Serdar Tuncal
Sarı Üye
- 1 Temmuz 2010
- 469
- 7
- 268
Ben senin talebine "yakışanı" yaptım.
Ti'ye aldım da sen farklı boyuttasın sanırım.
Algılayamamışım renktaş ya affet

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben senin talebine "yakışanı" yaptım.
Ti'ye aldım da sen farklı boyuttasın sanırım.
bakiyorumda performansa bagli gunluk yorum yapan arkadaslar ciki vermis. buyuk maclarda (fener maci chelsea maci vs.) sneijderin oynamasindan dolayi takim oyununun zayif yonleri ortaya cikinca gorecegim sizleriben iyi gunundede ayni seyi soyluyorum kotu gunundede.
Adam iyi oynadı öveceğiz tabi. Sneijder'in oynamasından kaynaklanan sorunlar Mancini'yi ilgilendiriyor, o da ona sol açığa yakın şans veriyor. Eksikleri kapatmak içinde Ceyhun'u oynatiyor bildigin üzere.
Mevkisinde oynanmasına rağmen çok iyi işler yapıyor adam.
# tapatalk #
@Serdar Tuncal rengini belli etmiş
arkadaslar noluyoz meloyu ve galatasarayi once ahmet cakar simdide ridvan dilmen savunuyor... ben bu olayda iyice killandim harbiden. fener tayfasi ne yapmaya calisiyor
Epeydir forumu takip ederim. Aykırı sese gösterilen muamele hep bu olmuştur. Herhalde işin kolay kısmı bu. Siz de size yakışanı yapmışsınız![]()
Çünkü kıvırılacak birşey yok adam düpe düz küfür ediyor.
Nasilsin Serdar'cigim?
Bugun gerizekaliligim uzerimde herhalde kosu bandinda cok kaldim beynim cok oksijensiz kaldi cunku hala ironi mi yapiyorsun ciddi misin algilayamadim.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah'in selami ironimi olur Serdar'cigim, halini hatirini soruyorum sana ayip ediyorsun! Gözlemledigim kadariyla cok gerginsin, biraz kendine gel yahu.
Aslında çok keyifliyim. Tek gerginligim maçı izleyemedim hanimin alışveriş çılgınlığı yüzündenSohbete gerginlik kattiysam affedin pek hazzetmiyorum su kus muhabbetlerinden. Iyi geceler
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi