut toplumsal şartlarda başkarakterin sorunlarını anlatıyor.

Kitchen Stories (2003) - IMDb

Filmin yönetmeni Bent Hamer, İskandinav sinemasına hakim soğuk görünen ama oldukça sıcak atmosferlere sahip filmler yapmak için çok uğraşıyor. :) Bunu yapmak için taklit yolunu seçtiği için de birçok filmi vasatın altında. Ancak bu filmi çok iyi. Geneli itibariyle özgün bir film diyemesekte, özgün olmayanı özgün bir şekilde anlatıyor.

Night on Earth (1991) - IMDb

Jim Jarmusch Amerikandır. Ancak ABD'de sinema yapıp, o ülkenin sinema normlarına en uygun düşmeyen isim de kendisidir. Zaten bu filmi de sadece ABD'de değil, farklı avrupa ülkelerinde de geçiyor. Hollywood normlarıyla çekilmiş bir film olmayıp, bahsettiğin beğeni kıstaslarına uygunluk sağlayacağını düşünüyorum.

Elling (2001) - IMDb

Norveç yapımı bir film. Psikiyatrik rahatsızlıkları olan iki arkadaşın taburcu olması ve yeni yaşamlarına beraber atılmalarını anlatıyor. Genelde bu tip filmlerde aşırı dram ve yanlış meseleler üzerinden komedi unsurları yaratılmaya çalışılır. Bu filmin özelliği buna başvurmadan, dramı ve komediyi yansıtabilmesi.

Dänische Delikatessen - Darf's ein bisschen mehr sein? (2003) - IMDb

Bu film de Danimarka yapımı. Listedeki diğer filmlere nazaran ilginç bir film. Korku ile alakası olmamasına rağmen, insan eti satan iki kasabın öyküsü. Absürdlük söz konusu.

IMDb - Montags in der Sonne (2002)

Bu bir ispanyol filmi. Bir grup arkadaşın hayatı yansıtılıyor ve kapitalizm eleştirisi mevcut. Ekonomik sistemden kaynaklı sorunlar filmin ana noktalarından.

Anderland (2006) - IMDb

Yine bir Norveç yapımı film. Bu da tamamiyle kapitalizm eleştirisine yönelik bir film. Filmin tamamına sembolik anlatım hakim.

Whisky (2004) - IMDb

Tüm önerilerden ayrı tutulabilecek, Uruguay yapımı bir film. Uzun müddet beraber çalışan patron ve kadın işçinin, rutinlerinin bir meseleden dolayı farklılığa uğraması anlatılıyor. Oldukça sağlam bir film.

Bi inceleme yapayım bu gece indiririm bikaçını.

The Royal Tenenbaums

the-royal-tenenbaums_34704.jpg

olm çok iyi lan.

En favori filmlerimden.

Karakterleri çok acayip ve özgün bir kere... İlk başlarda biraz sıkabilir fakat sonraları karakterleri oldukça benimsiyorsunuz.Mekanların kullanımı olsun,karakterler olsun ve olay içinde olay örgüsüyle bütünleşmesi olsun oldukça orjinal filmdir.Garip bir mizahı vardır. Yalnız Ben Stiller çok gergindi filmde ne bileyim alışamadım bir süre, Gwyneth Paltrow her zamanki gibi oldukça cool'du ona çabuk alıştım. :)

Arkadaşlar orta çağda geçen daha çok haçlı seferlerini konu eden film önerisi rica ediyorum cennetin krallığı hariç tabii ki.

11201636-1d739cbe.jpg

IMDb - Jo Nesbø's Headhunters (2011)

amerikan film klişelerinden sıkılan arkadaşlara tavsiye ederim.mükemmel bir macera filmi izledim 2 saattir.hiç beklemediğim kadar güzel ve sert bir filmdi.sonunda da uzun uzun vay beee çektim :)

Klass gibi gençliğe dair toplumsal sorunlara yönelik olmayan, ancak bahsettiğin kıstastlara uyumluluk sağlayacak birkaç film önerebilirim.

Nói albínói (2003) - IMDb

İskandinav filmlerinin kendilerine has bir havası var. O atmosfere sahip filmlerden biri. İzlanda'nın ufak bir kasabasında geçiyor ve hem komedi hem de dram isteğini karşılayabilecek oldukça sıcak ve bir o kadar da iyi bir film.

Dark Horse (2005) - IMDb

Bu filmde yukarıdaki filmin yönetmeninden. Yine aynı sıcaklığın bu film için de geçerli olabildiğini söylebilmek mümkün. Yoz olmayan, sade bir romantik film, bir o kadar da mevcut toplumsal şartlarda başkarakterin sorunlarını anlatıyor.

Kitchen Stories (2003) - IMDb

Filmin yönetmeni Bent Hamer, İskandinav sinemasına hakim soğuk görünen ama oldukça sıcak atmosferlere sahip filmler yapmak için çok uğraşıyor. :) Bunu yapmak için taklit yolunu seçtiği için de birçok filmi vasatın altında. Ancak bu filmi çok iyi. Geneli itibariyle özgün bir film diyemesekte, özgün olmayanı özgün bir şekilde anlatıyor.

Night on Earth (1991) - IMDb

Jim Jarmusch Amerikandır. Ancak ABD'de sinema yapıp, o ülkenin sinema normlarına en uygun düşmeyen isim de kendisidir. Zaten bu filmi de sadece ABD'de değil, farklı avrupa ülkelerinde de geçiyor. Hollywood normlarıyla çekilmiş bir film olmayıp, bahsettiğin beğeni kıstaslarına uygunluk sağlayacağını düşünüyorum.

Elling (2001) - IMDb

Norveç yapımı bir film. Psikiyatrik rahatsızlıkları olan iki arkadaşın taburcu olması ve yeni yaşamlarına beraber atılmalarını anlatıyor. Genelde bu tip filmlerde aşırı dram ve yanlış meseleler üzerinden komedi unsurları yaratılmaya çalışılır. Bu filmin özelliği buna başvurmadan, dramı ve komediyi yansıtabilmesi.

Dänische Delikatessen - Darf's ein bisschen mehr sein? (2003) - IMDb

Bu film de Danimarka yapımı. Listedeki diğer filmlere nazaran ilginç bir film. Korku ile alakası olmamasına rağmen, insan eti satan iki kasabın öyküsü. Absürdlük söz konusu.

IMDb - Montags in der Sonne (2002)

Bu bir ispanyol filmi. Bir grup arkadaşın hayatı yansıtılıyor ve kapitalizm eleştirisi mevcut. Ekonomik sistemden kaynaklı sorunlar filmin ana noktalarından.

Anderland (2006) - IMDb

Yine bir Norveç yapımı film. Bu da tamamiyle kapitalizm eleştirisine yönelik bir film. Filmin tamamına sembolik anlatım hakim.

Whisky (2004) - IMDb

Tüm önerilerden ayrı tutulabilecek, Uruguay yapımı bir film. Uzun müddet beraber çalışan patron ve kadın işçinin, rutinlerinin bir meseleden dolayı farklılığa uğraması anlatılıyor. Oldukça sağlam bir film.

Hiç birinin doğru düzgün torrent linki yok malesef.

[video=youtube;3C3KzALgzIc]https://www.youtube.com/watch?v=3C3KzALgzIc[/video]

The Dictator

yarın Türkiyede gösterime girmesi lazım beyler güzel bir film olcak öneririm :ka21:

5untg.jpg

bayıldım...israil yapımı olmasına rağmen klişe bir konuyu mükemmel sunmuşlar.korku-gerilim sevenlerin mutlak beğeneceği bir film...

beyler shutter island , inception tarzı bildiğiniz film varmıdır ?

shutter island ve inception farkli farkli filmler aga/twistli film istiyorum diyorsan the others'a bak. nicole kidman <3

sıcak mickeyli film aranıyor renktaşlar

can dostumu izledim dün müthiş bir film öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt