Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

V for bilmemnettayi izlemeyin. DOST TAVSIYESI.

Niye carpiliyim MERICYUS

Bayik, kendince artist, abuk karakterlerle dolu, kanserojen bir filmdi dogrusunu soylemek icap ederse.

Omer Urundul gibi film review oldu sherefsizim

V For Vandetta'nın sadece son sahnesini izleyin yeter. :)

Makinist iyidir kendi tarzında.

Konstantin, O'Ceans serisi ve 21 (Blackjack) mükemmel filmlerdir ;)

Arkadaşlar 9-10 tane film almayı düşünüyorum. Haziran'da boş vaktim çok. İnternette biraz araştırdım 5 filme karar verdim. Listedeki filmlerin içeriğini de göz önünde bulundurarak bu listeyi tamamlar mısınız rica etsem? (korku hariç her türü izlerim)

1- Oldboy

2- Raging Bull

3- Into The Wild

4- Cinderella Man

5- No Country For Old Men

6-

7-

8-

9-

10-

Arkadaşlar 9-10 tane film almayı düşünüyorum. Haziran'da boş vaktim çok. İnternette biraz araştırdım 5 filme karar verdim. Listedeki filmlerin içeriğini de göz önünde bulundurarak bu listeyi tamamlar mısınız rica etsem? (korku hariç her türü izlerim)

1- Oldboy

2- Raging Bull

3- Into The Wild

4- Cinderella Man

6-

7-

8-

9-

10-

6- snatch

7- children of men

8- sil baştan

aklıma gelenler bunlar şimdilik arkadaşım. izlemediysen güzel filmlerdir.

Direk NCFOM'u izle digerlerini bosver.

1- Oldboy

2- Raging Bull

3- Into The Wild

4- Cinderella Man

6-

7-

8-

9-

10-

6-prestij

7-unknown(bilinmeyen)(jim caviezel başrolde başka film alma yanlışlıkla:D)

8-davetsiz(the uninvited)

9-bourne ultimatum

10-yeşil sokak holiganları yada snatch

çok film izledim ve yazdıklarımın hepsine kefilim,beğenmezsen gel:D

edit:kimlik-identity bu da iyidir:D

uplayayım yunus bakmamıştır belki:D

Krzysztof Kieslowski'nin Üç Renk üçlemesi : Mavi,Beyaz,Kırmızı

Harika bir üçlemedir. Anlaşılması zordur,komplekstir ve her izleyişte farklı ayrıntılar yakalanır. Juliette Binoche, Julie Delpy ve Irene Jacop 3 filmin ayrı ayrı başrol oyuncuları.Filmler,adlarını Fransız bayrağının renklerinden alıyorlar.

Mavi'de özgürlük teması, Beyaz'da toplumsal eşitlik teması ve nihayet Kırmızı'da kardeşlik teması ele alınıyor.

Görsel olarak da her filmin adına göre renk tonlaması seçmeye özen gösterilmiş.Özellikle Üç Renk: Mavi'de bu çok belirgin.Bir insan nasıl sıfırdan tekrar düzlüğe çıkabilirin müthiş öyküsünü barındırıyor...

Kırmızı bayağı karışık,öykü içinde öyküler mevcut.

Beyaz en anlaşılır olanı ve içinde biraz daha mizah barındıranı diyebilirim.90'ların toplumsal yapısında Polonya'da kapitalizmin ve sosyalizmin savaşını kadın ve erkek üzerinden perdeleyerek anlatıyor.

3colors.jpg

Eğer sabırla izlerseniz,ilgili iseniz ve bağlantıları kurarsanız "daha önce film izlemiş miyim ben?" sorusunu kendinize sormanız kuvvetle muhtemel.Tabi ki ayık ve sakin kafayla izlemek şartıyla :)

uplayayım yunus bakmamıştır belki:D

Yok, daha önce gördüm de forum yavaşladı, sayfalar açılmıyordu felan cevap yazamadım. Şimdi eve gelince cevaplıyorum. :)

Direk NCFOM'u izle digerlerini bosver.

Onu zaten senin yorumunu okuyup listeye eklemiştim. :asd: En iyi film felan demişsin, daha önce de adını duymuştum. Merak ettim filmi.

6- snatch

7- children of men

8- sil baştan

aklıma gelenler bunlar şimdilik arkadaşım. izlemediysen güzel filmlerdir.

Öneriler için teşekkürler, listeye ekliyorum hocam. Snatch'i Yunus da yazmış.

6-Snatch olsun o zaman.

6-prestij

7-unknown(bilinmeyen)(jim caviezel başrolde başka film alma yanlışlıkla:D)

8-davetsiz(the uninvited)

9-bourne ultimatum

10-yeşil sokak holiganları yada snatch

çok film izledim ve yazdıklarımın hepsine kefilim,beğenmezsen gel:D

edit:kimlik-identity bu da iyidir:D

Direk damardan aksiyon gidiyoruz hocam. :D

GSE'yi izledim, şahane film. Snatch'i Ozan hocam da yazmış direkt ekliyorum listeye 6. sıradan. Prestij'i de 7'ye yazıyorum. Çok duydum güzel film diye.

Sil Baştan, Children of Men, Bourne Ultimatom, Unknown, The Uninvited, Identity.

Ben bu filmleri eninde sonunda izleyeceğim zaten, hepsi kendini kanıtlamış filmler de öncelikli olarak 3 tanesini seçmem lazım. Nasıl yapsak?

1- Oldboy

2- Raging Bull

3- Into The Wild

4- Cinderella Man

6- Snatch

7- Prestige

8- Sil Baştan, Children of Men, Bourne Ultimatom, Unknown, The Uninvited, Identity

9- Sil Baştan, Children of Men, Bourne Ultimatom, Unknown, The Uninvited, Identity

10- Sil Baştan, Children of Men, Bourne Ultimatom, Unknown, The Uninvited, Identity

Yok, daha önce gördüm de forum yavaşladı, sayfalar açılmıyordu felan cevap yazamadım. Şimdi eve gelince cevaplıyorum. :)

Onu zaten senin yorumunu okuyup listeye eklemiştim. :asd: En iyi film felan demişsin, daha önce de adını duymuştum. Merak ettim filmi.

Öneriler için teşekkürler, listeye ekliyorum hocam. Snatch'i Yunus da yazmış.

6-Snatch olsun o zaman.

Direk damardan aksiyon gidiyoruz hocam. :D

GSE'yi izledim, şahane film. Snatch'i Ozan hocam da yazmış direkt ekliyorum listeye 6. sıradan. Prestij'i de 7'ye yazıyorum. Çok duydum güzel film diye.

Sil Baştan, Children of Men, Bourne Ultimatom, Unknown, The Uninvited, Identity.

Ben bu filmleri eninde sonunda izleyeceğim zaten, hepsi kendini kanıtlamış filmler de öncelikli olarak 3 tanesini seçmem lazım. Nasıl yapsak?

1- Oldboy

2- Raging Bull

3- Into The Wild

4- Cinderella Man

6- Snatch

7- Prestige

8- Sil Baştan, Children of Men, Bourne Ultimatom, Unknown, The Uninvited, Identity

9- Sil Baştan, Children of Men, Bourne Ultimatom, Unknown, The Uninvited, Identity

10- Sil Baştan, Children of Men, Bourne Ultimatom, Unknown, The Uninvited, Identity

8-unknown(Beş yetişkin erkek bir depoda uyanırlar. Aralarında yaralı olan da vardır, bir sandalyeye bağlı olan da. İçlerinden hiçbiri, olanlar hakkında en ufak bir şey hatırlamamaktadır. Oraya nasıl geldiler? Niçin oradalar? Kim onlar? Kesin olan tek şeyse, içlerinden bazılarının 'iyi adam' bazılarının 'kötü adam' olduğudur.)

9-the uninvited(davetsiz)

10-bourne ultimatum yada identity(kimlik)

unknown un konusunu yazdım listede belki öne çekersin,çok müthiş film cidden:D

Piyanist,Veda,Terminatör-4,Paranormal Activity.

İzleyin bunları dostlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt