Fırat Hatalı Kararlarla Koca Sezonu Berbat Etmiştir

Herkes bir şeyi atlıyor 2-0'ken Ozan Kabak sakatlandığından top bizdeydi ama tekrar oyun başladığında top fenerde başladı ve 1 dk sonra penaltı pozisyonu oldu. Küçük bir olay gibi görünebilir ama maç içinde izleyip fark edenler mutlak vardır sonuçta maçın kaderini ince detaylar belirler.

Herkes bir şeyi atlıyor 2-0'ken Ozan Kabak sakatlandığından top bizdeydi ama tekrar oyun başladığında top fenerde başladı ve 1 dk sonra penaltı pozisyonu oldu. Küçük bir olay gibi görünebilir ama maç içinde izleyip fark edenler mutlak vardır.

Oyle olmadi cok eminim . Ozan yerde iken biz disari atmadik , pozisyonu devam ettirdik , buna karsin fb de topu kazaninca disari atmadi , yani iki takim da top kendisinde iken topu disari atmadi

Fb ataga gectiginde ozan kalkarken onyekuru faul yapti ve devaminda penalti geldi

Oyle olmadi cok eminim . Ozan yerde iken biz disari atmadik , pozisyonu devam ettirdik , buna karsin fb de topu kazaninca disari atmadi , yani iki takim da top kendisinde iken topu disari atmadi

Fb ataga gectiginde ozan kalkarken onyekuru faul yapti ve devaminda penalti geldi
Tam tersi Onyekuru topu kapmış atağa giderken Fırat Aydınus Ozan yerde olduğu için oyunu durdurmuştu hatta Onyekuru ve Ndiaye'nin orada sitemi vardı top Fenerdeyken devam ettiriyorsun bizdeyken neden durduruyorsun diye buna %100 eminim...

Of kardes , sana anlatmaya calistilar . Futbolda faulun taniminda toplu topsuz alan diye bir ayrim yoktur

Topun iki oyuncudan uzaklasmis olmasi ne musleraya islaya dalma hakki verir , ne de tersi olsa islaya ayni hakki verir

Baska bir ornek vereyim , ceza sahasina kel alaka bir orta kesilse , iceride birinin formasindan asilip ceksen ne olacak ? Topa yetisip yetismemesi , topa vurma sansi var yok diye mi yoksa cekme mi esastir ?

Muslera islaya faul yapiyor , faulunun de cezasi budur

Baska bir ornek vereyim , bir oyuncu top ayagindan ciktiktan sonra bazen darbeye maruz kaliyor , o esnada top 15 metre uzaklasmis baskasinin ayagina gitmis oluyor

Ama oyun devam ederken avantaj yoksa faul caliniyor , var ise , mudahalenin siddetine gore pozisyon sonrasi kart veriliyor

Kriter top oyunda mi degil mi . Bunun disinda bir kriter yok , faulse fauldur

O zaman trabzon macinda top oyundayken donkla trabzonlu oyuncu kosarken carpisti. Ona neden faul verilmedi?

Pozisyon sonlandiktan sonra carpismaya penalti VERİLMEZ.

Sen bu pozisyona Kadikoyde GS lehine penalti verilecegine mi inaniyorsun?

Durdurmadi birader , atagi tamamladik arkasindan top fb ye gecti onlar da durdurmadi

Tekrari izle gorursun , veya ben orayi ceker sana gonderirim

Hatta biz akina cikarken iyi cikiyorduk durdurma sakin dedim kafaya filan bir darbe yoktu cunku

Tabi bizim akina devam etmemiz adamlarin da disari atmamasina sebep oldu

Sonra faul sonra penalti

Durdurmadi birader , atagi tamamladik arkasindan top fb ye gecti onlar da durdurmadi

Tekrari izle gorursun , veya ben orayi ceker sana gonderirim

Hatta biz akina cikarken iyi cikiyorduk durdurma sakin dedim kafaya filan bir darbe yoktu cunku

Tabi bizim akina devam etmemiz adamlarin da disari atmamasina sebep oldu

Sonra faul sonra penalti
Az önce tekrar izledim Onyekuru arkadan gelip topa dokunuyor ve Donk kontra atağa çıkarken Fırat Oyunu durduruyor hatta pozisyon o kadar temiz olmasına rağmen Fırat Ozan'ın sakatlığı bahanesiyle direk faul vermiş. Onyekuru arkadan koşup topa dokunuşunu yaptığı yerden Fırat 6-7 metre ilerisinde yani net görüyor kısacası büyük eyyam yapmış.

Yaw bu herif dunyanin en iyi hakemi olsa bile bizim fb derbisine geldi mi bela ve sanssizlik getiriyor.istemiyorum bunu.en sevmedigim hakem her yeri ayni oynuyor.

Tacta var a bakilamiyor ama digerleri dogru
o konuda yanlis bilgiler dolaniyor, ahmet cakar acikladi duydum lakin kural öyle olabilir ama TRde o kural öyle kirmizi veya ofsayt veya penalti, gel görki gecen haftalarda golü verdi hakem öncesinde faulü VARdan tespit edip iptal ettiler, bu simdi o 3kurala uyuyormu yani, avrupada farkli islenebilir belki ama TRde hakemler artik hakemligini (kararini) VARa birakiyor, orta hakem denen bisey kalmayacak bu gidiste, her hafta penalti verip veya vermeyip sonra net agizdan okunup 'sakin olun VARa soracagizla' bu is yürümez!

O zaman trabzon macinda top oyundayken donkla trabzonlu oyuncu kisarken carpisti. Ona neden faul verilmedi?

Pozisyon sonlandiktan sonra carpismaya penalti VERİLMEZ.

Sen bu pozisyona Kadikoyde GS lehine penalti verilecegine mi inaniyorsun?

Yahu ben hakem trabzon macinda onu vermedi de hakli mi dedim . Kadikoyde calinir calinmaz mi dedim

Pozisyonu yorumluyorum , gecen haftaki ankaragucunun penaltisini izleyin

Hatta bursa macinda ozan in yaptigi penaltiyi izleyin . Siyahi oyuncu topa vuruyor muslera kurtariyor o esnada ozan adama daliyor

Normalde ozan in adama yaptigi mudahalenin topa vurmasina zerre etkisi yok cunku zaten topa vurmus coktan

Top orada degilse faul olmaz diye kural mi icat edecegiz ? Yani topun olmadigi yerde faul ilk kez mi caliniyor ? Lutfen ya

Yaw bu herif dunyanin en iyi hakemi olsa bile bizim fb derbisine geldi mi bela ve sanssizlik getiriyor.istemiyorum bunu.en sevmedigim hakem her yeri ayni oynuyor.
bizim aleyhimize olunca incicigine cincigine bakiyor gavat. lehimize olanlara gormezden geliyor. trabzonda belhandayi atti. eyvallah dogruydu. rodellegada gozunun onunde emrenin ayaga basti bir bok vermedi. art niyetli. cuneytten beter bu herif

Yahu ben hakem trabzon macinda onu vermedi de hakli mi dedim . Kadikoyde calinir calinmaz mi dedim

Pozisyonu yorumluyorum , gecen haftaki ankaragucunun penaltisini izleyin

Hatta bursa macinda ozan in yaptigi penaltiyi izleyin . Siyahi oyuncu topa vuruyor muslera kurtariyor o esnada ozan adama daliyor

Normalde ozan in adama yaptigi mudahalenin topa vurmasina zerre etkisi yok cunku zaten topa vurmus coktan

Top orada degilse faul olmaz diye kural mi icat edecegiz ? Yani topun olmadigi yerde faul ilk kez mi caliniyor ? Lutfen ya

Orada adam vurus kalitesini dusuriyor Ozan. Burada top kontrolu adamda degil. Sonrasi faul degil carpisma.

o konuda yanlis bilgiler dolaniyor, ahmet cakar acikladi duydum lakin kural öyle olabilir ama TRde o kural öyle kirmizi veya ofsayt veya penalti, gel görki gecen haftalarda golü verdi hakem öncesinde faulü VARdan tespit edip iptal ettiler, bu simdi o 3kurala uyuyormu yani, avrupada farkli islenebilir belki ama TRde hakemler artik hakemligini (kararini) VARa birakiyor, orta hakem denen bisey kalmayacak bu gidiste, her hafta penalti verip veya vermeyip sonra net agizdan okunup 'sakin olun VARa soracagizla' bu is yürümez!

Aciklayim . Eger oyun devam ederken , yani akan oyunda bir faul , verilmeyen bir ofsayt veya topun cizgi disindan cevrilmesi gibi bir durum tesbit edilirse , sonucunda gol olursa bu geri gidilerek iptal edilebiliyor

Ornek mi ? Ilk hafta bursanin penaltisi oncesinde bursali ofsaytta oldugu icin iptal edildi

Ama oyunu durduran , tac gibi korner gibi olaylarda top oyuna girdikten sonra (hakem hatasi olsa dahi) mudahale edilemez

O yuzden ikinci golumuz oncesi top ozandan ciktiysa da , fb nin ikinci golu oncesi top valbuenadan ciktiysa da bu goller iptal edilemez

Bunun adaletini tartisabiliriz ama protokol boyle

Alehimize 5 penaltı çalınmış bu sezon. Bizden fazla olan var mı acaba

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanmiyorum rekordur bu . Gecen sene de sivas, kasimpasa , alanya , akhisar derken baya oldu son donem

Kasimpasa ve akhisar serdar ve muslera nin dengesizlikleriydi

Sivas macinda denayer di bas rolde , fauldu ama disaridaydi hatali penalti verildi

Alanya maci da mariano serdar ortak yapimiydi

Sonra muslera bir penalti kirmizi daha yapti allahtan ofsayt karari sezonu kurtardi

Cok sacma mudahalelerimiz var , ostersund macindaki penalti , bu sezon schalke kono pozisyonu ..

En azindan Terim'in lafindan sonra bir daha derbiye vermezler.Kurtulduk gibi.

bizim aleyhimize olunca incicigine cincigine bakiyor gavat. lehimize olanlara gormezden geliyor. trabzonda belhandayi atti. eyvallah dogruydu. rodellegada gozunun onunde emrenin ayaga basti bir bok vermedi. art niyetli. cuneytten beter bu herif

Bunun üstüne ne denirki..
Serdar’a yapılan da bakmıyor ama
Trabzon’da da aynı şeyler
Valla suratlarına tükürülücek adamlar

Geri
Üst Alt