Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Bu filmi 3 arkadaş beraber izliyorduk, iki kişi laptopa yakın bir kişi ise kanepede uzanmış izliyordu. Neyse filmi izlerken kanepedeki arkadaşın uyuduğunu farkettim, biz filmi izlemeye devam ediyorduk, sonra kafamı arkaya çevirdiğimde bizim arkadaş yoktu. Yani nasıl filmin etkisinde kaldıysam evde çocuğu arıyoruz, besmele çeke çeke :asd: Yeminle tırsmıştım yani. Sonra ranzada bulduk, rahatladım artık. Bu arada o evde 3 harfli muhabbeti çok olmuştu, gören bile var yani, rüyasında olsun vs. Gerçek gibi yapmış olmaları zaten tırsmayı arttırıyor. Velhaslı ben filmi beğenmiştim, öneririm.

Ya ben yanlış filmi izledim ya da korku anlayışlarımız farklı... Saçma sapan bir filmdi..

Psikolog bayan Kasabada Beyaz baykuş görüp korkanları anlatılıyor..

Ben hiç beğenmedim eğer aynı filmden bahsediyorsak..

Ya ben yanlış filmi izledim ya da korku anlayışlarımız farklı... Saçma sapan bir filmdi..

Psikolog bayan Kasabada Beyaz baykuş görüp korkanları anlatılıyor..

Ben hiç beğenmedim eğer aynı filmden bahsediyorsak..

Herkesin zevki farklı abi. Bir ara burada biri Abraham Lincoln Vampir Avcısı filmini mutlaka izleyin, süper film demişti. Ben de hemen gaza geldim tabii. Sonuç olarak, hayatımda izlediğim en berbat filmlerden biriydi. Bu demek değil ki film kötü. Ama benim zevkime göre değil. Film işi böyle. Ben tavsiye üzerine film izleme işini bıraktım artık. Kendi filmimi kendim seçerim arkadaş :D

Herkesin zevki farklı abi. Bir ara burada biri Abraham Lincoln Vampir Avcısı filmini mutlaka izleyin, süper film demişti. Ben de hemen gaza geldim tabii. Sonuç olarak, hayatımda izlediğim en berbat filmlerden biriydi. Bu demek değil ki film kötü. Ama benim zevkime göre değil. Film işi böyle. Ben tavsiye üzerine film izleme işini bıraktım artık. Kendi filmimi kendim seçerim arkadaş :D

Ben filmin kötülüğünde veya iyiliğinde değilim , üç arkadaş izledik yok diğer odaya falan gidemedik deyince çok korkunç bekledim..

Ya hiçbirşey yok .. izle bir istersen

2012-2013 Spor Toto Süper Lig Sezonu.

Emir Sato

Satocum senin şu bir yere kapatılıp çevrilen bir film vardı ya 10 kişiyi falan bir yere kapatıyorlar sonra birbirilerini öldürüyorlardı ? Neydi o filmin adı

@Emir Sato

Satocum senin şu bir yere kapatılıp çevrilen bir film vardı ya 10 kişiyi falan bir yere kapatıyorlar sonra birbirilerini öldürüyorlardı ? Neydi o filmin adı

MV5BMjMwNjcxODY5OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDA1OTg4Ng@@._V1_SX214_.jpg

tawsie etmem #hayattansogutur

izledim olm birine önerecem taa geçen sene mi ondan önceki sene mi ne önermiştin ta o zaman izlediydim de ismini unuttuydum :D

Batman filmlerinden The Dark Knight serisi diger filmlerden bagimsiz mi yoksa baska filmlerin devami mi? Devamiysa hangisinin veya hangilerin devami? The Dark Knight'i izleyecegim de ama bi filmin devami mi degil mi bilmiyorum o yuzden henuz izleyemiyorum.

Mesela 2005 yapimi Batman Begins var. The Dark Knight ile alakali mi degil mi? Yoksa Batman Begins'i izleyecegim once The Dark Knight bunun devamiysa.

Batman filmlerinden The Dark Knight serisi diger filmlerden bagimsiz mi yoksa baska filmlerin devami mi? Devamiysa hangisinin veya hangilerin devami? The Dark Knight'i izleyecegim de ama bi filmin devami mi degil mi bilmiyorum o yuzden henuz izleyemiyorum.

Mesela 2005 yapimi Batman Begins var. The Dark Knight ile alakali mi degil mi? Yoksa Batman Begins'i izleyecegim once The Dark Knight bunun devamiysa.

Batman Begins - Dark Knight - Rises

Nolan serisini izledim, bana göre efsanedir.

Seven Psychopaths tavsiye ederim. Geçen hafta izledim Snatch tadında olmuş ama aynı kalitede değil.

images

İzlerken Titreyeceğim titrerken izleyeceğim bir film tavsiye edin.. :)

Birde iyi bir bilim kurgu tavsiyesi alayım..

abimiz titireyerek istiyor gençler iş başına

Ben bu forumda seninle muhattap olmuyorum.. Ben sana daha öncede yazdım senin düşüncelerin yorumların umrumda değil..

Sabahlara kadar da yazsan benim için bir değeri yok.. Önce adam ol ondan sonra benimle fikir alışverişi yaparsın..

Bas git şimdi..

Ben bu forumda seninle muhattap olmuyorum.. Ben sana daha öncede yazdım senin düşüncelerin yorumların umrumda değil..

Sabahlara kadar da yazsan benim için bir değeri yok.. Önce adam ol ondan sonra benimle fikir alışverişi yaparsın..

Bas git şimdi..

the fall ' ı izleyebilirsin. belki titrersin garanti veremem ama güzel film.

ps:ergun abi sana karşı alış yapmak istemiyorum kusuruma bakma şimdiden.

the fall ' ı izleyebilirsin. belki titrersin garanti veremem ama güzel film.

ps:ergun abi sana karşı alış yapmak istemiyorum kusuruma bakma şimdiden.

Terbiyesizleşme...

Bu foruma güzelce vakit geçirmeye giriyorum sen ve senin gibiler yüzünden forumdan soğuyor insan..

Adam gibi sana bana alıntı yapma dedim sen hala terbiyesizleşiyorsun..

Gel birgün karşıma alış yapar mısın yapamaz mısın bi görüşelim. .

Benden alıntı yapma ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt