Burak İlhan SÖZGEN
Tecrübeli Üye
- 26 Kasım 2008
- 7.335
- 1
- 1.331
Cevap: Fırında pide yaptıran kıza aşık oluyorum
Berk aşk doktoru bölümü açarsan yardım ederiz.
Berk aşk doktoru bölümü açarsan yardım ederiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berk aşk doktoru bölümü açarsan yardım ederiz.![]()
Benden doktor değil Aşk Baş hekimi olur! :cheeky-smiley-022:
:cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022::cheeky-smiley-022:
Fırında nöbet tutuyordur.![]()
Bu sayede fırıncıdan iş veya hissede kaparmı acaba![]()
Gösterin şu kızı bana , tek bakısımla Yakubu gösteririmSonra kucana bile atlar ulan Yakubumun
![]()
Kapar ama şuan kızdan kafasına çanta yediyse zor.![]()
Eğer Yakup İstanbuldaysa İstanbulda oturan GSC üyelerinden 9-10 kişi Yakup'un bulunduğu semte gitsin.Fırında herkes sıraya girsin.O sırada Yakup kıza ilan-ı aşk etsin.Sonra oradaki 10 kişi alkışlamaya,coşkulu tezahüratlar falan yapmaya başlasın.Yakup da tıpkı bir tribün lideri edasıyla grubu yönetsin.Kız bundan etkilenecektir.Sonra hep birlikte bir lokantada iftar yemeği yensin.Hesabı Yakup çeksin.10 numara ilan-ı aşk![]()
Bence şöyle daha güzel olur; İstanbuldaki GSCimbom üyelerinden 9-10 kişi(bende giderim) fırının çıkışında kızı sıkıştırsın o anda yakup çıkagelsin, "Ne oluyor ulen burada?" nidasıyla hepimizi dövsün![]()
Bence şöyle daha güzel olur; İstanbuldaki GSCimbom üyelerinden 9-10 kişi(bende giderim) fırının çıkışında kızı sıkıştırsın o anda yakup çıkagelsin, "Ne oluyor ulen burada?" nidasıyla hepimizi dövsün![]()
Başka derdin var mı?![]()
Kemal Sunal filmine döndü iş![]()