Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kungfu hustle guzel filmdir, shaolin soccer'u de tavsiye ederim beyler. Oda baya eglenceli. Ikisinide stephen chow yapti zaten.

Populaire

Fransiz yapimi.

Komedi - Romantik

POPULAIRE_FOND_ECRAN_1600x900-6.jpg

1958′li yıllarda geçen film, yirmi bir yaşındaki Rose Pamphyle’ın hikayesi ile başlıyor. Rose annesini kaybetmiş ve babası ile beraber yaşamaktadır. Küçük bir dükkan işleten babası onu oto tamircisinin oğluyla evlenmesini istemektedir. Fakat Rose bu durumu kabul etmez ve Lisieux’ye giderek bir iş başvurusu yapar. Louis Échard’ın yanında sekreterlik başvurusu yapan kadının ilk randevusu başarısızlıkla sonuçlanır. Fakar patron Louis onun hızlı daktilo kullandığını fark edince onu daktilo yarışmalarından birine katılmasını ister…

Not : Bir saniye bile sikilmadim beyler, gonul rahatligiyla izleyebilirsiniz. Ayrica kiza asik oldum.

Özgür abi jet gibi vallah. Hemen halletmis olayi:encouragement:

@Tamer Tuna beni nyie mentinonladin kardes, ben belki bu konuya 2,3 defa birsey yazmisimdir :D

Özgür abi jet gibi vallah. Hemen halletmis olayi:encouragement:

@Tamer Tuna beni nyie mentinonladin kardes, ben belki bu konuya 2,3 defa birsey yazmisimdir :D

İsabet oranı yüksekliği etkeninden olabilir.

Benim böyle konulardaki öncelikli kriterim, ne kadar fazla yazıldığından çok, ne yazıldığı üzerinedir..

Saygılar.. (Mentionlayıp rahatsız ettiysem Özür Dilerim.:D)

İsabet oranı yüksekliği etkeninden olabilir.

Benim böyle konulardaki öncelikli kriterim, ne kadar fazla yazıldığından çok, ne yazıldığı üzerinedir..

Saygılar.. (Mentionlayıp rahatsız ettiysem Özür Dilerim.:D)

Tamam:D Yok kardesim rahatsiz etmedin :encouragement:

o nasil filmmis öyle yav, bob marley faruk'un elinden cikmis sanki senaryosu:D:D

Terminatör arnold gibi senaryosu vardır emmoğlu..

Arnold banane ya öldürecem işte diye ağlıyodu, bu emmoğlu da azıcık farklı olarak ferdi tayfur gibi ya benimsin ya toprağın diye ağlıyor.. :ka25: ( :heart: or :sopa: )

WANTED & DUYDUK/DUYMADIK DEMEYİN...(Ha bide neydi o replik yaa...:allaalla6vr: ...

Hanh tamam). Vay ben gÖrmedim, vay ben bİlmedim Demeyesiğiz sakın...:Trollface:

Arkadaşlar sizlerin geniş ve kapsamlı sinema arşiv dağarcığınıza güvenerek bir yardım talebim olacaktı zahmet olmazsa..

1980 li yılların (veya 1990 ların başı da olabilir) yapımı ve

Ormandaki bir gölevine (star-trek in Mr.DATA sına benzer ) bir android hizmetçi ile kitap yazmak için kapanan bir kadın yazarın bir süre sonra yaşadığı romantik yalnızlığı aşabilmek için android in programında geliştirme yapması ve daha sonrada işi abartarak kendisine aşık olma seviyesine yükseltmesiyle Android in kıskançlık krizlerinin ulaştığı şiddeti anlatan bir film vardı.

Hatırlayan, duyan, gören, ve hatta yerini bilen varsa, ölü yada diri farketmez, gerçekten çok faydası olacaktır. Uzun zamandır aramadık kuytu/köşe bırakmadım. Bu meret in kendisine rastlamak bi yana, benim gibi başka arayanlara bile rastladım.:D

İnanır mısınız taaa uzak doğudan bile peşinde olanlar var...:ka25:

Bir bilgisi olan yada yardımcı olabilecek olan lütfen bi menşın parlatsın, yada özelden yardımcı olursa memnun olurum.

Şimdiden okuyanlara dahi teşekkürler. İnanıyorum ki bizden bişey kaçmaz...:ka19:

Ne yalan söyliim ben özellikle;

@Özgür Kızılaslan @Serkan Sakrak @Osman Uzdu @Sedat Görür @Kemal Bulur @Taner Çevik @Ertuğrul Akkaya @Can Büyük @Aslan Ergun @Caner Birincibubar gibi izlediğiniz film görüşleriniz konusunun ilk aklıma gelen ( diğerleri kusura bakmasın lütfen) müdavimlerinden bi başka umutluyum.

İnşallah beraberce bulacaz bu cumartesi çocuğunu..:ka19::m26:

Buradaki aranıyor ilanımın detayı olarak başka arayanlarla da karşılaştığımı belirtmiştim.

Google Çeviri --> Robot Movies of the 80s - Android Films from the 1980s

Buradaki linkte altaki yorumlardan üstten dördüncü paula isimli arkadaş da 21 Aralık 2010 da benimle aynı yolun yolcusuymuş.

Şimdiki amacım bu arkadaş için, buraya bir not düşmek olacak kendisini mutlu etmek adına bir yardım olması için.. Ve sırada diğer bulabildiklerim olacak inşaallah..:dogrun:

VE BECEREBİLDİM SANIRIM...:ka19:

Check please..:trollfacce.gif:

Robot Movies of the 80s - Android Films from the 1980s

NOT : Bu yardım, Sn. @Özgür Kızılaslan ın geniş film yelpaze dağarcığı sayesinde yerine ulaşmıştır.

Kendisine tekrar teşekkür ederim.:tiphat:

Kr9NE7.jpg
Moderasyon onayı bekliyor sanırım..:dejection::cigara:

robocop_2014.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=INmtQXUXez8[/media]

Ekranlara ne zaman düşecek acaba :confused-53:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LYBAZKdqGDo[/media]

En sevdigim ninja filmi..hem komik hemde öyle abartili sacmaliklarin olmadigi ender yapimlardan..iyi seyirler:)

android-cop.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7AgZebTmtiY[/media]

Bir de bu var aynı yakın tarihlerde çıkmaları lazım şubatta ikisi de

Robocop 2014 ile fragman verilerine dayanarak diyebilirim ki; robocop un 2/3 rating ve 1/3 kadar bile gişe yapabilirse öpüp başına koysunda kıymetini bilsin.. :D

Stargate (1994)

10/8 tavsiye ederim.

Bu filmin devamını konu alan 10 sezonluk Stargate Sg-1 diye bir dizi var eğer konu ve konsept hoşuna gittiyse diziye göz atabilirsin.

Hatta dizi zaman içinde Stargate Atlantis, Stargate Universe diye yan diziler de üretti ama en güzeli Sg-1 şüphesiz.

Arkadaşlar eğlenceli bir film arıyorum. Komedi, tarih, aksiyon türlerinde oaliblir.

Bu arada Sağ salim 2 torrent şeklinde nete düştü mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt