Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

Cevap: Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

Almadılarmı daha 5 saat önce...

abi benim hicbirseyden haberim yok, evet-hayir sonucunu dahi bilmiyorum.. yazik yahu.. bu demek degilki ben bu hukumeti destekliyorum.. sadece butun dunyanin seyrettigi bu organizasyonda yapilan yanlis..

Cevap: Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

.

.

Bir mod olarak üyenin teki gelip sana kes lan dese 12 ay myc verirdin muhtemelen?

Birincisi modların Myc (Mesaj Yazamama Cezası) verme hakkı yoktur. İkincisi yöneticilerin işine karışmak senin haddin değil. Haddini bil, seni de görüyoruz burada.

Alemdar abicim, sakin :)

sakin olun :D

Kurtlar Vadisi izleyenler etkilenmiyoruz desede belli oluyor.Fazla artıstlik iyi değildir sokakta falanda yaparsınız mazallah herkes Polat gibi 7 canlı değildir.

kimsin sen bu kadar konusuyosun ya.

kim koruyor seni bu forumda , aylardır nasıl duruyorsun burada inanılır gibi değil.

sen geldin forumda içine edilmeyen şey kalmadı ya.

Tabi senin gibi ona buna küfür etsem gırgır şamata etsem seversin ama...!!!

Adam gibi dur adam gibi muamele gör...;)

Birincisi modların Myc (Mesaj Yazamama Cezası) verme hakkı yoktur. İkincisi yöneticilerin işine karışmak senin haddin değil. Haddini bil, seni de görüyoruz burada.

Bana haddimi bildir rica ediyorum.

Şu tartışmayı başlatan ve bana lan diye hitap eden adamı görüyorsunuz ve suçlu oluyorum.

Bana kimse lan diye hitap edemez o adam ceza alacak almalıdır.

Basbakani isliklicaklarina kendilerini isliklasinlar.

Bugüne kadar her macta okadar baski kurduk rakiba.En önemli macta sustuk,cekirdek citlattik.

Yaziklar olsun böyle taraftara.

Başlık dinlensin biraz.

sen ortaya çıkıp tahrik edici laflar edersen ben de karşı çıkarım.Burada bana kimse lan lunlu konuşamaz.Edebini bil.Seninle tartışacak vaktim yok.

Edebini asıl sen bil...:)

Sana hiç öğretmedimi büyüklerin...

İki kişi konuşurken araya girilmeyeceğini...

Ya şu siyasiler yüzünden ne kavga ediyonuz.Adamlar 10 milyar alıyo,siz amele gibi ekmek bulamıyonuz.Onların kıçını pekliyonuz afedersin.Bu kadarda fanatiklik iyi değil.

Dünya ikincisi olduk hevesimizi kursağımızda bırakıp başlık kilitlettirdiniz helal olsun emeği geçenlere.

Beyler sakin olalım. Gerekenler yapılacaktır. Devam ederseniz ceza vermek zorunda bıraktırmayın bizi.

Geri
Üst Alt