Fırat Aydınus Melo'ya Küfür Etti

vay arkadaş fırat aydınus gibi düzgün efendi dediğimiz bir adam bile ne hale geldi ligimizde :redface: düdüğü astırılmalı diyeceğim de tüpçü buna ödül verir bence... :D

yandın fırat medyaya baya yayıldı bu haber hakemliği bırakacak noktaya geldin

Oyuncu olsa anlarım oyuncuya ceza verme yetkisi hakemde fakat hakeme ceza verme yetkisi kimsede yok gözlemcinin bunu duymasına imkan olmadığına göre görüntülerden ceza almalı ek olarak görüntülerden dolayı yanlış hatırlamıyorsam melo pfdk ya sevk edildi yani olabiliyor böyle bir uygulama.

t.F.F diyip susuyorum.

Vallaha ben anlamadım küfür edip etmediğini siz öyle diyorsanız saygı duyarım. Ama önce sağlıklı bir açıklama olsa iyi olur insanları hemen linç etmemek lazım.

İçi rahat edecek olan varsa gif haline getirip mesajına karşılık olarak atayım madem küfür yok şikayet edilecek postta olmayacaktır

Şimdi bi kulp bulmaya çalışıyorlardır. İşte yok demedi. Yanlış anlaşılmış Aslında şöyle dedi falan filan.

Ardından 2. akım başlar; Dedi dedi ama bir sor neden dedi..

Sonra 3.akım; Ya zaten Melo'da şöyle futbolcu böyle futbolcu...

4.akım; Ama ya biz sizi 6-0 yenmiştik tarzında saçmalıklar.

Son akım; " PFDK Kararları; Hakemi kendine küfrettirmeye yönelik davranışından dolayı Melo'ya 5 maç ceza..."

Şaşırmam. Vallahi şaşırmam billahi şaşırmam...

inanamıyorum ya... şu vine linkinde bariz belli oluyor.. böyle birşey nasıl olabilir aklım ahyalim almıyor, tamam hakemde insandır da, hakem bir nevi patrondur hakimdir, küfür etti diye futbolcu atma yetkisi olan bir adam, futbolcuya nasıl küfreder... içinden et fırat tamam diyecem herkes eder...ama böyle olur mu yahu... SATILMIŞ TFF

Fevri davranmak bence yanlış,bir görelim işin aslı nedir.Çok hızlı hareket ediyor çünkü ağız.Belki başka birine bir şey söyledi orada?

inanamıyorum ya... şu vine linkinde bariz belli oluyor.. böyle birşey nasıl olabilir aklım ahyalim almıyor, tamam hakemde insandır da, hakem bir nevi patrondur hakimdir, küfür etti diye futbolcu atma yetkisi olan bir adam, futbolcuya nasıl küfreder... içinden et fırat tamam diyecem herkes eder...ama böyle olur mu yahu... SATILMIŞ TFF

tff hakemlerin sirazesini kaydirdi

hakemleri gs'li futbolculara karsi - özellikle melo'ya karsi - doldurusa getiriyorlar

bakinsana meyveles firat'in yüzüne tükürdü, raporuna yazdi, ama tff "tükürük yüzüne yansimadi" dedi

tff ne ise, hakemler de onu yansitiyor, balik bastan kokar.

Çimleri yanlış sulamaktan ceza veren TFF bunu da ödüllendirmek için bir kulp bulur elbet...

ne demis? hangi pozisyon sonrasi küfür etmis?

maci izlemedim

Geri
Üst Alt