Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evde 600 e yakın korku 500 kusurde yesilcam filmi koleksiyonum var cogu netten indirme...Korku filmi konusunda ne tur korku seversiniz izlemek istediginiz filmin turunu soyleyin tavsiyede bulunurum...

Psikolojik gerilim

Paranormal

Katliam

Gizem_Sır

Gibileri....

Türkçe'ye 'koruyucu' diye çevirmişler. Sam Childers isimli bir Amerikalının gerçek hikayesinden alıntı. Uzun olmasına rağmen çok iyi filmdir. Filmden sonra da internetten mutlaka Sam Childers'ı araştıracaksınız.

images

izlemedim kadro güzelmiş.

Aksiyonu bol bir filmdir, ve neredeyse başlangıçtan sonuna kadar tempo düşmeden devam eder..

Sadece kadro değil konu genişliği açısındanda sürükleyicidir, tempo düştüğü zamanlarda bile kopmanızı engelleyecek dinamizmi sizi bağlar.

Sakın olaki absürt spagetti aksiyonları ile karıştırılmasın. 7.3 lük imdb değerinin kesinlikle üzerindedir.

İzlersen sonuçlarını bilmeyi ümid ederim..:encouragement:

Arkadaşlar birkaç tane sağlam korku-gerilim tarzı filmler önerebilir misiniz? Klasik olanların hepsini izledim. Şöyle kıyıda köşede kalmış ama gerçek gerilim yaşatan filmler varsa yazın lütfen.

Arkadaşlar birkaç tane sağlam korku-gerilim tarzı filmler önerebilir misiniz? Klasik olanların hepsini izledim. Şöyle kıyıda köşede kalmış ama gerçek gerilim yaşatan filmler varsa yazın lütfen.

The Thing (1982)

The Mothman Prophecies

Jacob's Ladder

The Orphanage

Sleep Tight

Let the right one in

Jeepers Creepers

aklima bunlar geldi simdilik

yav ben öyle birseyi ne zaman iddia ettim ki?:D

iste mutlaka izlemen gereken spanish yapimlar:

Sleep Tight

Hable con ella

The Skin I Live In

Celda 211

The Orphanage

The Secret in their eyes

Bak fransiz dedinde simdi aklima geldi 1 tane. alttaki filmi cok begenmistim:

Un prophete

Pa negre de ilginc bir yapim (pan negro-kara ekmek)

Onerilmistir ama Leon the professional filmi en az 2 kere izlenilmeyi hakediyor.

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

evde 600 e yakın korku 500 kusurde yesilcam filmi koleksiyonum var cogu netten indirme...Korku filmi konusunda ne tur korku seversiniz izlemek istediginiz filmin turunu soyleyin tavsiyede bulunurum...

Psikolojik gerilim

Paranormal

Katliam

Gizem_Sır

Gibileri....

Sevdiğin tüm paranormal leri söyleyebilir misin? Korku manyağı bir arkadaşım var, anladığıma göre paranormal tarzı korkulara bayılıyor. Ona önereyim..

Onerilmistir ama Leon the professional filmi en az 2 kere izlenilmeyi hakediyor.

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

Bence de.

Bu film profesyonel ve ciddi bir meslekle uğraşan bir kişinin, konsantrasyonunun işinden başka hususlara kaymasına müsaade etmesi halinde sonucun nelere yol açabileğini göstermesi açısında iyi incelenmeli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt