Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
izleyelim bakalım kung fu yu yalnız beğenmessem çok sert eleştiririm benim vaktim kıymetlidir
Senden gelen , başım gözüm üstüne emmoğlu..:m05:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izleyelim bakalım kung fu yu yalnız beğenmessem çok sert eleştiririm benim vaktim kıymetlidir
olm ne torrenti
Al bunu. 720p mkv-Dual:
Kung Fu SokaÄı 720p indir Kung Fu SokaÄı hd indir Kung Fu SokaÄı 720p tek link indir Kung Fu SokaÄı 720p türkçe indir

Kungfu hustle guzel filmdir, shaolin soccer'u de tavsiye ederim beyler. Oda baya eglenceli. Ikisinide stephen chow yapti zaten.
Özgür abi jet gibi vallah. Hemen halletmis olayi:encouragement:
@Tamer Tuna beni nyie mentinonladin kardes, ben belki bu konuya 2,3 defa birsey yazmisimdir![]()
İsabet oranı yüksekliği etkeninden olabilir.
Benim böyle konulardaki öncelikli kriterim, ne kadar fazla yazıldığından çok, ne yazıldığı üzerinedir..
Saygılar.. (Mentionlayıp rahatsız ettiysem Özür Dilerim.)
o nasil filmmis öyle yav, bob marley faruk'un elinden cikmis sanki senaryosu![]()
)WANTED & DUYDUK/DUYMADIK DEMEYİN...(Ha bide neydi o replik yaa...:allaalla6vr: ...
Hanh tamam). Vay ben gÖrmedim, vay ben bİlmedim Demeyesiğiz sakın...:Trollface:
Arkadaşlar sizlerin geniş ve kapsamlı sinema arşiv dağarcığınıza güvenerek bir yardım talebim olacaktı zahmet olmazsa..
1980 li yılların (veya 1990 ların başı da olabilir) yapımı ve
Ormandaki bir gölevine (star-trek in Mr.DATA sına benzer ) bir android hizmetçi ile kitap yazmak için kapanan bir kadın yazarın bir süre sonra yaşadığı romantik yalnızlığı aşabilmek için android in programında geliştirme yapması ve daha sonrada işi abartarak kendisine aşık olma seviyesine yükseltmesiyle Android in kıskançlık krizlerinin ulaştığı şiddeti anlatan bir film vardı.
Hatırlayan, duyan, gören, ve hatta yerini bilen varsa, ölü yada diri farketmez, gerçekten çok faydası olacaktır. Uzun zamandır aramadık kuytu/köşe bırakmadım. Bu meret in kendisine rastlamak bi yana, benim gibi başka arayanlara bile rastladım.
İnanır mısınız taaa uzak doğudan bile peşinde olanlar var...:ka25:
Bir bilgisi olan yada yardımcı olabilecek olan lütfen bi menşın parlatsın, yada özelden yardımcı olursa memnun olurum.
Şimdiden okuyanlara dahi teşekkürler. İnanıyorum ki bizden bişey kaçmaz...:ka19:
Ne yalan söyliim ben özellikle;
@Özgür Kızılaslan @Serkan Sakrak @Osman Uzdu @Sedat Görür @Kemal Bulur @Taner Çevik @Ertuğrul Akkaya @Can Büyük @Aslan Ergun @Caner Birincibubar gibi izlediğiniz film görüşleriniz konusunun ilk aklıma gelen ( diğerleri kusura bakmasın lütfen) müdavimlerinden bi başka umutluyum.
İnşallah beraberce bulacaz bu cumartesi çocuğunu..:ka19::m26:

![]()
[media]https://www.youtube.com/watch?v=INmtQXUXez8[/media]
Ekranlara ne zaman düşecek acaba :confused-53:
![]()
[media]https://www.youtube.com/watch?v=7AgZebTmtiY[/media]
Bir de bu var aynı yakın tarihlerde çıkmaları lazım şubatta ikisi de
Robocop 2014 ile fragman verilerine dayanarak diyebilirim ki; robocop un 2/3 rating ve 1/3 kadar bile gişe yapabilirse öpüp başına koysunda kıymetini bilsin..![]()
Stargate (1994)
10/8 tavsiye ederim.