Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.012
- 18.705
- 403
Vay be 3-4 sene önce baklava alınabiliyormuş Demekki
1 dilim baklava 10 lira olmuş..
Geçen şov haberde izledim
1 dilim baklava 10 lira olmuş..
Geçen şov haberde izledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antep çelebioğullarının getir götürünü yaparlar ama antep dışı illerde doğrudur hacıbekir kötünün iyisi. Bir de şayan baklava var o da çok iyidir beşiktaşta yeriHacı Bekir Künç'ün Fıstıklısının üstüne baklava yemedim.
Antep çelebioğullarının getir götürünü yaparlar ama antep dışı illerde doğrudur hacıbekir kötünün iyisi. Bir de şayan baklava var o da çok iyidir beşiktaşta yeri
Evet zaten antepte kötü baklava yok, kişiden kişiye sadece tercih yeri değişiyor. Hepsi istanbuldakileri donunda sallarBende en çok koçak seviyorum kişiden kişiye değişiyor demekki.
Ev baklavasında cevizli iyi oluyor. Bizimkiler eskiden her bayram yapardı, artık onda bile dışa bağımlıyız anasını satayım, 1 gün önceden siparişi veriyon adamlar evibe kadar tepsi baklava getiriyorİyi yapan yerde ikisi de güzel.
Genel tercih fıstıklı
Onu geçtim direkt ev baklavası yapıyorlarEv baklavasında cevizli iyi oluyor. Bizimkiler eskiden her bayram yapardı, artık onda bile dışa bağımlıyız anasını satayım, 1 gün önceden siparişi veriyon adamlar evibe kadar tepsi baklava getiriyor
Elbette Antepteki gibi değil ama yıllardır kaliteyi bozmamışlar. Seç'in üstüne tanımam yazmıştım ama onlarda bozdular ya.Antep çelebioğullarının getir götürünü yaparlar ama antep dışı illerde doğrudur hacıbekir kötünün iyisi. Bir de şayan baklava var o da çok iyidir beşiktaşta yeri
Çelebioğullarından baklava söyledik. Cuma günü bugün elimize ulaştı. Dostum hakikaten bir numara budur. Şöbiyet muazzammış. 2000 lira verdim ama değdi. Ben böyle baklava yemedim. Vay arkadaş ya.Antep çelebioğullarının getir götürünü yaparlar ama antep dışı illerde doğrudur hacıbekir kötünün iyisi. Bir de şayan baklava var o da çok iyidir beşiktaşta yeri
afiyet olsun abimÇelebioğullarından baklava söyledik. Cuma günü bugün elimize ulaştı. Dostum hakikaten bir numara budur. Şöbiyet muazzammış. 2000 lira verdim ama değdi. Ben böyle baklava yemedim. Vay arkadaş ya.
İnsana yerken zevk veren bir tat gerçekten. Biz buralarda baklava görünümlü şerbetli hamur yiyoruz işteÇelebioğullarından baklava söyledik. Cuma günü bugün elimize ulaştı. Dostum hakikaten bir numara budur. Şöbiyet muazzammış. 2000 lira verdim ama değdi. Ben böyle baklava yemedim. Vay arkadaş ya.
Hacı Bekir Künç İstanbul için evet ama Çelebioğullarını yedikten sonra başkasını beğenmem şahsen.istanbulda oturanlar için fıstıklı baklavasını denemelerini şiddetle tavsiye ettiğim bir yer var . adı KÜNÇ.
Menüsünde Özel Kare FIstıklı diye geçer.
insanlık dışıdır.
Ağaoğlu harici tanımam.Hacı Bekir Künç İstanbul için evet ama Çelebioğullarını yedikten sonra başkasını beğenmem şahsen.