Fırat Aydınus Melo'ya Küfür Etti

Fırat Aydınus da, Zekeriya da iftira diyor. Yuhh be..

Şimdi yine baktım. Küfür ediyor. Açıklama yapmış birde ;

Benim dilimi bilmeyen diyor. İyide zaten küfür kişinin kendini tatmini için edilir. Zaten yiyorsa yüzüne et portekizce.

Çocuk gibi bir savunma yapmış.

BiO3uljIYAAEho8.jpg

büyütmeye gerek yok olmaması lazım ama hakemde insan futbolcu da ediyor hakemde ceza almalı bir müddet linç etmeye gerek yok be

Zekeriya Alp de "pırlanta gibi pırıl pırıl birine neden iftira atıyorlar" dedi :)

Fazla büyütmemek lazım.Piyasada ki Fener yalakası olmayan,eli ayağı düzgün birkaç hakemden birisi.Hakemliğini bitirtip falan Fener'in ekmeğine yağ sürmemek lazım.

Amerikan lokumunun cacığı demis beyler bunda birsey yok abartmayin pls.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fırat iyidir, diğer hakemler olsa asalım derdim ama büyütmeye gerek yok.

Valla görüntüde etmiş gibi duruyor. Öyle olmasa iftira denir de yani dememiş demek de zor izleyince.

arkadaş bir koyuyoruz tüm türkiye inliyor :D

Beni linç edersiniz önüme kuş yemi atarsınız diye korkuyorum ama yine de söyliyim. Öncelikle şunu söyliyim Melo benim gözümde takımımızın yıldızıdır. Takımdaki en sevdiğim oyuncudur. Bununla beraber takımımızın maçını ben yönetsem, ben de Meloya küfür edebilirdim:)

Beni linç edersiniz önüme kuş yemi atarsınız diye korkuyorum ama yine de söyliyim. Öncelikle şunu söyliyim Melo benim gözümde takımımızın yıldızıdır. Takımdaki en sevdiğim oyuncudur. Bununla beraber takımımızın maçını ben yönetsem, ben de Meloya küfür edebilirdim:)

muhabbet-kusu-resimleri.jpg

Yem de benden olsun madem istedin..

images

Geri
Üst Alt