Cevap: Fırında pide yaptıran kıza aşık oluyorum
Arkadaşlar 1 haftadır ramazan pidesi yaptırdığım bir fırın var.oraya sürekli tek gelen bir bayan var ve ben etkilenmeye başladım

pat diye açılmak hiç tanımadığın birine zor olur ayrıca itici olur.Arada göz göze geliyoruz sanki hissediyorum bunu.sadece adını biliyordum facebookta arama çalışmalırım sonucu buldum kendisini.faceten adım atmayı düşünüyorum sizce işe yararmı ?desteklerinizi esirgemeyin...
şimdi facebook kısmını biraz aç... facebook'ta fırından pide alan kız diye aratınca mı o çıktı ?... orasını tam anlamadım... adını bilmediğin birini nasıl bulabilirsin ki facebook'tan ?...
onun dışında, facebook'tan mesaj falan atıyım deme.. anında block'u yersin...
yapacaklarını yazıyorum; aynen dediklerimi yaparsan, kız senindir..
1. güzel giyiniyorsun, parfümünü unutmuyorsun.
2. mutlaka fırının dışında bir yerlerde saklanıp hatunun gelmesini bekliyorsun, İÇERİ MUTLAKA ONDAN SONRA GİRECEKSİN !
3. medeni cesaret en önemli mevzu.. kendine güvenin olmazsa bir halt olmaz..
4. içeri giriyorsun, kızın hemen arkasına geçiyorsun.. fırıncıya; "hanımefendi'nın aynısından" diyorsun... orada ilgisini çekiyorsun zaten.. birazda yakışıklıysan, kızın aklında o andan itibaren bir yer edineceksin...
5. kıza, iyi akşamlar diyip çıkıyosun...
6. ertesi gün tekrar gidiyosun, yine kızdan sonra giriceksin içeri UNUTMA !, büyük gün; konuşma günü bu..
7. merhaba diyorsun, "hergün sizinle aynı anda burdayız yahu" diye veya türevinde birşey söylüyorsun, oda cevap veriyor... falan filan.. iyi akşamlar diyip çıkıyorsun...
8. 3. gün, aynı şekilde, kızdan sonra giriyorsun içeri.. bu sefer artık birazcık komiğine gitmiş gibi davranıyorsun, ve kendini takdim ediyorsun... nerde oturuyosunuz fln filan diye muhabbet açıyorsun vs.vs... nerden baksan en az bir 3 dk konuşursunuz ayak üstü...
9. 4. gün artık oturup konuşabilcek kıvamdasınız, arkadaş oluyorsunuz...
10. 5. gün artık birbirinize ilgi göstermeye başlayacaksınız...
e e gerisinide sen getir abicim..
ANCAK ;
bu söylediklerim, kızın bir sevgilisi yoksa, ve sendede cazibe varsa... geçerlidir...
bol şans !