Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

Cevap: Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

ABD'yi finalde yenmek imkansız bence.

Cevap: Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

Ben seneye Avrupa Şampiyonu olacağımızı tahmin ediyorum :)

Çok zor bence,mehmet okur gelirse olabilir ama başka bir yerde düzenlenen turnuvalarda yunanistan,sırbistan litvanya gibi takımları yenemeyiz.

Teodosic, Durant, Scola, Kleiza ve Hido. En iyi 5

Çok zor bence,mehmet okur gelirse olabilir ama başka bir yerde düzenlenen turnuvalarda yunanistan,sırbistan litvanya gibi takımları yenemeyiz.

Biz başarılı bir ekibiz, kaliteli oyunculardan kurulu, savaşçı ve deneyimli bir takımız.

Yenemezdi,pota altında çok zayıflar ayrıca üçlüklerine karşılık aldıkları zaman hiçbir kozları kalmıyor.Biz üçlüklerine karşılık veremedik ama yinede birazda şans yardımıyla yendik.

Velickovic ve Krstic'le gayet iyi savunabilirlerdi. Pota altındaki adamları bizimkilerden daha iyi ve üçlük atabilme avantajları var. Sırbistan üçlük takımı değil ayrıca. Boş kalırlarsa atarlar tabi üçlük.

Litvanya karşısında dağıldılar!

Yorgunluk + motivasyonsuzlukla olabilir. Litvanya ve ABD maçlarının motivasyonunu aynı kefeye mi koyuyorsun?

Bencede Sirblarla Yunanlara karsi baska biryerde yenmek cok zor olur.

Litvanyada ev sahibi olacak.

Yinede bizimkilerde bu turnuvada özgüven ve tecrübe kazandi ve belki yine sürpriz yapabilir.

Ancak o turnuvada Ispanya icin Gasol dönecek.

Almanya icin Nowitzki + Kaman dönecek.

Yunanista,Litvanya,Sirbistan var.

Slovenyada full kadro gelebilir.Vujacic ve Lorbeckler gelmedi mesela.

Yane cok zor bir turnuva olur,ama imkansiz degil.Yeterki Ersan oyununu gelistirsin ve her macta belirli bir seviyede oynasin.

Yunanistan maçındaki taraftar(seyirci demiyorum bu akşamkiler gibi) yunanistan maçındaki ersan ve Hidayet sakatlanmasaydı 20-30 sayı fark atardık adamlar oturur ağlardı yemin ediyorum :o

Sirblardaki Keselj de yabana atmamak lazim.

Üclük yüzdesi cok yüksek!

Velickovic ve Krstic'le gayet iyi savunabilirlerdi. Pota altındaki adamları bizimkilerden daha iyi ve üçlük atabilme avantajları var. Sırbistan üçlük takımı değil ayrıca. Boş kalırlarsa atarlar tabi üçlük.

Yorgunluk + motivasyonsuzlukla olabilir. Litvanya ve ABD maçlarının motivasyonunu aynı kefeye mi koyuyorsun?

Madem bu kadar iyiler bizi neden geçemediler :)

Keselj varken başa baş giderlerdi bugünkü mağlubiyetleri birazda yorgunluk ve yaşadıklar hezimetten

O, 4 saniyedeki mucize olmasa yenmişlerdi. Maçın genelinde kim daha iyi oynadı gördük. Ayrıca Sırplarla tarafsız sahada oynasak +10 fark yeriz.

Mucize mi? İnanç, istek mi? Vallah bu turnuvada ABD'yi yenecek takım tanımıyorum! B takım buysa, A takımı düşünemiyorum..Bir Rondo olsa uçuşa geçerlerdi.Yazmayı unutmuşum, ek olarak,

Bundan önceki avrupa şampiyonasında, Polonya'da düzenlenen turnavada +7 sayı fark atmıştık sırplara..

Mucize mi? İnanç, istek mi? Vallah bu turnuvada ABD'yi yenecek takım tanımıyorum! B takım buysa, A takımı düşünemiyorum..Bir Rondo olsa uçuşa geçerlerdi.

Dün de dedim, bugün de diyorum. Sırbistan bu turnuvanın en iyi set oyununu oynayan takımıdır. ABD'de ki elemanlar sadece diğer oyunculara karşı bireysel performansta daha iyiler ve atletikler. Avantajlı tarafları bu. Sırbistan bu takımı yenerdi. Bu turnuvada onlarla baş edebilecek tek takım Sırplar zaten.

------Rondo-----Wade------

Lebron----Howard------Kobe

Yedekler: Durant,Bosh,R.Allen,Pierce,Garnett,Fisher

Alin size 12 Dev adam!!!:D

Dün de dedim, bugün de diyorum. Sırbistan bu turnuvanın en iyi set oyununu oynayan takımıdır. ABD'de ki elemanlar sadece diğer oyunculara karşı bireysel performansta daha iyiler ve atletikler. Avantajlı tarafları bu. Sırbistan bu takımı yenerdi. Bu turnuvada onlarla baş edebilecek tek takım Sırplar zaten.

bencede,amerika içeri sokmadı zaten bizi,dış şutlarla etkil olabiliridk anca onu da beceremedik,sırbistan abd ile yakın oynayabilirdi.

Bir kaç gün ara olsa biz bu maçı da alırdık.. Hangi akla hizmet edip bu maçı ertesi gün oynattılar bilmiyorum.. Herşeye rağmen Ellerinize Sağlık Koçlar...

Amerikalılar neden yıldızlarını getirmiyor? Gerek mi duymuyorlar yoksa yıldızlar mı gelmek istemiyor?

Geri
Üst Alt