Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Onu seyrettim. Yönetmen David Fincher olunca beklentim yüksekti ama pek sarmadı. :)

düşler tarlası,ilk 50 öpücük. ilki değişik konulu güzel bir film ikincisi komedi.

Se7en tarzı polisiye-dedektiflik, gizemli ve heyecanlı bir film önerebilecek olan var mı ?

Frequency

Law Abiding Citizen

Training Day

Red Dragon

Flightplan

Identity

Fallen

Collateral

Inside Man

Frailty

böyle filmler değilde ya hani bi film izlersin gerçekten etkilenir büyülenirsin ya ben oyle bi film istiyorum.

Bkz:Candostum,Benim Adım Khan.Pi nin yaşamı

Rain Man

The Pursuit of Happyness

Edward Scissorhands

Big Fish

Good Will Hunting

Cast away

Frequency

Law Abiding Citizen

Training Day

Red Dragon

Flightplan

Identity

Fallen

Collateral

Inside Man

Frailty

Rain Man

The Pursuit of Happyness

Edward Scissorhands

Big Fish

Good Will Hunting

Cast away

umudunu kaybetme dışında diğerlerini izlemedim.

good will hunting i duymuştum şimdi indiricem

teşekkürler

beyin avcıları ve zindan adası şiddetle tavsiye ederim. ikisininde sonuu süper bitiyor. film içinde bir sürü yorumlarda bulunuyorsunuz ama sonu sizi ters köşe ediyor mutlaka.;)

Arkadailar , bana film önerebilecek arkadaşlar var mı. ama istediğim tarz, filmi izlerken bir çok düşünceye yoruma sahip olıyım ama filmin sonu beni ters köşe yapsın. zindan adaı ve beyin avcılarını izleyenler varsa onun gibi. böle filmin sonu hiç tahmin edilmeyecek bi şekilde biten filmler önerebilecekler özelden de yazabilir.

Arkadailar , bana film önerebilecek arkadaşlar var mı. ama istediğim tarz, filmi izlerken bir çok düşünceye yoruma sahip olıyım ama filmin sonu beni ters köşe yapsın. zindan adaı ve beyin avcılarını izleyenler varsa onun gibi. böle filmin sonu hiç tahmin edilmeyecek bi şekilde biten filmler önerebilecekler özelden de yazabilir.

bunu bildikten sonra niye ters köşe olacaksın

ters köşe beklerken normal biten bir film önermek lazım artık ters köşe olman için

The Mist (2007) - IMDb

Young Adult (2011) - IMDb

Contact (1997) - IMDb

Hearts in Atlantis (2001) - IMDb

The Breakfast Club (1985) - IMDb

Arkadaşlar , bana film önerebilecek arkadaşlar var mı. ama istediğim tarz, filmi izlerken bir çok düşünceye yoruma sahip olıyım ama filmin sonu beni ters köşe yapsın. zindan adaı ve beyin avcılarını izleyenler varsa onun gibi. böle filmin sonu hiç tahmin edilmeyecek bi şekilde biten filmler önerebilecekler özelden de yazabilir.

eğer fikri olan arkadaslarım varsa , yine alıntı yaptım ki, tavsiyeleri alıyım:)

imgkill%20bill,%20volume%2013.jpg

izleyin,izlettirin tarzi bir Film

harikaydi ,özellikle Müzikler muhtesemdi

9.5/10

Intouchables. Harika bir film. Hayat dersi icerir.

TRT 1'de Hachiko var. Aslında yazmakta biraz geç kaldım. Hayatımda izlediğim en iyi filmlerdendir. Biraz sonlara doğru geliyor. İsteyen bakabilir. :)

reno 911.

gerçekten çok gülmüştüm izlerken ilk. buselerim bayram eylemişti

TRT 1'de Hachiko var. Aslında yazmakta biraz geç kaldım. Hayatımda izlediğim en iyi filmlerdendir. Biraz sonlara doğru geliyor. İsteyen bakabilir. :)

Köpek sahibiyim. O filmi izledikten sonra hiç duygusal olmayan ben gittim köpeğime sarıldım hayatımda belkide ilk defa hüngür hüngür ağladım. :sad007:

2_fast_2_furious.jpg

Şuan ATV'de.. :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt