Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.839
- 94.901
- 4.978
nasıl mühendis oldun lan o zaman at ağızlıEn son ilkokulda kitap okudum sence atar mıyım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl mühendis oldun lan o zaman at ağızlıEn son ilkokulda kitap okudum sence atar mıyım?
Şeker koyulmamalı da süt kahveyi tamamlayan bir unsurdur.
Her yöntemle her çeşit kahveyi denemişimdir neredeyse ki dip aromaları almayı da severim kahvede lakin her zaman tercihim sütlüdür.
Sütlü olunca sonuçta farklı kahveler aynı tadı almıyor.
Zekamı kullanarak. Kitap okuyunca ne oluyor ben onu anlamıyorum yavnasıl mühendis oldun lan o zaman at ağızlı
En son ilkokulda kitap okudum sence atar mıyım?
kedili videolar filan da izliyor musun?Kekoyum ben doğru olması imkansız
2+2?Zekamı kullanarak. Kitap okuyunca ne oluyor ben onu anlamıyorum yav
acı seviyor oBunun eksiğini yaşamıyor musun, acısını çekmiyor musun?
Hayır. Ne eksikliği olabilir ki?Bunun eksiğini yaşamıyor musun, acısını çekmiyor musun?
Şeker koyulmamalı da süt kahveyi tamamlayan bir unsurdur.
Her yöntemle her çeşit kahveyi denemişimdir neredeyse ki dip aromaları almayı da severim kahvede lakin her zaman tercihim sütlüdür.
Sütlü olunca sonuçta farklı kahveler aynı tadı almıyor.
Hayır. Ne eksikliği olabilir ki?
Hayır. Ne eksikliği olabilir ki?
Sen okuyorsun da ne oluyor yav daha çoğulculuk ile çoğunlukçuluk arasındaki farkı bilmiyorsun.Biz yaşıyoruz ama
Aslında öyle 900 Euro bir kahve makinası için abartı bir şey.Türkiyedekiler icin bu makina bi servet burda fiyatlar uygun Black friday de bende aldım de longhi marka
Misal?Biz yaşıyoruz ama
Zevk meselesi ama gercek kahve tadı almak istiyosanız süt şeker olmucak cayda aynı millet basıyo şekeri sonra cay ictim diyo
Birden atlayıp şlaaaaaaaap diye yapıştırman çok hoşuma gidiyorSen okuyorsun da ne oluyor yav daha çoğulculuk ile çoğunlukçuluk arasındaki farkı bilmiyorsun.
Bu hayatta sevmediğim ve bir türlü bitmeyen iki tartışma var.
1) Kahve şekerli - sütlü içilir mi, içilmez mi?
2) Rakıya önce buz mu konur, şeker mi?
At olabilir mi Mahir?rakıya şeker mi koyuyon
Birden atlayıp şlaaaaaaaap diye yapıştırman çok hoşuma gidiyor![]()