Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Salman bey Shutter Island'in sonunu anladinmi? Ben anlayamadim. Adam harbi hasta mi yoksa kandirildi mi, komplo mu kurdular?

--------------spoiler--------------

Dert etme, herkes kendine göre yorumluyor zaten o filmin sonunu. Zaten amac bu cogu psychothrillerin.

Ben bu filmi 2 kez izledim, tam anlayabilmek icin ve benim yorumum su:

Andrew Laeddis kesinlikle hastaydi ama filmin sonunda real hayata döndügü halde kendini hasta gösterdi bilerek.

O son sahnede birsürü olay var bunu dogrulayan. "live as a monster, or die as a good man" diyerek, böyle yasayamayacagini, olaylari unutmadan yapamayacagini söyliyerek, kendini hasta gösteriyor ve götürtüyor.

O söyledigi cümleden sonra Dr. Sheehan'nin sasirmasi ve sonra sheehanin "teddy" diye cagirmasi ve "teddy"nin cevap vermemesi, geriye bile bakmamasi, reaksyon göstermemesi, -cünkü teddy diye biri yok- adamin normal durumda oldugunu ispati bence.

Ayrica o son sahnede adamin herseyi dikkatle takip etmesi, gözleri (kamera acilari, mimikleri vs) herseyin farkinda oldugunu, ne yaptigini cok iyi bildigini gösteriyor. Mesela onu götürmek icin gelenlrin birinin elindekini bile gördü adam.

Yani kisaca, adam hastaydi ama o yaptiklari eksperiment basarili oldu ve herif iylesti. Ama herif kendisi böyle yasamak istemedi. Benim yorumum budur.

Birsürü degisik yorumlar var dedigim gibi , bazilari hatta karisi, cocuklari hersey palavra diyor, adam oraya bir nazi doktorun yaptiklarini ortaya cikartmak icin gitti ama onlar onu deli etti diyor. Bazilari hersey filmdeki gibi oldu , sonunda da iylesemedi diyor.

Ben ise kesinlikle iylesti ama böyle yasamak istemedi diyenlerdenim. Filmin son sahnesi bunu gösteriyor.

-----------spoiler-------------

Yahu filmlerle ilgili kritik bilgiler paylaşırken spoiler falan deyin bir şey deyin.. Filmi izlememiş olsam delirirdim şu an.

bence bu Filmler insan üzerinde etki birakin Filmlerdir :

Four Brothers

I Robot

No Country for old Men

Adaletin Pesinde

The Tournament

The Dark Knight

The Illusinoist

Shooter

bunlarin hepsini izle Pisman olmazsin abi :) eger izlemediysen tabi

Shooter gibi film olsun başımın üstünde yeri olsun.İnanılmaz güzel film olup ennlerimdendir.MArk Wahlberg'in en iyi filmlerinden diyebilirim. KEşke böyle filmler olsa.Yada Felon tarzı filmler olsa.

Abartmayın olm akıl hastasıydı işte adam memento stayla

-------------spoiler-------------

bu senin yorumun, senin gibi düsünenlerde cok var, belkide benim gibi düsünnenlerden daha cok bile vardir ama benim gibi düsünenler de cok.

sen haklisin, yada ben hakliyim diyemiyorum, cunku filmin sonu zaten böyle olsun istenilmis, millet kafa yorsun ve kendine göre degerlendirsin diye.

ama su varki, son sahneyi iyice inceledigimizde benimki daha dogru, daha mantikli gibi duruyor

--------------spoiler---------------

Bende Salman gibi düşünüyorum..

ilk basta deli zannetsin diye ortagına öyle sesleniyor sonra idam edilcegini anladıktan sonra akıllı oldugunu belli etmek icin ortagına sesleniyor ve sonra ölüme gidiyor.. Ailesine baglı olan bir adam karısını öldürdükten sonra aklı basına geldikten sonra zaten yasamak istemez

Yahu spoiler yazın be ! :mad:

Bende Salman gibi düşünüyorum..

ilk basta deli zannetsin diye ortagına öyle sesleniyor sonra idam edilcegini anladıktan sonra akıllı oldugunu belli etmek icin ortagına sesleniyor ve sonra ölüme gidiyor.. Ailesine baglı olan bir adam karısını öldürdükten sonra aklı basına geldikten sonra zaten yasamak istemez

----------spoiler----------

yalniz adam idam mi edilecekti?

ben lobotomy ameliyati yapmak icin götürüyorlar diye anladim, bu ameliyattan sonra bir yasayan ölü gibi olacak zaten, eskiden ne yasadigini hatirlamicak, aci, duygu gibi seyler nedir artik bilmicek, hissetmicek diye anladim.

yada ameliyat sirasinda ölme riskide var tabi.

ben filmi rusca izledim, acaba ben yanlis mi anladim diye soruyorum.

----------spoiler----------

yalniz adam idam mi edilecekti?

ben lobotomy ameliyati yapmak icin götürüyorlar diye anladim, bu ameliyattan sonra bir yasayan ölü gibi olacak zaten, eskiden ne yasadigini hatirlamicak, aci, duygu gibi seyler nedir artik bilmicek, hissetmicek diye anladim.

yada ameliyat sirasinda ölme riskide var tabi.

ben filmi rusca izledim, acaba ben yanlis mi anladim diye soruyorum.

Spoiler

İdam derken ameliyatı kastettim hacı dedigin gibi zaten yasayan ölü oluosun

HAYATIM YALAN (ROMANTİK KOMEDİ)

Bir plastik cerrrahi uzmanı olan Danny McGabe, kadınları tavlamak için sıradışı bir yöntem kullanmaktadır: Evlilik. Bekar olan Danny evli ama mutsuz olduğu yalanı ile tek gecelik bir çok ilişki yaşamıştır. Evlilik onun emniyet kemeridir. Ta ki hayatının aşkı Palmer ile karşılaşana dek… Kendisinden yaşça küçük bir ilkokul öğretmeni olan Palmer, ona yalan ve çapkınlık dolu eski hayatını unutturmuştur. Ancak Danny, günün birinde cebinde unuttuğu alyans nedeniyle Palmer’a yakalanır ve boşandığını söylemek zorunda kalır. Elbette bu durumda yalanını destekleyecek eski bir eş bulmak zorundadır, yardımına işyerindeki Katherine Murphy koşar. Katherine ile evli olduğu yalanını yutturmaya çalışan Danny, bir de çocukların devreye girmesi ile iyice zor durumda kalır.

JENIFFER ANISTON ADAM SANDLER

Hayatım Yalan izle,Hayatım Yalan Filmini izle, Hayatım Yalan Türkçe Dublaj izle, JetFilmizle.Com, Film izle, Jet Film izle, Full izle, Türkçe Dublaj izle, Filmini izle, Hd Film izle, Full Hd izle

Son zamanlarda izleyipte işte budur dediğiniz filmler varmı?

four-brother-mark-wahlberg-250315_1600_1200.jpg

Bu Filmi izleyemeyen cok Pisman olur...Izlenilmesi gerekilen 20 Amerikan filmlerinden biridir bence

Son Ders:Aşk ve Üniversite filmini izleyen.Tavsiye eden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt