fırat aydınus

Hakem olmasaydı John Cena dublörü olurdu.

Kazarayi kim olcuyor. Zamanlama hatasi da kart gerektirir nerenden uyduruyon Mr. Briyantin.

VAR hakemligine atanmali, yorumlari cok iyi.. hakemciligi de cok iyiydi ama tükürükcü Meireles serefsizi icin sikeci camia yakti adami

hakemlik sana göre 1 sanat
demi ağbey
sanat

donk ve linnes ile 2-0 öne geçtiğimiz maçta verdiği uyduruk penaltı ile fbsini maçta tutmuş, akabinde 5-6 olacak dağılacak maç 2-2 bitmişti.

kadıköy'de hiçbir fb maçını böyle yönettiğini hatırlamıyorum. gs maçlarında rakip lehine hiç çekinmeden çalardı.

fb'in kköy'de yönettiği maçlarda fb galibiyet oranı %100 olabilir yani.

sanıyorum kızı bayağı fanatik derecede fbli idi hatta bir maçta kköy'de tirbünde idi. kendisinin de tirbündeki kızına kalp işareti yaptığı maç.

Kopkoyu gözü dönmüş bir Fenerli hakemdi..Ailecek Çoluk çombalak Fenerliler.Taraftar ruhuyla maç yönetirdi.Muhtemelen hala o taraftarlık ruhuyla tv de yorum yapıyordur.İnanılmaz agresif bir tiptir ana avrat küfür edebilecek edeptedir direk dalabilecek güçte kuvvettedir.
Neden güncellendi ki bu konu.Tavsiyem yorumlarını izlemeyin Ali koç konuşsa ne der diye düşünün Fırat da aynısını der

Hakemler arasında futbolu bilen ve yetenekli nadir bir hakemdi ama bunu genelde operasyon için kullanırdı o yüzden sevmezdim.

galatasaray'ın emeğini çalan hırsızın tekiydi

Hakan efendinin marifetleri

ay canım yaaa yine TESADÜFE bak ki Fb lehine verilen bir UYDURMA PENALTI daha

var'dakine bir şey söylemek mümkün değil zaten inanılmaz bir hakem o

şimdiki aklı olsa gidip bakarmış

YAAA Bİ GİDİN ABİİ YAAA :ddddd

biraz daha bağır mikrofona bu arada

bağırınca haklı oluyorsun

Geri
Üst Alt