Fırat Aydınus Melo'ya Küfür Etti

bakiyorumda performansa bagli gunluk yorum yapan arkadaslar ciki vermis. buyuk maclarda (fener maci chelsea maci vs.) sneijderin oynamasindan dolayi takim oyununun zayif yonleri ortaya cikinca gorecegim sizleri :) ben iyi gunundede ayni seyi soyluyorum kotu gunundede.

Adam iyi oynadı öveceğiz tabi. Sneijder'in oynamasından kaynaklanan sorunlar Mancini'yi ilgilendiriyor, o da ona sol açığa yakın şans veriyor. Eksikleri kapatmak içinde Ceyhun'u oynatiyor bildigin üzere.

Mevkisinde oynanmasına rağmen çok iyi işler yapıyor adam.

# tapatalk #

görüntülerde net birşey yok Fenerin eski hesapları açıp fırat aydınus'a linç girişimi gibi geldi bana.

Adam iyi oynadı öveceğiz tabi. Sneijder'in oynamasından kaynaklanan sorunlar Mancini'yi ilgilendiriyor, o da ona sol açığa yakın şans veriyor. Eksikleri kapatmak içinde Ceyhun'u oynatiyor bildigin üzere.

Mevkisinde oynanmasına rağmen çok iyi işler yapıyor adam.

# tapatalk #

sneijder sayfasi yerine buraya yazdim yanlislikla :ka25:.. ben sneijderin verimli olarak oynadigi sistemin bize uymadigini dusunuyorum. keske hergun bukadar faydali olsa. bu performansin benzerini chelsea macinda bekliyorum. alex telles cok begendim bugun. bu cocuk fenomen olacak goreceksiniz.

arkadaslar noluyoz meloyu ve galatasarayi once ahmet cakar simdide ridvan dilmen savunuyor... ben bu olayda iyice killandim harbiden. fener tayfasi ne yapmaya calisiyor

Resmen edilen küfürün haklılık payını çıkartmaya çalışarak, rezilleşiyorlar.

Çünkü kıvırılacak birşey yok adam düpe düz küfür ediyor.

tamam amenna orasi oylede ben killandim. elinde gelse meloyu bir kasik suda bogacak adamlar bunlar. hic bahi gecmeden bile her program ciyak ciyak "turkiyede bir kac ahlaksiz oyuncu var cok itici birinciside melo" diyen bunlar, bunlarin maksadi bizim uzerimizde canerin olayinin ocunu almak. cikari olmadan yapmazlar bisey bunlar

Çıksın özür dilese harbiden bir şey demem. Ama nerdeeee .

Bugun gerizekaliligim uzerimde herhalde kosu bandinda cok kaldim beynim cok oksijensiz kaldi cunku hala ironi mi yapiyorsun ciddi misin algilayamadim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah'in selami ironimi olur Serdar'cigim, halini hatirini soruyorum sana ayip ediyorsun! Gözlemledigim kadariyla cok gerginsin, biraz kendine gel yahu.

Melo da hakeme etti caktirmayin

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Allah'in selami ironimi olur Serdar'cigim, halini hatirini soruyorum sana ayip ediyorsun! Gözlemledigim kadariyla cok gerginsin, biraz kendine gel yahu.

Aslında çok keyifliyim. Tek gerginligim maçı izleyemedim hanimin alışveriş çılgınlığı yüzünden:) Sohbete gerginlik kattiysam affedin pek hazzetmiyorum su kus muhabbetlerinden. Iyi geceler

Aslında çok keyifliyim. Tek gerginligim maçı izleyemedim hanimin alışveriş çılgınlığı yüzünden:) Sohbete gerginlik kattiysam affedin pek hazzetmiyorum su kus muhabbetlerinden. Iyi geceler

Oh oh iyi Serdar'cigim tek gerginliginiz izleyemedigin mac olsun. Hanimlar böyledir iyi bilirim, banka ve bayanlarin gizli ortakligi hic bitmez.

Iyi forumlar..

[attachment=8444:attachment.jpeg]

Ekli dosyalar

• attachment.webp
    attachment.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 107
Burada size bir laf etmek isterdim ama kendimi o kadar küçük düşüremem.Bİr kişiye bir suçlamada bulunmadan önce iyice bir araştırın.Yok FB yalakasıymış yok öyleymiş de böyleymiş.Bu adam Caner'e kırmızı kart verdi diye bilmem kaç hafta FB maçına atanmadı.Adam her maçını güzel yönetmeye çalışıyor.Arada hatalar yapabilir.Bu normal birşey.Ama burada Fırat'a yapılanlar bizim taraftarımıza hiç yakışmıyor.Herkes bir anda burada dudak okuyucusu kesildi.Zaten her zaman herşeyin en iyisini siz biliyorsunuz.

Felipe Melo zaten Türkçe küfürleri biliyor Fırat ona küfür etse Melo ters bir hareket yapardı.

Bence bu konunun direk silinmesi gerekiyor.Galatasaray forumunda böyle bir konu olmamalı.

Bu arada işin gerçeği de Fırat orada yardımcı hakemiyle sarı kart verilip verilmemesi hakkında konuşuyor.Sizin küfür olarak algıladığınız yerde 'Gerek yok' diyor.

Geri
Üst Alt