Fırat Hatalı Kararlarla Koca Sezonu Berbat Etmiştir

Aciklayim . Eger oyun devam ederken , yani akan oyunda bir faul , verilmeyen bir ofsayt veya topun cizgi disindan cevrilmesi gibi bir durum tesbit edilirse , sonucunda gol olursa bu geri gidilerek iptal edilebiliyor

Ornek mi ? Ilk hafta bursanin penaltisi oncesinde bursali ofsaytta oldugu icin iptal edildi

Ama oyunu durduran , tac gibi korner gibi olaylarda top oyuna girdikten sonra (hakem hatasi olsa dahi) mudahale edilemez

O yuzden ikinci golumuz oncesi top ozandan ciktiysa da , fb nin ikinci golu oncesi top valbuenadan ciktiysa da bu goller iptal edilemez

Bunun adaletini tartisabiliriz ama protokol boyle

Neden hep biz gondikleniyoruz
Bu da mı tesadüf?

Bence sorun varda degil , 3 tane belli basli sorun var

Birincisi vardan beklenti cok buyuk , mutlak adalet saglayacakmis gibi dusunuluyor ama bu yok . Olmayacak da . Ornegin adam 5 inci dk sari kart goruyor , 10 uncu dkda da topsuz alanda birini cekiyor ama hakemlerden kaciyor , yakalasa ikinci saridan kirmizi . Ama var dakiler bunu videoda gorseler dahi karisma yetkileri yok

Ikinci sorun , hakemlerin nasilsa var mevcut diye neredeyse tum kritik pozisyonlari calmama huylari . Boylece hem sorumlulugu uzerinden atiyor hem de tepkiyi orada olmayan bir mecraya yonlendiriyor . Var a kiz kizabilirsen , ekrana mi kizacaksin ,kayniyor

Ucuncusu de kurallarin bilinmemesi ve seyirci boyutu . Elli kere neden var a gitmedin deniliyor , o kadar anlatiyoruz dogrusunu ama yine ayni soru geliyor . Seyirci de donanimli degil var in isleyisi ile ilgili

Gole etki eden ne varsa var sisteminde bakılmalıdır.O zaman bu lanet sistemin olmasının hiçbir anlamı yok.Tacın maçın kaderine nasıl etki ettiğini gördük.

Bak faul degil dersen bu baska bir sey ,faul bence ama bunu tartisirim

Ama sen amir hukum gibi top yoksa faul olmaz dersen onu konusmaya gerek yok

Ya kaleci ile rakip oyuncu karsilastiginda kaleci topa dokunamaz ama adami eli ile indirir, bacakla indirir, pas kalitesini dusurur , celmeler vs anlarim, tabiki penalti.

Burada muslera pozisyon bittikten sonra carpisiyor.

Orta sahada 2 rakip futbolcu topa hamle yapiyor birisi once vurup arkadasina kazandiriyor veya oyuncu hic bir mudahale olmadan yapmayi planladigi hareketi yapiyor sonra bu iki oyuncu carpisiyor ama oyle rakip ayagina basma, tokat , cekme, taban gosterme vs yok carpisip dusuyorlar faul mu caliyor hakemler?

Gole etki eden ne varsa var sisteminde bakılmalıdır.O zaman bu lanet sistemin olmasının hiçbir anlamı yok.Tacın maçın kaderine nasıl etki ettiğini gördük.

Futbol aleminde de bu tartisiliyor zaten . Ama limiti nereye cekeceksin . Zaten var daki beklemeler isi yavaslatiyor , bir de tac korner ikinci sari kart orta sahada faul , herseye bakilirsa sonu gelmez

Bugun tac diye ona diyoruz , yarin hatali bir faul karari , baska gun baska bir sey

Video hakem bazi adaletsizlikleri gideriyor ama gideremedigi karisamadigi adaletsizlik senin aleyhine olunca da haliyle adil gelmiyor

Ben bu sisteme zaten o yuzden basta karsiydim

Ya kaleci ile rakip oyuncu karsilastiginda kaleci topa dokunamaz ama adami eli ile indirir, bacakla indirir, pas kalitesini dusurur , celmeler vs anlarim, tabiki penalti.

Burada muslera pozisyon bittikten sonra carpisiyor.

Orta sahada 2 rakip futbolcu topa hamle yapiyor birisi once vurup arkadasina kazandiriyor veya oyuncu hic bir mudahale olmadan yapmayi planladigi hareketi yapiyor sonra bu iki oyuncu carpisiyor ama oyle rakip ayagina basma, tokat , cekme, taban gosterme vs yok carpisip dusuyorlar faul mu caliyor hakemler?

Carpisma seklinde degerlendiriyorsan faul olmadigini iddia edebilirsin . Katilmam fakat saygi duyarim

Pozisyona penalti degil diyen gormedim henuz tv de . Bu pozisyon beni cok irgalamiyor cunku fb maclarina sizin verdiginiz onemi vermiyorum

Ama gidip 3 gun sonra bunu almanyada yapar da mac kaybettirirse iste o zaman deliririm

Carpisma seklinde degerlendiriyorsan faul olmadigini iddia edebilirsin . Katilmam fakat saygi duyarim

Pozisyona penalti degil diyen gormedim henuz tv de . Bu pozisyon beni cok irgalamiyor cunku fb maclarina sizin verdiginiz onemi vermiyorum

Ama gidip 3 gun sonra bunu almanyada yapar da mac kaybettirirse iste o zaman deliririm

Ben pozisyon bittikten sonra sayisiz carpisma gosteririm orta saha da faul verilmeyen her macta.

Bu mac net olarak firatin berabere bitirmek icin ugrastigi mactir.

2011 şikeli sezonda fb karsisinda 1-0 ondeyken once Barosun buz gibi golunu iptal etmesi sonra fb nin duran top gucunu kullansin diye bizim sahada kendini her yere birakan fb li lehine faul calmasi ile fb yi 2-1 galip getirtmisti.

Firat tetikcidir. Bugun de fb nin yenilip yaristan tamamen kopmamasi icin penalti uydurmus ve devaminda da tac vb pozisyonlarfa Bein icin tff icin tetikciligi yapmistir.

Fenerbahçe ve bizden toplamda rahat bir 9-10 oyuncu ceza alacak. Fatih hoca ve Hasan Şaş da alacak.

Fenerbahçe biz battık Galatasaray da batsın dedi bizi dibe çekti tiyatroyla

Ben penalti falan anlamam. Hocasiz neredeyse kume dusecek feneri 50000 kisinin onunde yenemedin. Hemde 2-0 dan az daha yeniliyordun da. Hikaye anlatmayin.

Not: Pozisyon kurallar cercevesinde penalty ama rakip fener degil antalyaspor olsaydi verilmezdi o da ayri bir konu.

Biraz gayret, biraz şansla, ilk yarı sonuna kadar zirveden çok uzaklaşmazsak; verimsiz-sorunlu elemanlar gönderilmek suretiyle, kaliteyi direkt yükseltecek nokta atışı transferler yapmazsak sezon zaten kaybedilecektir benim nazarımda. Bu maç kazanılmış olsa da böyleydi. Dediğim olasılıklar gerçekleşirse yarışa ortak olabiliriz bir ihtimal...

UCL farklı hikaye ama hep diyorum, bizim takımın ligde bu sezon oynadığı futboldan hala bir şey anlayabilmiş değilim; kollektivite ve dinamizmden yoksun, oyuncuların anlık ekstra maharetlerine bel bağlanmış ''Hımbıl-uyuz'' futbolla nereye kadar gidebilir bu iş?. Kaldı ki ligin mütevazı diyebileceğimiz takımlarında bile nitelik ve nicelik olarak bizdekilerden daha hünerli oyuncular mevcut...

Pozisyon ise tabi ki penaltı, Muslera' nın gereksiz yere yaptığı net bir hata. Tartışılması biraz ayıp oluyor doğrusu...

Son düzenleme:
Ayip oluyordan ziyade kendimize gulduruyoruz. Neyse onu gecelim de , bu hakemin bir maci daha boyle karakolda bitmis ve iki takim o macla lige veda etmis ,bjk sampiyon olmustu

Orada da lugano ile sabri nin atismasini esgecmis , sonunda arda semih bilmem ne hepsi birbirine girmisti . Tonla kirmizi ve ceza olmustu .. Sinir uclarini zamaninda mudahale ile sonduremiyor

Cuneyt eyyamcidir sudur budur ama onun maclarinda bunlar olmuyor

Daha yeni bjk fb macinda quaresma josef olayi , olimpiyattaki bjk Gs macindaki olaylar .. Hep bu adamin maclarinda bu gerginlikler had safhada oluyor.

Takım rezil, kenar yönetim rezil, kulüp yönetimi rezil...

Suçlu hakem

BERkayeKİN

Firat i sucladigim tek sey oyuncular arasindaki atismalari alev buyumeden sonduremiyor , cuneytle cok dalga geciyoruz kosusu ile filan ama onun maclarinda cok nadirdir bu olaylar

firatin en az 5-6 macini sayarim boyle oyuncularin hatta kenar yonetimlerin meydan muharebesi yaptigi

Ah be , boyle hakemler kalmadi artik . Tanisacagim bu adamla bir gun .

Penaltimi değilmi net konuşamıyorum çünkü pozisyon yoruma açık
Rakibe müdahale var ama aksiyon bölgesinde top yok
Burda penaltı vermeyip Muslera ya sarı kart verilebilir miydi

Babanız Galatasaray

Geri
Üst Alt