Ergün Duran
Cezalı
- 12 Temmuz 2010
- 8.999
- 1
- 1.173
Cevap: Film Önerileriniz
Ya ben yanlış filmi izledim ya da korku anlayışlarımız farklı... Saçma sapan bir filmdi..
Psikolog bayan Kasabada Beyaz baykuş görüp korkanları anlatılıyor..
Ben hiç beğenmedim eğer aynı filmden bahsediyorsak..
Bu filmi 3 arkadaş beraber izliyorduk, iki kişi laptopa yakın bir kişi ise kanepede uzanmış izliyordu. Neyse filmi izlerken kanepedeki arkadaşın uyuduğunu farkettim, biz filmi izlemeye devam ediyorduk, sonra kafamı arkaya çevirdiğimde bizim arkadaş yoktu. Yani nasıl filmin etkisinde kaldıysam evde çocuğu arıyoruz, besmele çeke çekeYeminle tırsmıştım yani. Sonra ranzada bulduk, rahatladım artık. Bu arada o evde 3 harfli muhabbeti çok olmuştu, gören bile var yani, rüyasında olsun vs. Gerçek gibi yapmış olmaları zaten tırsmayı arttırıyor. Velhaslı ben filmi beğenmiştim, öneririm.
Ya ben yanlış filmi izledim ya da korku anlayışlarımız farklı... Saçma sapan bir filmdi..
Psikolog bayan Kasabada Beyaz baykuş görüp korkanları anlatılıyor..
Ben hiç beğenmedim eğer aynı filmden bahsediyorsak..
Yeminle tırsmıştım yani. Sonra ranzada bulduk, rahatladım artık. Bu arada o evde 3 harfli muhabbeti çok olmuştu, gören bile var yani, rüyasında olsun vs. Gerçek gibi yapmış olmaları zaten tırsmayı arttırıyor. Velhaslı ben filmi beğenmiştim, öneririm.