Filtre Kahve Önerileri

Şeker koyulmamalı da süt kahveyi tamamlayan bir unsurdur.

Her yöntemle her çeşit kahveyi denemişimdir neredeyse ki dip aromaları almayı da severim kahvede lakin her zaman tercihim sütlüdür.

Sütlü olunca sonuçta farklı kahveler aynı tadı almıyor.

Kahve tamamen kişinin nasıl içmekten keyif aldığıyla alakalı. Bende mesela kahveyi şekersiz ve sadece içerken keyif alıyorum. Sütlü içince nedense kahvenin aromasını ve sakinleştirici etkisini hissedemiyorum. Sütlü içerken keyif aldığım tek kahve Avustralya menşeili olan Flat White. Benim gibi kahveyi sade seven kişilere değişiklik olması açısından öneririm kesinlikle seveceklerdir 2 shot espresso + az süt eklenerek yapılıyor. Starbucks dahil çoğu mekan bunu söyleyince bardağın boyutunu soruyor aslında Flat White'ın standart servis bardağı en fazla 8 oz olması lazım. Zincir kahveciler içinde benim gördüğüm bir tek Caffe Nero doğru ölçülerde ve standart bardakta servis yapıyor.

Şeker koyulmamalı da süt kahveyi tamamlayan bir unsurdur.

Her yöntemle her çeşit kahveyi denemişimdir neredeyse ki dip aromaları almayı da severim kahvede lakin her zaman tercihim sütlüdür.

Sütlü olunca sonuçta farklı kahveler aynı tadı almıyor.

Bu hayatta sevmediğim ve bir türlü bitmeyen iki tartışma var.

1) Kahve şekerli - sütlü içilir mi, içilmez mi?
2) Rakıya önce buz mu konur, şeker mi?

Hayır. Ne eksikliği olabilir ki?
RR2I9i0Hh1Z7yOjWiYeY4Sfehcg3dC-AV3Lw3pILql5bPHpe2grN4GwI4b7PA8KoZq4LG8ZV2VL3-zlqrYTJ2HIs9KnSOZZFFojl

Türkiyedekiler icin bu makina bi servet burda fiyatlar uygun Black friday de bende aldım de longhi marka
Aslında öyle 900 Euro bir kahve makinası için abartı bir şey.
Bir kere alıyorum iyisi olsun şu olsun bu olsun derken böyle oldu.

Yoksa senin dediğin marka'dan 400 Euroya var dı.
Neyse aldık bir kere keyfini çıkaralım.

Gscimbom mobil

Zevk meselesi ama gercek kahve tadı almak istiyosanız süt şeker olmucak cayda aynı millet basıyo şekeri sonra cay ictim diyo

Hem saf lezzet, hem de az kalori için tabii ki dediğin şekilde içmek en doğrusu.

Bana sade kahve veya espresso çok sert geliyor.

Eğer en ideal lezzetten bahsediyorsak french press ya da filtre kahve değil, kaliteli bir espresso makinesi almak lazım. Onlar da ülkemizde anormal pahalı.

Geri
Üst Alt