Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

Cevap: Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

Durent potadan ip aldı

Kamu malına zarar vermekten içeri alsak ? :D

Cevap: Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

Islıklamayı geçin. Siyaseti bırakın , birdaha siyaset geçerse kim olursa banı yer.

Alemdar arkadaşımızı sakinleşmesi için 1 gün uzaklaştırdım. Durum tesptimi kendisine bildirdim, gerekli mesajı alacaktır.

2.. olduk oley...

Hidayet sakatlanmasaydı maç başa baş giderdi,ersan iyi oynasaydı kazanırdık özet budur.

Siyaset yapacak varsa bi dünya siyaset forumları var. Lütfen burayı meşgul etmeyin artık. Şu başlığı bile kilitletiyorsunuz. Dünya bizi konuşuyor biz konuşamıyoruz. Ayıp yaptığınız 10 yaşında çocuk değilsniz.

Kevin Durant harika bir yetenek. Hem başarılı ve güler yüzlü :) Bugün okyanusun ötesinden atılan ne varsa yedik..

Tekrar tekrar teşekkürler 12 Dev Adam. Burada final oynamak inanılmaz bir olay. Şuan buruk bir sevinç var. Tabii bunu zamanla anlayacağız ne kadar önemli olduğunu.

bu heyecanı yaşatıkları için sonsuz teşekkürler.

Benim anlamadığım

organizasyon un ne acelesi vardı ? 1 gün daha beklenseydi

daha 1 gün önce yarı final maçı oynandı,insanlar bi soluklansın lan :D

Durant'ı durdursak maç 1-2 sayı farkla yenerdi. Kim yenerdi bilemem.

Durant i durdurmak gibi bi olay yok herif her yerden atıyo zaten,önemli olan diğer adamlara attırmamaktı ama maaşallah hepsi çift haneli atacaklardı neredeyse :o

Benim anlamadığım

organizasyon un ne acelesi vardı ? 1 gün daha beklenseydi

daha 1 gün önce yarı final maçı oynandı,insanlar bi soluklansın lan :D

Bunun da payı var.Sırbistan da dağıldı çünkü

Helal olsun. Teşekkürler 12 dev adam!

Milos Teodosic

Hidayet Türkoğlu

Kevin Durant

Linas Kleiza

Luis Scola

Turnuvanin en iyi besi ;)

Adamlar Nba temposunda oynadilar durdurmak cok ama cok zor top kayiplariyla beraber maci verdik e tabi Durant icin ayri bir parantez acmak lazim :) tek basina eline degeni sayiya cevirdi.

Durant i durdurmak gibi bi olay yok herif her yerden atıyo zaten,önemli olan diğer adamlara attırmamaktı ama maaşallah hepsi çift haneli atacaklardı neredeyse :o

Oyun koptuktan sonra atti hepsi.

Durant isi bitirdikten sonra bende oynarim.

Ah Durantim ah,Sen niye geldinki.Git Oklahomalan Nba icin calis be.Ne isin var Türkiyelerde senin.

Niye bu kadar gerilmiş burası,Maçın kaybedilmesiyle başbakan ne alaka yani niye ıslıklanmış?

Arkadaşım, "zenci hızına yetişilmez" dedi. Tam olarak ne demek istedi acaba :)

Turnuvanın başında 2. olmayı teklif etselerdi ben kabul ederdim heralde. Şimdi finalde kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Doğrularımızla, yanlışlarımızla iyi bir turnuva geçirdik. 12 dev adamı verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum. İnşallah ilerde madalyanın Altın olanınıda görürüz. Tekrar tekrar teşekkürler 12 dev adam.

Avrupada Üclük cizgileri potaya daha yakinmis NBAye gere.

Dogrumu bu?Alman spikeri söyledi.Böyleyse tabiki Nba oyunculari icin daha rahat Üclük atmak.

Baksaniza Duranta.Cocuk oyuncagi gibi atiyor heryerden.Gerci o Nbadede atiyor.

Geri
Üst Alt