Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

filmin icinde muzikal var ama öyle cok degil bence gayet guzel bir film

The Five Year Engagement'ı izleyen var mı?

Drive. Muthis bir film oldugu gibi soundtrackleri de harika. Siddetle oneriyorum, izlemeyenleri doverler. IMDB puani da 7.9 ama az vermisler net. Filmin havasi baska, tadi baska. Uzun zamandir bu kadar iyi bir yapim izlememistim. Basrol oyuncusu Ryan Gosling rolunun hakkini fazlasiyla vermis. Bryan Cranston (Breaking Bad: Walter), Ron Perlman (Hellboy) gibi isimlerde mevcut.

gdg8w.jpg

The Dark Knight Rises (2012) - IMDb

Olay budur :005:

Harikulade bir film. Herşeyiyle harikulade. Bir saniye bile sıkılmadan izledim. Daha ne denebilir ki, film budur :ka21:

Ayrıca Anne Hathaway faktörü, tapılacak bir kadın :016:

İzlemeyen herkese önerimdir. Vakit geçirmeden kesinlikle izleyin :ka21:

SA dostlar bana ajanlı film önerir misiniz Bourne tarzı.

Wanted güzel.

Hitman fena değil.

Yenilmezler güzel

five-year-engagement.jpg

Geçen hafta izlemiştim Türkçe ismi de buymuş. Eşimle baya beğendik tavsiye ederim eşinizle-sevgilinizle güzel gider.

Tinker Tailor Soldier Spy diye bir film var 2011 yılında çekilmiş. Kadrosu gayet iyi Gary Oldman başrolde. Biraz ağır geçiyor film, İstanbul'da da geçiyor bir bölümü. İngiliz İstihbaratına sızan bir Sovyet ajanıyla ilgili.

Çok çok iyi bir film değil, idare eder.

five-year-engagement.jpg

Geçen hafta izlemiştim Türkçe ismi de buymuş. Eşimle baya beğendik tavsiye ederim eşinizle-sevgilinizle güzel gider.

Adjustment Burea da görmüştüm bu kızı, yani dikkatimi çekmişti, güzeldir heralde filmi, hayran kalmıştım o filmde.

Hacı tesadüf oldu Adjustment Burea / Kader Ajanları var sadece isim tutuyor içerik beklediğin gibi değil ama iyidir film.:)

gsfc6.jpg

Taken (2008) - IMDb

Harikulade bir film. Aksiyon bir an olsun durmuyor. Film konusu hakkında fazla bilgi vermek istemiyorum. Aksiyon sevenlere önerimdir.

Puanım: 8.5/10 :yenieek:

gw0ph.jpg

dram severler kaçırmasın :ayatollah:

Izledim renkdas, salya sumuk kaldim film boyu.. bana bir sene yeter bu tarz film, acikli almiyim bir sure mumkunse.

Ayni etkiyi, hatta katmerlisini Ates böceklerinin mezari'ni izlerken hissetmistim

nehkw.jpg

3 ay kendime gelemedim bu çizgi filmi izledikten sonra.. Isao Takahata ustanin yapimi sonuçta.

Grave of the Fireflies'ı düzenli olarak öneriyorum ben de burada görmeyen kalmasın diye :D

Kanal D'yi açtık reklam var :(

Biraz önce reklama girdi. Birazdan devam eder :)

One-Flew-Over-the-Cuckoos-.jpg

One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975) - IMDb

Izleyeli epey oldu, demin bir sitede görünce tekrar aklima geldi. Muhtesem bir film gercekten, insanda cok farkli bir tat birakiyor bittikten sonra. Eski diye hala izlememis olan arkadaslar varsa burun kivirmasinlar.

Gercekten 10/10'luk bir basyapit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt