Fırında pide yaptıran kıza aşık oluyorum

Cevap: Fırında pide yaptıran kıza aşık oluyorum

Açalım bi aşk doktoru konusu herkese yardım edelim.Bu konuda iddialıyımdır,uzmanlık alanıma giriyor.:D(tabi terzi kendi söküğünü dikemez birazda bana yardımcı olunur.)

Güzin ablayıda getirelim mi ? :boohoo::allecto::2aloh1::2aloh1:

Oylama yapalım.Böylece herkese yardım etmiş oluruz.:)

Son durum nedir? :)

İdeal kadın ver parasını gelsin:D yada al şişir şişir eglen:)

Arkadaşlar 1 haftadır ramazan pidesi yaptırdığım bir fırın var.oraya sürekli tek gelen bir bayan var ve ben etkilenmeye başladım:o pat diye açılmak hiç tanımadığın birine zor olur ayrıca itici olur.Arada göz göze geliyoruz sanki hissediyorum bunu.sadece adını biliyordum facebookta arama çalışmalırım sonucu buldum kendisini.faceten adım atmayı düşünüyorum sizce işe yararmı ?desteklerinizi esirgemeyin...:(

şimdi facebook kısmını biraz aç... facebook'ta fırından pide alan kız diye aratınca mı o çıktı ?... orasını tam anlamadım... adını bilmediğin birini nasıl bulabilirsin ki facebook'tan ?...

onun dışında, facebook'tan mesaj falan atıyım deme.. anında block'u yersin...

yapacaklarını yazıyorum; aynen dediklerimi yaparsan, kız senindir..

1. güzel giyiniyorsun, parfümünü unutmuyorsun.

2. mutlaka fırının dışında bir yerlerde saklanıp hatunun gelmesini bekliyorsun, İÇERİ MUTLAKA ONDAN SONRA GİRECEKSİN !

3. medeni cesaret en önemli mevzu.. kendine güvenin olmazsa bir halt olmaz..

4. içeri giriyorsun, kızın hemen arkasına geçiyorsun.. fırıncıya; "hanımefendi'nın aynısından" diyorsun... orada ilgisini çekiyorsun zaten.. birazda yakışıklıysan, kızın aklında o andan itibaren bir yer edineceksin...

5. kıza, iyi akşamlar diyip çıkıyosun...

6. ertesi gün tekrar gidiyosun, yine kızdan sonra giriceksin içeri UNUTMA !, büyük gün; konuşma günü bu..

7. merhaba diyorsun, "hergün sizinle aynı anda burdayız yahu" diye veya türevinde birşey söylüyorsun, oda cevap veriyor... falan filan.. iyi akşamlar diyip çıkıyorsun...

8. 3. gün, aynı şekilde, kızdan sonra giriyorsun içeri.. bu sefer artık birazcık komiğine gitmiş gibi davranıyorsun, ve kendini takdim ediyorsun... nerde oturuyosunuz fln filan diye muhabbet açıyorsun vs.vs... nerden baksan en az bir 3 dk konuşursunuz ayak üstü...

9. 4. gün artık oturup konuşabilcek kıvamdasınız, arkadaş oluyorsunuz...

10. 5. gün artık birbirinize ilgi göstermeye başlayacaksınız...

e e gerisinide sen getir abicim..

ANCAK ;

bu söylediklerim, kızın bir sevgilisi yoksa, ve sendede cazibe varsa... geçerlidir...

bol şans !
thumbsupz.gif

Hepimiz Yakup'uz.

Yakup buraya 3'lü çektir tayfaya...

Pardon yanlşı slogan oldu.

Emir, hem kızdan sonra gelecek hem de iyi akşamlar diyip çıkacak. Pideyi almaktan mı vazgeçecek? Yada pide kuyruğuna kaynak mı yapacak çocuk?

Emir, hem kızdan sonra gelecek hem de iyi akşamlar diyip çıkacak. Pideyi almaktan mı vazgeçecek? Yada pide kuyruğuna kaynak mı yapacak çocuk?

canım kızdan önce çıkmasına gerek yok :) iyi akşamlar desin yeter ama desin, kızla kontakt kurması önemli.

canım kızdan önce çıkmasına gerek yok :) iyi akşamlar desin yeter ama desin, kızla kontakt kurması önemli.

Kızla kontatk kurmuş da pas vermiyormuş pek.

Eh son ihtimal ama iş bir apaçilik ile kroluk sentezi olan abeciler gibi faceten ilan-ı aşk etmeye gidiyor gibi.

İlgiyle takip ediyoruz..:D

Bence en mantıklısı klasik çarpışma metodu .. Kız içerdeyken kapının oralardan içeriyi gözetle sonra kız kapıya yönelince sen de girmeye hazırlan .. Tam o çıkarken sen de girerken YANLIŞLIKLA çarpışıverin .. Çok özür dilerim falan de .. E zaten etkilenirse senden bu anda yüz ifadesinden belli eder .. Etkilenmezse "ay gerizekalı mısın be" tepkisini verir .. Sen de sineye çekersin .. :D

Bence en mantıklısı klasik çarpışma metodu .. Kız içerdeyken kapının oralardan içeriyi gözetle sonra kız kapıya yönelince sen de girmeye hazırlan .. Tam o çıkarken sen de girerken YANLIŞLIKLA çarpışıverin .. Çok özür dilerim falan de .. E zaten etkilenirse senden bu anda yüz ifadesinden belli eder .. Etkilenmezse "ay gerizekalı mısın be" tepkisini verir .. Sen de sineye çekersin .. :D

Haha koptum.. :D

Yürü be YAKUP

Filmin sonu nasıl bitti diye topiğe girdim esas oğlan kayıp :D

Ulan 3 yıldız aşığım diyorum bi Allah'ın kuluda gelip tavsiyede bulunmadı , bide tam tersine çapkınlık dersleri verdim :D

Geri
Üst Alt