Fırında pide yaptıran kıza aşık oluyorum

Cevap: Fırında pide yaptıran kıza aşık oluyorum

Berk aşk doktoru bölümü açarsan yardım ederiz.:D

Halen ayarlayamadinmi yoksa kizi :D

Neşe'ye söylerken hiç zorluk çekmemiştim.:D

Berk aşk doktoru bölümü açarsan yardım ederiz.:D

Benden doktor değil Aşk Baş hekimi olur! :cheeky-smiley-022:

:cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022:

Benden doktor değil Aşk Baş hekimi olur! :cheeky-smiley-022:

:cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022:

İlerleyen günlerde göreceğiz.:):wave:

Gösterin şu kızı bana , tek bakısımla Yakubu gösteririm :D Sonra kucana bile atlar ulan Yakubumun :D

Eğer Yakup İstanbuldaysa İstanbulda oturan GSC üyelerinden 9-10 kişi Yakup'un bulunduğu semte gitsin.Fırında herkes sıraya girsin.O sırada Yakup kıza ilan-ı aşk etsin.Sonra oradaki 10 kişi alkışlamaya,coşkulu tezahüratlar falan yapmaya başlasın.Yakup da tıpkı bir tribün lideri edasıyla grubu yönetsin.Kız bundan etkilenecektir.Sonra hep birlikte bir lokantada iftar yemeği yensin.Hesabı Yakup çeksin.10 numara ilan-ı aşk :)

Eğer Yakup İstanbuldaysa İstanbulda oturan GSC üyelerinden 9-10 kişi Yakup'un bulunduğu semte gitsin.Fırında herkes sıraya girsin.O sırada Yakup kıza ilan-ı aşk etsin.Sonra oradaki 10 kişi alkışlamaya,coşkulu tezahüratlar falan yapmaya başlasın.Yakup da tıpkı bir tribün lideri edasıyla grubu yönetsin.Kız bundan etkilenecektir.Sonra hep birlikte bir lokantada iftar yemeği yensin.Hesabı Yakup çeksin.10 numara ilan-ı aşk :)

Bence şöyle daha güzel olur; İstanbuldaki GSCimbom üyelerinden 9-10 kişi(bende giderim) fırının çıkışında kızı sıkıştırsın o anda yakup çıkagelsin, "Ne oluyor ulen burada?" nidasıyla hepimizi dövsün :)

Bence şöyle daha güzel olur; İstanbuldaki GSCimbom üyelerinden 9-10 kişi(bende giderim) fırının çıkışında kızı sıkıştırsın o anda yakup çıkagelsin, "Ne oluyor ulen burada?" nidasıyla hepimizi dövsün :)

Kemal Sunal filmine döndü iş :D

HEr kız o şekilde birşeyden etkilenmez.

Teşekkür ederim der gider kimisi ;)

Evet arkadaşlar Yakup Fırın a yaklaşmak üzere Ben muhabiriniz Tolga canlı yayınla bildiyorum. Malum şahıs kısaca "Yengemiz" de Fırına yaklaşıyor Bakalım ne olacak hepsi burada :))) Bugün de olmazsa Yakup "Güzin abla ya mektup yazacak". işallah ramazan bitmeen cevap gelir.

Geri
Üst Alt